Αυτο που δεχτηκε να κανει ο kharmacoma ειναι τρομακτικα δυσκολο και ΜΠΡΑΒΟ του!!musiclover, δείξε μου ένα μήνυμα σου από τα 24 που να γράφεις κάτι σχετικό με το θέμα που κουβεντιάζουμε....να δίνει πληροφορίες, μια γνώμη...κάτι.
Σου ζήτησαν να ανακαλέσεις και ......
....
Η κοντρα που επιτελειται δεν θα λυσει τιποτα απολυτως παρα μονο το αν ο Μιχαλης ακουει καλα η οχι..
Εγω προτεινω την κοντρα με ανοικτα χαρτια και ενα πανελ χαιενταδων (αποδεδειγμενα) ακροατων με πειρα οπως οι kharmacoma, dipie, Magellan, dolfon, kops και αλλοι.
Εκει θα βγουν τα σωστα συμπερασματα για τον πολυ κοσμο!
...
Τι δυσκολο ρε?Εκκλησια να εκλεβα πιο δυσκολο θα ηταν.:Banane0:
Είδες τι είχα προτείνει παραπάνω (test) ;Ο Κογιας μας μιλαει για το οτι δεν υπαρχουν ακουστικες διαφορες στα καλωδια ρευματος (π.χ. τοστιερας-με ενα των 800 ευρω),,,,
..ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ για τον οποιοδηποτε να καταλαβει διαφορες σε μια γκαμα του ΙΔΙΟΥ κατασκευαστη!
Εχω ολη την καλη διαθεση να σας προσκαλεσω να ακουσετε τις διαφορες στο ιδιο συτημα μεταξυ των εξης:
Acoustic Zen El ninio (180 ευρω)
>> >> Tsunami (350 ευρω)
>> >> Krakatoa (800 ευρω)
>> >> Gargantua (1600 ευρω)
>> >> Absolute (2500 ευρω)
Απλα θα βγαζουμε το ενα καλωδιο απο το Emm Labs CDSA και θα βαζουμε το επομενο.
Τι τοστιερες και κουραφεξαλα?
Εδω το πραγμα μιλαει μονο του!
Αυτο που δεχτηκε να κανει ο kharmacoma ειναι τρομακτικα δυσκολο και ΜΠΡΑΒΟ του!!
Καλα στραβος εισαι?
Καλυτερα να μασας παρα να μιλας.
Κοιτα απο κατω απο καθε μου μηνυμα και που ξερεις? Μπορει τελικα να ανακαλυψεις κι το ονομα μου...:firstprize:
Το 'γιατί', μπορείς να μας το πεις ; :smile:Εγω ξερω οτι οπου εχω δει θεματα που γραφει ο κ. musiclover, γινετε "τουπαναριο".
Και δεν μιλω μονο για τον δικο μας τοπο.
Στανταρ....
Το 'γιατί', μπορείς να μας το πεις ; :smile:
Oι διαφορες δεν ειναι σε καμια περιπτωση τεραστιες και σε κανενα συστημα. Σε βαθος χρονου ομως και ακουγοντας τη μουσικη σου ειναι σημαντικες ωστε να ακους το συστημα σου και να το χαιρεσαι-χαλαρωνεις. Μην ξεχνατε οτι μιλαμε για μουσικη. Ποσο πια διαφορα να κανει ενα καλωδιο ρευματος. Και χωρις αυτο μια χαρα θα ακους. Αλλα οι διαβαθμισεις που εχει το αυτι μας οσον αφορα τον ηχο ειναι τεραστιες. Ελπιζω να εγινα καταννοητος.
Ο Κογιας μας μιλαει για το οτι δεν υπαρχουν ακουστικες διαφορες στα καλωδια ρευματος (π.χ. τοστιερας-με ενα των 800 ευρω),,,,
..ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ για τον οποιοδηποτε να καταλαβει διαφορες σε μια γκαμα του ΙΔΙΟΥ κατασκευαστη!
Εχω ολη την καλη διαθεση να σας προσκαλεσω να ακουσετε τις διαφορες στο ιδιο συτημα μεταξυ των εξης:
Acoustic Zen El ninio (180 ευρω)
>> >> Tsunami (350 ευρω)
>> >> Krakatoa (800 ευρω)
>> >> Gargantua (1600 ευρω)
>> >> Absolute (2500 ευρω)
Απλα θα βγαζουμε το ενα καλωδιο απο το Emm Labs CDSA και θα βαζουμε το επομενο.
Τι τοστιερες και κουραφεξαλα?
Εδω το πραγμα μιλαει μονο του!
Ωραίο επίπεδο έχεις .
Οφείλω να σου ομολογήσω ότι δεν είχα δει την υπογραφή σου
Αλλά αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να με αποκαλείς «στραβό»Ούτε να μου λες «Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς»
Άλλο έψαχνα και άλλο βρήκα..
Δείτε εδώ
10 μεγαλύτερα ψέματα για το hi-fi
Δεν ξέρω να σας πω τι ισχύει.
Στην περιπτωση μας δείτε το 8.
και εδώ
http://theaudiocritic.com/blog/index.php?op=ViewArticle&articleId=32&blogId=1
Γιατί δεν το βλέπεις ως 'άλλη μια γνώμη' ;Αχά!! Ο Αμερικάνος Κόγιας!
Γιατί δεν το βλέπεις ως 'άλλη μια γνώμη' ;![]()
Παντως εκεινη η προταση με το πανελ καποιων γνωστων (και ο καθενας να γραφει την γνωμη του χωρις φυσικα να γνωριζει τις απαντησεις των αλλων..) δεν ειναι καθολου κακη , μαλιστα θα ηταν και εξαιρετικα ενδιαφερουσα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.