Καλώδια vs. Ηχολήπτες & Παραγωγούς

Πολλές φορές αμφιβάλω για την χρήση της γλώσσας από μέρους μου.
Έγραψα πουθενά για πανέρια;
Το site της εταιρείας καλωδίων ,έχει μέσα αναφορές για τα στούντιο.
Δεν τα γράφω εγώ.
Όταν λέω ότι δίνουν δωρεάν προϊόντα σε ΕΠΏΝΥΜΟΥΣ, δυσκολεύομαι να καταλάβω που κολλάει η ATC στα στούντιο.
Τες πάντως, ότι καταλαβαίνει ο καθένας .
Εμένα η δική μου οπτική είναι να μην κάνω ευαγγέλιο ΚΑΝΕΝΟΣ τα γραπτά και τις κρίσεις.

Εμείς οι δυο δεν χρειαζόμαστε διευκρινήσεις.
Τα λέμε στο τηλέφωνο και καθαρίζουμε τις απορίες μας.
Όπως και με το Δράκουλα.

Το θέμα είναι ότι έχουμε φάει τοσες φαπες, πιστεύοντας καλοπιστα πολλά πράγματα,που αισθάνομαι πάντα την ανάγκη όντας πολλές φορές αντιπαθής, να τα προβάλλω .
Είναι φουστικο πράγμα η αγορά και χρησιμοποιεί ένα κάρο κόλπα για να ρίξει και να επιβάλει προϊόντα.
Ήμουνα μέσα στο κόλπο και έχω κάνει και γω τα δικά μου.
Πχ είχαμε δώσει επιλεκτικά (τζάμπα φυσικά) σε ένα αριθμό ατόμων νεοεισαγωμενα κράνη,που στους κύκλους που κυκλοφόρησαν τα κάνανε γνωστά και πραγματικά είμαστε από το πουθενά στο άριστες πωλήσεις.
ΔΕΝ θα γράψω τι γινόταν με τα περιοδικά και τα τεστ.
Ο δρόμος, δυστυχώς, είναι μοναχικός,δύσκολος και κρύβει πολλές παγίδες.
Και γι'αυτό έχουμε αυτό το φόρουμ.....για αυτοπροστασία.
Μην παρεξηγείτε λοιπόν τους γεροπαραξενος γκρινιάρηδες,που προσπαθούν , άκομψα πολλές φορές,να σας το υπενθυμίζουν.

• Like
Reactions: vlad66
Εβαλα το link για να μπει και να δει και αλλες περιπτωσεις και να καταλαβει οποιος θελει. Δεν εχει νοημα να κανω copy paste ολο το site.
To συμπερασμα ειναι απλο οποιος μπορει ΠΛΗΡΩΝΕΙ το καλυτερο δυνατον προιον για να εχει το καλυτερο δυνατον αποτελεσμα . ΑΠΛΑ
έτσι απο περιέργεια, έχετε ασχοληθεί έστω ερασιτεχνικά με μίξη ή παραγωγή?

έτσι απο περιέργεια, έχετε ασχοληθεί έστω ερασιτεχνικά με μίξη ή παραγωγή?
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται . Βλεπω αυτους που ασχολουνται επαγγελματικα.

Το να κραταει καποιος "πισινη" ειναι απολυτα λογικο και θεμιτο θα ελεγα. Ειναι γνωστο οτι σε ολους τους χωρους η εμπειρια ειναι κοινη. Υπαρχουν πολλα φυκια που ενφανιζονται για μεταξωτες κορδελλες.Αυτο ομως δεν αναιρει οτι οι μεταξωτες κορδελλες ειναι εκει και προσφερουν "αλλη" αισθηση. Δεν γινεται να τα ισοπεδωνουμε ολα.;)

Και 0,00000001% διαφορά να κάνει, αυτομάτως υφίσταται λόγος αναζήτησης.
Οπότε τι καθόμαστε και συζητάμε;
Για να δημιουργούνται τύψεις συνειδήσεως; 😅
Δεν ξέρω γιά 0,00000001%, αλλά αν έκανε 0,000000011% και μου το δίνανε και τζάμπα δεν θα το συζητούσα καν.
Θα σας ζήταγα και συγνώμη για την αναστάτωση

Αυτοί που κάνουν το μοντάζ στις ταινίες το κάνουν σε οθόνες 500" και προβολείς δεκάδων χιλιάδων ευρώ ;
Αυτό που θα έπρεπε να μας απασχολεί στα studio ηχογραφήσεων είναι ο εξοπλισμός εγγραφής. Όχι αναπαραγωγής.