Καλοκαίρι με Ψησταριές Υγραερίου ή Ηλεκτρικές?

Η ψησταριά θα μπει σε ταράτσα στον έκτο και προς το παρόν και μέχρι την άνοιξη θα είναι πολύ εκτεθειμένη (τότε μάλλον θα βάλω τεντοπέργκολα με πλαϊνά). Εδώ έβαλα πλέγμα πλαστικό προστατευτικό για να μην σκαρφαλώνουν τα παιδιά στα κάγκελα και το έδεσα με δετικά πλαστικά και μέσα σε 4 μήνες από τον ήλιο και τον αέρα κόπηκαν.
Ίσως περάσω από κάποιο μεγάλο Σκλαβενίτη να πάρω κάτι για αρχή και όταν βγάλει το lidl παίρνω και μια από εκεί.
Και σε ένα κατάστημα μοτοσυκλετών πάρε ελαστικούς ιμάντες και αυτό
και ησυχάζεις από τον αέρα

• Like
Reactions: NassosT
Από ψηφιακά θερμόμετρα τι έχετε να προτείνετε;
Οκ, διάβασα ότι τα Thermopen είναι κορυφή, αλλά έχει 66 ευρώ το οικονομικό.
Έχετε κάτι άλλο που να έχει ακρίβεια και να μην θέλει 20 δευτερόλεπτα για να πάρεις μια μέτρηση;

Γιώργο προχθές αγόρασα από allie αυτό

1000001105.jpg

Το περιμένω πως και πως να κάνω καμιά μοσχαρίσια...το πήρα γιατί μπορείς από την αρχή του ψησίματος έως το τέλος να μετράς χωρις να το βάζεις και βγάζεις...ακόμα και στο γύρισμα του κρέατος μπορείς να το έχεις πάνω.. και διάβασα και καλές κρητικες

Εγώ να σου πω την αλήθεια κατέληξα να πάρω Thermapen και δεν το έχω μετανιώσει. Απαραίτητο αξεσουάρ σε κάθε ψήσιμο, σου κάνει τη ζωή εύκολη. Είχα ένα φτηνό αρχικά αλλά δεν έβγαζα άκρη. Βέβαια δε δοκίμασα κάτι ενδιάμεσο οπότε δε γνωρίζω αν θα βόλευε. Απλά σκέφτηκα να μην ακολουθήσω (αυτή τη φορά) την πορεία να πάω σε ενδιάμεσα προϊόντα και να καταλήξω στο ακριβό… πήγα κατευθείαν στο Thermapen :-)

Last edited:
  • Like
Reactions: dim tz
Εγώ να σου πω την αλήθεια κατέληξα να πάρω Thermapen και δεν το έχω μετανιώσει. Απαραίτητο αξεσουάρ σε κάθε ψήσιμο, σου κάνει τη ζωή εύκολη. Είχα ένα φτηνό αρχικά αλλά δεν έβγαζα άκρη. Βέβαια δε δοκίμασα κάτι ενδιάμεσο οπότε δε γνωρίζω αν θα βόλευε. Απλά σκέφτηκα να μην ακολουθήσω (αυτή τη φορά) την πορεία να πάω σε ενδιάμεσα προϊόντα και να καταλήξω στο ακριβό… πήγα κατευθείαν στο Thermapen :)
Ήμουν έτοιμος να πάρω το φθηνό thermapen στα 66 ευρώ (3 δευτερόλεπτα απόκριση) αλλά δεν είναι διαθέσιμο, μετά τις γιορτές.
Η μόνη άλλη εναλλακτική είναι στα 30 ευρώ της pit Boss.

Δεν ξέρω τι να κάνω :)

Ήμουν έτοιμος να πάρω το φθηνό thermapen στα 66 ευρώ (3 δευτερόλεπτα απόκριση) αλλά δεν είναι διαθέσιμο, μετά τις γιορτές.
Η μόνη άλλη εναλλακτική είναι στα 30 ευρώ της pit Boss.

Δεν ξέρω τι να κάνω :)
Συνέχεια πρέπει να τρυπας 😀

Συνέχεια πρέπει να τρυπας 😀
Χαχαχαχα...Μέχρι να μάθεις τα βασικά όντως πιστεύω πως ναι. Μετά 1-2 τρυπήματα νομίζω θα είναι αρκετά ώστε η εμπειρία σου να επιβεβαιώνεται.
Αν και όσο σκέφτομαι ότι θέλω 2 ζυγαριές, ένα χρονόμετρο και ένα μανόμετρο για να φτιάξω καφέ ίσως να μην ισχύει το παραπάνω :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Μάλλον θα πάω να πάρω το pit boss. Διάβασα το manual και λέει ότι είναι άμεσης μέτρησης (1 δευτερόλεπτο), έχει +/- 1 βαθμό που είναι προφανώς αποδεκτό και τέλος αυτό που με ξεκλείδωσε είναι ότι μπορείς να το καλιμπράρεις, οπότε και αν σου έχει τύχει από το εργοστάσιο κάτι που δεν καλιμπραρίστηκε σωστά το φέρνεις. Πάλι καλά που μπορούμε εύκολα να έχουμε παγωμένο νερό (για το μηδενισμό του οργάνου) και βραστό νερό για τον έλεγχο και δεν θέλουμε περισσότερα gadget και για αυτό :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

• Like
Reactions: dim tz