Χιούστον
Supreme Member
Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end
Δεν νομιζω να σας μπερδευω αλλα τελος παντων. Δικαιωμα σας ειναι στη τελικη να γραφεται οτι πιστευεται και με οποιο ψευδωνυμο θελεται. Οταν αναφερομαι σε υποληψη εννοω οτι δεν θελω να φανω ανακολουθος σε αυτα που λεω οπως αλλοι και αλλοι. Δεν μου απαντησατε ομως στο διαταυτα.
Οτι δεν θα εμπαινα καν σε αυτο το στοιχημα αν περιμενα να κερδισω στη τυχη (γιατι τη τυχη πατε να αποκλεισεται αναφερομενος στο 12 στα 14).
Αγαπητε κυριε νομιζω πως με μπερδευετε με καποιον αλλον. Επισης, δεν νομιζω οτι η υποληψη σας στηριζεται σε μια τυφλη δοκιμη. Περισσοτερο σαν παιχνιδι μου φαινεται ολο αυτο. Αν εχετε αιτιες να το βλεπετε πιο σοβαρα δεν μου πεφτει λογος και γι αυτο δεν πηρα το μερος καποιου. Μπαινοντας στην κουβεντα κατεθεσα τις αποψεις μου για την ορθοτητα μιας διαδικασιας, στο βαθμο που γνωριζω μιας και εριξα ενα γρηγορο ψαξιμο, και τιποτα παραπανω, χωρις να ενοχλησω καποιον. Αν απο αυτες τις αποψεις ενοχληθηκατε θα ηταν σκοπιμο να μου πειτε τον λογο και να το συζητησουμε, γιατι δεν ειχα αυτην την προθεση. Ευχαριστω.
Δεν νομιζω να σας μπερδευω αλλα τελος παντων. Δικαιωμα σας ειναι στη τελικη να γραφεται οτι πιστευεται και με οποιο ψευδωνυμο θελεται. Οταν αναφερομαι σε υποληψη εννοω οτι δεν θελω να φανω ανακολουθος σε αυτα που λεω οπως αλλοι και αλλοι. Δεν μου απαντησατε ομως στο διαταυτα.
Οτι δεν θα εμπαινα καν σε αυτο το στοιχημα αν περιμενα να κερδισω στη τυχη (γιατι τη τυχη πατε να αποκλεισεται αναφερομενος στο 12 στα 14).