Οπως εγραψα πολλακις , αλλα δεν κανετε τον κοπο να διαβασετε με στοιχειωδη προσοχη , αυτη ειναι η εξηγηση ανθρωπων* με επιστημονικες γνωσεις στον τομεα αυτο .
Πιστέψτε με τα διάβασε με στοιχειώδη προσοχή. Απλά σας ρώτησα αν τα αναπαράγετε όλα αυτά χωρίς ο ίδιος να κοιτάξετε αν ισχύουν ή όχι...
Τι θα θελατε να κανω για να τα επιβεβαιωσω ;;; Ποσοι πρεπει να συμφωνησουν για να εχω το δικαιωμα να το γραψω στο φορουμ ;
Γιατί αντιδράτε έτσι. Δεν σας στέρησε κανένας το δικαίωμα να γράφετε την άποψη σας στο φόρουμ. Αν όμως αυτή σας η άποψη χρησιμοποιεί επίκλυση στην αυθεντία (επιστήμονες) τότε καλό είναι να βασίζεται σε σωστά δεδομένα. Αυτά που γράψατε δεν είναι, περισσότερο για επίκλυση στο συναίσθημα εμένα μου φάνηκαν.
Εσεις θα μου κανετε την χαρη να μου πειτε (επιστημονικα τεκμηριωμενα)που οφειλονται οι τυχον διαφορες που εχετε ακουσει απο ειδικα καλωδια ρευματος ;
Λυπάμαι αλλά μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει διαφορές από καλώδια ρεύματος. Ούτε από τα Nordost που άκουσα στην έκθεση προσφάτως, ούτε και από όλα τα υπόλοιπα συστήματα που έχω ακούσει.
*πληθυντικος
Δεν έχω κάτι με εσάς, είσαστε πολύ καλός σε αυτό που κάνετε και δεν το αμφισβητώ. Απλά είναι καλό οι αντικειμενικές αλήθειες να μένουν όπως έχουν θεσπιστεί από ανθρώπους με γνώσεις. Επειδή εμείς ακούσαμε την διαφορά δεν φταίει ο νόμος του Νεύτωνα, μπορεί να υπάρχει κάτι άλλο, έτσι δεν είναι;