Browser
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 10,573
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end
Μα ειναι λογικο αλλως τε. Ο καλος επαγγελματιας, θα βγαλει λιγο κερδος στην αρχη, και θα βγει και "σωστος".
Την επομενη ειναι που θα κοιταξει να βγαλει περισσοτερα ......γιατι θα υπαρχει πλεον και επομενη φορα !!!

ΑΝ έχω τη γνώση του συστήματος, ΑΝ έχω τη γνώση του καλωδίου που ήδη έχει, ΑΝ κατάλαβα τι «ψάχνει», τότε, ΝΑΙ, μπορεί να προτείνω κάτι φθηνότερο, που ΠΙΣΤΕΥΩ ότι ΜΠΟΡΕΙ να του κάνει.
Έχουμε λοιπόν, τρία υποθετικά, ένα προσωπικό και μία πρόταση.
Πρόταση που θα αξιολογηθεί, υποκειμενικά, από το μελλοντικό κάτοχο ή μη του καλωδίου, μέσω του δανεισμού, όπως ισχύει τα τελευταία χρόνια για πολλούς νέους ή και παλαιότερους καταστηματάρχες. (εξαρτάται από την πολιτική του κάθε καταστήματος) ;-)
Αν, τώρα, ο εν δυνάμει αγοραστής, επηρεαστεί από τα λόγια του πωλητή, τα επιχειρήματά του και στο σπίτι του, αντί να ακούει το καλώδιο, «ακούει» τα λόγια του, τότε δε νομίζω να φταίει ο πωλητής!
Μα ειναι λογικο αλλως τε. Ο καλος επαγγελματιας, θα βγαλει λιγο κερδος στην αρχη, και θα βγει και "σωστος".
Την επομενη ειναι που θα κοιταξει να βγαλει περισσοτερα ......γιατι θα υπαρχει πλεον και επομενη φορα !!!