καλώδια ultra high end

Status
Not open for further replies.
Εγω ξερω οτι οπου εχω δει θεματα που γραφει ο κ. musiclover, γινετε "τουπαναριο".

Και δεν μιλω μονο για τον δικο μας τοπο.

Στανταρ....

Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

musiclover, δείξε μου ένα μήνυμα σου από τα 24 που να γράφεις κάτι σχετικό με το θέμα που κουβεντιάζουμε....να δίνει πληροφορίες, μια γνώμη...κάτι.

Σου ζήτησαν να ανακαλέσεις και ......
Αυτο που δεχτηκε να κανει ο kharmacoma ειναι τρομακτικα δυσκολο και ΜΠΡΑΒΟ του!!

Ειπα και πιο πριν οτι δεν ειμαστε χαρτοριχτρες ουτε λυνουμε εξισωσεις.

Εδω δεν μας ενδιαφερει η ακουστικη δεινοτητα και ικανοτητα του kharmacoma, αλλα η ακουστικη διαφορα που υπαρχει στα καλωδια ρευματος.

Η κοντρα που επιτελειται δεν θα λυσει τιποτα απολυτως παρα μονο το αν ο Μιχαλης ακουει καλα η οχι..

Εγω προτεινω την κοντρα με ανοικτα χαρτια και ενα πανελ χαιενταδων (αποδεδειγμενα) ακροατων με πειρα οπως οι kharmacoma, dipie, Magellan, dolfon, kops και αλλοι.

Εκει θα βγουν τα σωστα συμπερασματα για τον πολυ κοσμο!

user_online.gif

..............................

Ο Κογιας μας μιλαει για το οτι δεν υπαρχουν ακουστικες διαφορες στα καλωδια ρευματος (π.χ. τοστιερας-με ενα των 800 ευρω),,,,

..ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ για τον οποιοδηποτε να καταλαβει διαφορες σε μια γκαμα του ΙΔΙΟΥ κατασκευαστη!

Εχω ολη την καλη διαθεση να σας προσκαλεσω να ακουσετε τις διαφορες στο ιδιο συτημα μεταξυ των εξης:

Acoustic Zen El ninio (180 ευρω)
>> >> Tsunami (350 ευρω)
>> >> Krakatoa (800 ευρω)
>> >> Gargantua (1600 ευρω)
>> >> Absolute (2500 ευρω)

Απλα θα βγαζουμε το ενα καλωδιο απο το Emm Labs CDSA και θα βαζουμε το επομενο.

Τι τοστιερες και κουραφεξαλα?

Εδω το πραγμα μιλαει μονο του!

Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

....
Η κοντρα που επιτελειται δεν θα λυσει τιποτα απολυτως παρα μονο το αν ο Μιχαλης ακουει καλα η οχι..
Εγω προτεινω την κοντρα με ανοικτα χαρτια και ενα πανελ χαιενταδων (αποδεδειγμενα) ακροατων με πειρα οπως οι kharmacoma, dipie, Magellan, dolfon, kops και αλλοι.
Εκει θα βγουν τα σωστα συμπερασματα για τον πολυ κοσμο!
...

...! :chinscratch:

Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Ο Κογιας μας μιλαει για το οτι δεν υπαρχουν ακουστικες διαφορες στα καλωδια ρευματος (π.χ. τοστιερας-με ενα των 800 ευρω),,,,

..ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ για τον οποιοδηποτε να καταλαβει διαφορες σε μια γκαμα του ΙΔΙΟΥ κατασκευαστη!

Εχω ολη την καλη διαθεση να σας προσκαλεσω να ακουσετε τις διαφορες στο ιδιο συτημα μεταξυ των εξης:

>> >> Tsunami (350 ευρω)

Είδες τι είχα προτείνει παραπάνω (test) ;

Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Αυτο που δεχτηκε να κανει ο kharmacoma ειναι τρομακτικα δυσκολο και ΜΠΡΑΒΟ του!!

Κοίτα που με πήρε και εμένα η μπάλα...
:grandpa: Εγώ είμαι ο καραφλός με το μπλε σορτσάκι από τη πλευρά που ακούει διαφορές.

Κατά τα άλλα βέβαια (ξανα)συνιστώ ψυχραιμία. Δεν υπάρχει λόγος προσωπικών αντιπαραθέσεων μιας και
1) Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε
2) Δεν βοηθάνε τη συζήτηση (καλά, λέμε τώρα)

Καλα στραβος εισαι?

Καλυτερα να μασας παρα να μιλας.

Κοιτα απο κατω απο καθε μου μηνυμα και που ξερεις? Μπορει τελικα να ανακαλυψεις κι το ονομα μου...:firstprize:

Ωραίο επίπεδο έχεις .
Οφείλω να σου ομολογήσω ότι δεν είχα δει την υπογραφή σου
Αλλά αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να με αποκαλείς «στραβό»Ούτε να μου λες «Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς»

Εγω ξερω οτι οπου εχω δει θεματα που γραφει ο κ. musiclover, γινετε "τουπαναριο".

Και δεν μιλω μονο για τον δικο μας τοπο.

Στανταρ....
Το 'γιατί', μπορείς να μας το πεις ; :smile:

Re: Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Oι διαφορες δεν ειναι σε καμια περιπτωση τεραστιες και σε κανενα συστημα. Σε βαθος χρονου ομως και ακουγοντας τη μουσικη σου ειναι σημαντικες ωστε να ακους το συστημα σου και να το χαιρεσαι-χαλαρωνεις. Μην ξεχνατε οτι μιλαμε για μουσικη. Ποσο πια διαφορα να κανει ενα καλωδιο ρευματος. Και χωρις αυτο μια χαρα θα ακους. Αλλα οι διαβαθμισεις που εχει το αυτι μας οσον αφορα τον ηχο ειναι τεραστιες. Ελπιζω να εγινα καταννοητος.

Μιχαλη μου συμφωνω απολυτως με αυτα που λες.

Αλλα πρεπει να προσθεσω οτι τι αθροισμα πολλων μικρων κι ουσιωδων διαφορων κανει την ΜΕΓΑΛΗ διαφορα και μας οδηγει στην καρδια του high end.

Οταν κανετε μια αναβαθμιση ενος καλωδιου στο συστημα σας απλα δοκιμαστε μετα να επιστρεψετε στην προηγουμενη κατασταση...ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

>> >> Tsunami (350 ευρω)

Η τοστιερα ειναι το απολυτο τεστ. Αν εκει δεν φανει η διαφορα τι νοημα εχει καν το παραπανω?

Παντως εκεινη η προταση με το πανελ καποιων γνωστων (και ο καθενας να γραφει την γνωμη του χωρις φυσικα να γνωριζει τις απαντησεις των αλλων..) δεν ειναι καθολου κακη , μαλιστα θα ηταν και εξαιρετικα ενδιαφερουσα..

Ωραίο επίπεδο έχεις .
Οφείλω να σου ομολογήσω ότι δεν είχα δει την υπογραφή σου
Αλλά αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να με αποκαλείς «στραβό»Ούτε να μου λες «Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς»

Βρε Κωστα εγω φταιω?

Δυο φορες μου επιτεθηκες την μια με p.m. και την αλλη δημοσιως.

Και τις δυο ειχες αδικο!

Εν πασει περιπτωσει εγω ζηταω συγνωμη αν αθελα μου εθιξα καποιους.

Για τους εγκαθετους προβοκατορες και λασπολογους ομως, που υπαρχουν σε αφθονια (βασικα 2-3 ειναι αλλα αλλαζουν προσωπα και ψευδωνυμα σαν χαμαιλεοντες), ΔΕΝ ανακαλω με τιποτα.

Διαγράφτηκε το αρχικό μήνυμα που περιείχε τον προσωπικό χαρακτηρισμό καθώς κι άλλα δύο που το εμπεριείχαν σαν quote.

Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Γιατί δεν το βλέπεις ως 'άλλη μια γνώμη' ; ;)

Eιδες? Αρα , κακως με ρωτας σε προηγουμενο σου quote.

Υπαρχουν καποιοι ανθρωποι δου δεν δεχονται "αλλη γνωμη".....ετσι απλα!

cheers..-bye-

Παντως εκεινη η προταση με το πανελ καποιων γνωστων (και ο καθενας να γραφει την γνωμη του χωρις φυσικα να γνωριζει τις απαντησεις των αλλων..) δεν ειναι καθολου κακη , μαλιστα θα ηταν και εξαιρετικα ενδιαφερουσα..

Να προτείνω λοιπόν και εγώ κάτι...
Μπορούμε να διοργανώσουμε κάποια τυφλή δοκιμή καλωδίων ρεύματος από τυχαία άτομα. Βασικό είναι να λάβουν μέρος κάποιοι που δεν έχουν τη στενομυαλιά να παραδεχτούν αυτό που θα ακούσουν.
Προσφέρω τον χώρο μου ο οποίος θα είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε δεν θα βλέπει ο ακροατής ποιο καλώδιο μπαίνει κάθε φορά στο CD ή στον ενισχυτή. Προτείνω το CD γιατί θα χαθεί η μπάλα με τον ενισχυτή και τις αλλαγές του ήχου όσο ζεσταίνεται.
Βέβαια μας βολεύει το Σαββάτο το πρωί γιατί
1) Τότε μόνο είμαι ελεύθερος
2) Οι αντιπρόσωποι τότε συνήθως δίνουν καλώδια για Demo.

Θα έχουμε group των 3 ή 4 ατόμων κάθε φορά όπου ο καθένας θα ακούει μόνος του στο σαλόνι (ενώ οι υπόλοιποι θα είμαστε στην κουζίνα και θα :ADFADF1: )

Αν ενδιαφέρεστε μπορεί να ανοιχτεί thread ξεχωριστό στο forum για να εξηγήσω τη διαδικασία η οποία θα γίνει σύμφωνα με πρότυπο blind test και όχι όχλου test.

Status
Not open for further replies.