Καλοκαίρι με Ψησταριές Υγραερίου ή Ηλεκτρικές?

Οποιος ψάχνει ηλεκτρική με ευρωπαϊκή ποιότητα κατασκευής υπάρχει κι αυτή η επιλογή.

Η επιφάνεια μπάινει και στο πλυντήριο πιάτων αλλά δεν θα χρειαστεί γιατί είναι αντικολλητική επιφάνεια (σαν της τοστιέρας). Με ένα βρεγμένο χαρτί καθαρίζεται αμέσως όταν είναι ακόμα ζεστή.

Πολύ γρήγορο ψήσιμο (λόγω καπακιού) και 2400 watt.

Καμιά μπουκάλα, κανένα τρίψιμο με συρματόβουρτσες, κανένα κάρβουνο.

Καλό είναι να πάρετε μια σπάτουλα και λαβίδα σιλικόνης για να μην γδαρθεί η επιφάνεια.

https://www.skroutz.gr/s/13948327/First-Austria-FA-5350-1.html

Τα reviews ισχύουν 100%
 
Οποιος ψάχνει ηλεκτρική με ευρωπαϊκή ποιότητα κατασκευής υπάρχει κι αυτή η επιλογή.

Η επιφάνεια μπάινει και στο πλυντήριο πιάτων αλλά δεν θα χρειαστεί γιατί είναι αντικολλητική επιφάνεια (σαν της τοστιέρας). Με ένα βρεγμένο χαρτί καθαρίζεται αμέσως όταν είναι ακόμα ζεστή.

Πολύ γρήγορο ψήσιμο (λόγω καπακιού) και 2400 watt.

Καμιά μπουκάλα, κανένα τρίψιμο με συρματόβουρτσες, κανένα κάρβουνο.

Καλό είναι να πάρετε μια σπάτουλα και λαβίδα σιλικόνης για να μην γδαρθεί η επιφάνεια.

https://www.skroutz.gr/s/13948327/First-Austria-FA-5350-1.html

Τα reviews ισχύουν 100%
Δεν θα έπαιρνα ποτέ ψησταριά που "ψήνει" πάνω σε πλάκα και ας είναι και από πέτρωμα της σελήνης,αφού τα περισσότερα λίπη που βγαίνουν από τα κρέατα,βράζουν πάνω στο κρέας πριν πέσουν στις σχισμές που έχει.
 
Ετσι.

Η καλυτερη λυση ειναι να σταζουν απο κατω και να μαζευονται οπως γινεται και με αυτες του καρβουνου.

Θαυμα θα λες και θα κλαις (απο την χαρα σου)
 
Απάντηση: Re: Καλοκαίρι με Ψησταριές Υγραερίου ή Ηλεκτρικές?

Ετσι.

Η καλυτερη λυση ειναι να σταζουν απο κατω και να μαζευονται οπως γινεται και με αυτες του καρβουνου.

Θαυμα θα λες και θα κλαις (απο την χαρα σου)
Πως πάει το ΘΑΥΜΑ;Ευχαριστημένος;
 
Να βάλω κι εγώ τα δικά μου καμώματα.. Μπριζόλα με ιδανικό καρέ και πολύ ζουμερή με συνοδεία από ψητό λάχανο !!

 
Κεμπάπ, μπριζολάκια, λουκάνικα, λαχανικά, κρεατικά .. όλα βγαίνουν μια χαρά.

Το μόνο άσχημο ήταν ότι πολύ σύντομα ήλθε και μπούκωσε στην βρώμα & τα λίπη και η καθαριότητα που ακολούθησε ήταν μια κόλαση ! Χαλάλι όμως.

 
Rib-eye, premium cut από Γεωργιάδη:
43654b80004a01b64cac95736ccf9248.jpg

0ae65005d2af17f1230bae3da4d8e319.jpg
 
Re: Απάντηση: Re: Καλοκαίρι με Ψησταριές Υγραερίου ή Ηλεκτρικές?

Πως πάει το ΘΑΥΜΑ;Ευχαριστημένος;

Εκτος οτι βαριεμαι να την καθαριζω συχνα (αλλαζω λαδοκολλα και αλουμινοχαρτο αλλα οχι σε καθε ψησιμο, ........καθε 5-6 ψησιματα φουλ) μια χαρα .

Σπανιως την αναβω ολη συνηθως την μιση παιζω ειναι αρκετη. Γενικως ειναι σωτηρια.
 
Re: Απάντηση: Καλοκαίρι με Ψησταριές Υγραερίου ή Ηλεκτρικές?

..
ρε συ το λαχανο που το κανεις ? Σε πλακα επανω σαν τηγανι ?

Ναι, είναι αμερικανιά ! Ψάξε για Roasted Cabbage Steak να καταλάβεις

Το έφτιαξα στο μαντέμι και βγήκε τέλειο !

 
Αυτό το "καλοκαίρι" στον τίτλο τού νήματος τι το θέλατε, ρε παιδιά; Το χειμώνα οι ψησταριές δεν δουλεύουν;
 
Φαντάζομαι έχει συνδεθεί με περίοδο καλοκαιριού λόγω καιρού. Ωστόσο με τη ζέστη που βγάζει η ψησταριά προσωπικά προτιμώ μακράν περισσότερο να τη χρησιμοποιώ μια κρύα μέρα του χειμώνα (εννοείται χωρίς βροχές και ανέμους) παρά μια ζεστή του καλοκαιριού.
 
Σήμερα το menu είχε πανσέτες μαριναρισμένες, τυρί καπνιστό στο μαντέμι και πιτάκια.

Δόξα τον θεό, φάγαμε καλά και μας άρεσαν. Την τσάκησα την γειτονιά στην τσίκνα !

 
Αυτο με την τσικνα ρε σεις.....

εμενα στα 5 βηματα απο την ψησταρια ειναι μια σταση λεωφορειου οπου εχει γενικως κοσμο......


μιλαμε οτι τους εχω σαπισει.....θα κατεβαινουν απο το λεωφορειο και θα τρεχουν να φανε.