καλώδια ultra high end

Status
Not open for further replies.
(...)

Το είδος μουσικής είναι της επιλογής μου (Έφη Θώδη σε Κ2 HD mastering από την First Impression Music).

Προφανώς κάνετε πλάκα. Εάν όχι, τότε να κοιτάξω πότε μπορώ να κατέβω Αθήνα, να κάνουμε τη δοκιμή, αλλά χωρίς στοίχημα. Ούτε χρήματα, ούτε το καλώδιό σας, αλλά με όλα τα υπόλοιπα σε ισχύ.

Επικοινώνησα με τον Γ.Δ. και οφείλω να ακολουθήσω την προτροπή του, τουλάχιστον όσον αφορά το AVClub. Επομένως, κ. Κανακάκη, κάποια στιγμή, αν το θέλει ο κ. Τσαντουλής, θα του στείλω το περιβόητο καλώδιό μου κάποια στιγμή, για να κάνετε τη δοκιμή, τυφλά βεβαίως, αλλά χωρίς στοίχημα.

Κύριε Στεφανίδη, άκυρο το στοίχημα. Χωρίς στοίχημα, να το κανονίσουμε.

Προφανώς κάνετε πλάκα. Εάν όχι, τότε να κοιτάξω πότε μπορώ να κατέβω Αθήνα, να κάνουμε τη δοκιμή, αλλά χωρίς στοίχημα. Ούτε χρήματα, ούτε το καλώδιό σας, αλλά με όλα τα υπόλοιπα σε ισχύ.

Πραγματικά θα χαρώ να τα συζητήσουμε από κοντά κε Κόγια. :smile:

Όχι, δε θα είναι Κ2 της FIMη ηχογράφηση, δε θα είναι η κα Εφη Θώδη, ένα κοινό δισκάκι του εμπορίου θα είναι, σαν τα χιλιάδες δισκάκια που πωλούνται καθημερινά στα ράφια του metropolis.

Το καλώδιο μπορεί να μη δεχθείτε να το πάρετε, στην περίπτωση αποτυχίας μου, αλλά τα μεζεδάκια και ο καφές ισχύει!

Υπόσχομαι να μην είναι τα μεζεδάκια που ψήνω αυτές τις ημέρες, για το… στρώσιμο του καλωδίου. :silly:

Αν κατάλαβα καλά θα γίνουν οι δοκιμές χωρίς χρηματικά έπαθλα για το καλό της εμπειρίας και της γνώσης; Και μάλιστα 3;
Εύγε!

Αν είπα κάτι για τον κ. Κόγια που του φάνηκε προσβλητικό οφείλω να το ανακαλέσω. :SFGSFGSF:

Πραγματικά θα χαρώ να τα συζητήσουμε από κοντά κε Κόγια. :smile:

Όχι, δε θα είναι Κ2 της FIMη ηχογράφηση, δε θα είναι η κα Εφη Θώδη, ένα κοινό δισκάκι του εμπορίου θα είναι, σαν τα χιλιάδες δισκάκια που πωλούνται καθημερινά στα ράφια του metropolis.

Το καλώδιο μπορεί να μη δεχθείτε να το πάρετε, στην περίπτωση αποτυχίας μου, αλλά τα μεζεδάκια και ο καφές ισχύει!

Υπόσχομαι να μην είναι τα μεζεδάκια που ψήνω αυτές τις ημέρες, για το… στρώσιμο του καλωδίου. :silly:

Βρε παλιο@@@@ μόνοι σας θα τα φάτε τα μεζεδάκια?
:bigcry::bigcry:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=24487

απλα βαζω το τι ειχε γινει και πως απο το "αλλο" σαιτ
μπορω να σας διαβεβαιωσω οτι ηταν μια χαρα μαζωξη
και ο κυριος θεοφιλακος μπορει να διαθεσει το χωρο του, οπως εχει ηδη πει αλλα και ο κυριος μιχαηλος
κανονιστε το λοιπον

Θα ήταν ωραίο μετά από τόση κουβέντα να καταλήγαμε στο εξής:
Πόσο ρόλο παίζουν τα καλώδια ρευματος τελικά.

Κάποιοι θα πουν καθόλου (αν τηρείς τις προϋποθέσεις που όρισαν)

Αυτοί που ισχυρίζονται ότι κάτι αλλάζει...πόσο να είναι αυτό σε ποσοστό πχ. % ;
Interconnects = .. %
Ηχείων = .. %
Ρευματος = .. %

Ίσως να γινόταν νέο θέμα αν σας φαίνεται ενδιαφέρον.

Αν και υποκειμενικό, ένας μέσος όρος, ίσως να έδινε μια εικόνα.

Last edited:
Αν κατάλαβα καλά θα γίνουν οι δοκιμές χωρίς χρηματικά έπαθλα για το καλό της εμπειρίας και της γνώσης; Και μάλιστα 3;
Εύγε!

Αν είπα κάτι για τον κ. Κόγια που του φάνηκε προσβλητικό οφείλω να το ανακαλέσω. :SFGSFGSF:

και οχι μονον αυτο αλλα θα φανε και τα μεζεδακια μονοι τους!!!!!!

Από μένα 100 ευρώ στο νικητή της καλωδιακής "κόντρας" με την προϋπόθεση να διαθέσει τα χρήματα, έστω μόνο τα δικά μου/μας, σε παιδιά με ειδικες ανάγκες.

High-End Kουμπαράς = 100 Ευρώ

Αλλα 100 ευρω απο ....τα καλωδια ρευματος της XLO & της ULTRALINK .

Όσο για έμπειρους hi-Endαδες σας έγραψα ένα περιστατικό.
Αν θέλετε μπορώ να συνεχίσω.
Έχω και καιρό να κλάψω πάνω από το πληκτρολόγιο.

Αγαπητε Δημητρη

κακως γελατε με τους Hi ενταδες . Το λαθος τους ηταν οτι δεν ακουσαν πρωτα το πικαπ και μετα το cd player . Οπως , ελπιζω να , γνωριζετε καθε δισκος cd (αναλογα με την φροντιδα της παραγωγης του ) και καθε cd player εχει την δικη του εντονη ηχητικη υπογραφη .
Το ιδιο συμβαινει και στα πικαπ και στους δισκους . Εχουν κατα περιπτωση εντονη ηχητικη ταυτοτητα .

Αρα θα ηταν αξιοι γελιου μεχρι δακρυων αν δεν μπορουσαν να ξεχωρισουν τους δυο αυτες διαφορετικες πηγες εφοσον τις ειχαν ακουσει πρωτα .

Οπως μπορει καποιος να φανταστει ευκολα πεφτεις σ ενα setup πικαπ που "ξυνει" και σ ενα setup cd που παιζει "γλυκα" .

Φίλε Μαρίνο
Αυτό λέω. Τα είχαν ακούσει πρώτα. Απλά με 4-5 αλλαγές στο Α/Β έχασαν τη μπάλα.
Και βέβαια έχεις δίκιο για πικάπ που ξύνουν και για cd που παίζουν γλυκά.
Δεν μιλάω ποτέ για το σύνολο.
Απλά έτυχε στη συγκεκριμένη δοκιμή να είναι χομπίστες που έχουν αλλάξει δεκάδες μηχανήματα, έχουν ακριβά συστήματα, γενικά ασχολούνται συστηματικά.

Ομολόγησα πως και εγώ δεν κατάλαβα μεγάλη διαφορά απλά δεν πήρα το ρίσκο. Όλοι οι άλλοι ήταν βέβαιοι.
Βέβαια μιλάμε και για πλατό όλο ''σίδερα''.
Τέλος πάντων αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Όσον αφορά τον High End κουμπαρά, είμαι τελείως αντίθετος από τη στιγμή που γίνεται σε επίπεδο στοιχήματος (και ας μην έχει σημασία ποιός χάνει και ποιός κερδίζει).
Αν ενδιαφέρεται κάποιος να προσφέρει πραγματικά σε άτομα που το έχουν ανάγκη μπορεί να το κάνει χωρίς να εμπλέκονται στοιχήματα στη μέση.
Οι περισσότεροι που έχουν ανάγκη από κάτι συνήθως δεν ζητάνε λεφτά αλλά λίγο χρόνο από τη ζωή μας.
Μία επίσκεψη σε ένα γηροκομείο, σε ανθρώπους που έχουν πεταχτεί στην αχρηστία και έχουν ξεχαστεί είναι ότι πιό πολύτιμο μπορείς να τους δώσεις.
Μία κουβέντα μαζί τους, λίγη παρέα, ένα χαζό δωράκι και η φράση "Θα ξανάρθω να τα πούμε" τους προσφέρει το νόημα για να ζήσουν ακόμη μία μέρα.

Προς Θεού, δεν κρίνω κανέναν, ιδέες ρίχνω που και σε μένα μου τις έριξαν άλλοι και είδα ότι μισή ώρα από τη ζωή μου προσφέρει πολύ περισσότερη χαρά από οποιοδήποτε χρηματικό ποσό.[/QUOTE][/COLOR]

Αγαπητέ Tzimisce ,ο High End κουμπαράς πιστεύω ότι είναι το ελάχιστο που μπορούν κάποιοι απο εμάς να κάνουν για κάποιους συνανθρώπους που έχουν κάποιες ανάγκες και σίγουρα απο αυτά τα χρήματα κανείς δεν περιμένει να σωθεί αλλά τουλάχιστον είναι έστω μια σταγόνα στον ωκεανό.
Μου κάνει εντύπωση πως είστε αρνητικά κάθετος την στιγμή που τουλάχιστον απο τα γραφόμενα σας μέχρι στιγμής δείχνετε να είστε αν μη τι άλλο όχι φανατισμένος και άνθρωπος με χιούμορ κάι ξεκάθαρη σκέψη, και απο το όλο στοίχημα κερδίσει χάσει ο κ.κ Κόγιας τα χρήματα θα δοθούν εκεί που πρέπει άρα το περιβόητο στοίχημα είναι μάλλον αφορμή παρά αιτία.
Τώρα και εγώ είμαι συμφωνος ότι μισή ή μία ώρα απο τον χρόνο μας αξίζει για αυτούς τους ανθρώπους πολύ περισσότερο απο 100 ή 200€ αλλά πολλές φορές αυτό είναι πολύ δύσκολο με της παρούσες συνθήκες ζωής αλλά σίγουρα όχι ακατόρθωτο.
Ας ξεκινήσουμε τουλάχιστον απο κάπου και για την συνέχεια ο καθένας κάνει ότι παραπάνω μπορεί και ότι του υπαγορεύει η συνείδηση του.
-bye-

Last edited:
Παιδιά είναι αξιέπαινη η διάθεση προσφοράς.Χαίρομαι πραγματικά να διαπιστώνω,ότι ακόμα υπάρχει ευαισθησία για τον συνάνθρωπο.

Ωστόσο,υπάρχουν τα διαδικαστικά,όπως ποιός και πώς θα τα συγκεντρώσει,ποιός θα είναι αυτός που θα τα διαχειριστεί κλπ.

Δεδομένου,ότι είναι κι εκτός του παρόντος θέματος θα πρότεινα να ανοιχθεί ένα νέο θέμα στην "Επί παντός" και να κατατεθούν τα χρήματα που θα θελήσουν τα μέλη να διαθέσουν,απο τον καθέναν αυτοπροσώπως,
κατευθείαν στο λογαριασμό του "χαμόγελου του παιδιού" ή όπου αλλού κριθεί σκόπιμο.

Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Παραθέτω πάλι αυτό που έγραψα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. :)

Όσον αφορά τον High End κουμπαρά, είμαι τελείως αντίθετος από τη στιγμή που γίνεται σε επίπεδο στοιχήματος

Μου κάνει εντύπωση πως είστε αρνητικά κάθετος την στιγμή που τουλάχιστον απο τα γραφόμενα σας μέχρι στιγμής δείχνετε να είστε αν μη τι άλλο όχι φανατισμένος και άνθρωπος με χιούμορ κάι ξεκάθαρη σκέψη, και απο το όλο στοίχημα κερδίσει χάσει ο κ.κ Κόγιας τα χρήματα θα δοθούν εκεί που πρέπει άρα το περιβόητο στοίχημα είναι μάλλον αφορμή παρά αιτία.

Δεν είμαι αντίθετος στο να δοθούν χρήματα σε κάποιον που τα έχει ανάγκη. Ακριβώς το αντίθετο μάλιστα.
Απλά δεν μου αρέσει το όλο κλίμα "στοιχήματος" και το ανέφερα.

Από την άλλη επειδή έχω αναμιχθεί πολλές φορές με γηροκομεία, ορφανοτροφεία, εθελοντικές ομάδες γνωρίζω ότι αυτά τα ιδρύματα δεν αποζητούν χρηματικά ποσά αλλά υλικά προϊόντα όπως τρόφιμα, απορρυπαντικά και άλλα χρήσιμα αντικείμενα επειδή έχουν τεράστιο πρόβλημα στη διαχείριση χρημάτων λόγω της νομικής μορφής τους.

Αν το AvClub ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε αποστολές βοήθειας είτε χαρίζοντας αντικείμενα, είτε ψωνίζοντας πράγματα, μπορώ να ενημερώνω τον κόσμο μέσω μηνυμάτων σχετικά με τις κινήσεις που κάνουν οι εθελοντικές ομάδες που παρακολουθώ. Και φυσικά οι διαχειριστές είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν από κοντά όλες τις εξελίξεις ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν υπάρχει πουθενά δόλος.

Με τις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο από άλλο site στείλαμε 2 φορτηγά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Ακόμα και μία κούτα μακαρόνια να μαζεύαμε παραπάνω κέρδος θα ήταν. -bye-

Re: Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

α)
Για άλλη μια φορά ρωτώ:
Το παραπάνω συγκριτικό που ο ίδιος θέσατε, θα γίνει ;
(αυτό με τις διάφορες 'ποιότητες' των καλωδίων)

β)
Και επειδή παίρνει και εμένα η μπάλα στο 'κουφοί', εξήγησε μας τι αλλάζει στις ικανότητες του ακροατή όταν αγοράζει ένα HiEnd σύστημα ;
Εγώ δηλαδή από κουφός θα βρω την ακοή μου αν αγοράσω ένα καλό σύστημα ή δεν έχω ελπίδες ;

ελπίζω να απαντήσετε και στα δύο....

α) Βεβαιως! Οποτε θελετε.

β) Αλλαζουν πολλα. Το αυτι εκπαιδευεται. Φυσικα χρειαζεται χρονος. Η βελτιωση του συστηματος μας και η συνεχης ενεργη ενασχοληση με το χομπι μας για την αναζητηση του οσο συνατον καλυτερου ηχητικου αποτελεσματος, κοινως το κυνηγι της τελειοτητας ειναι η πεμπτουσια του high end. Και οι καρποι αυτης της προσπαθειας ειναι η βελτιωση μας ως ακροατες και η ψυχικη μας ευφορια απο την τελικη ευοδωση των σκληρων προσπαθειων μας.

Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Κυριε Θεοφιλακο , θα σας πειραζε αν γραφατε κοσμια ?

Ειμαι κοσμιος ανθρωπος και εκφραζομαι ετσι μονο σε εκεινους που το αξιζουν.

Κοινως δεν ειμαι υποκριτης και ευγενολαγνος μονο και μονο για να χαιδευω καποιων τα αυτια.

Προπαντων ειμαι ειλικρινης με τους αλλους και το σημαντικοτερο με τον εαυτο μου.

Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Ειμαι κοσμιος ανθρωπος και εκφραζομαι ετσι μονο σε εκεινους που το αξιζουν.

Κοινως δεν ειμαι υποκριτης και ευγενολαγνος μονο και μονο για να χαιδευω καποιων τα αυτια.

Προπαντων ειμαι ειλικρινης με τους αλλους και το σημαντικοτερο με τον εαυτο μου.

Moνο που εδω μεσα δεν γραφετε μονος σας ουτε σας διαβαζει μονο ο συνομιλητης σας.

Αν για καποιο λογο θεωρειτε οτι το να σεβεστε τους συνφορουμιτες αποτελει ευγενολαγνεια θα πρεπει να ξαναδιδαχθειτε την εννοια του ορου.

Αν παλι θελετε ντε και καλα να μιλησετε κατα πως σας γουσταρει δεν εχετε παρα να ανταλλαξετε ζουμερα pm με το μελος ωστε αφενος να εκδηλωσετε τα συναισθηματα σας και αφεταιρου να δειξετε οτι προσπαθειτε να σεβαστειτε τους υπολοιπους.

Η ειλικρινεια μπορει να εχει πολλες πλευρες, αναλογα τι μας βολευει.

Status
Not open for further replies.