Το πατρικό μου σπίτι είναι πάνω από την πλατεία ΙΚΑ Νεου Κόσμου!
συμπέρασμα : το ΙΚΑ μας ενώνει...Κι εμένα εκει κοντα ηταν, πισω απο το ΙΚΑ
Sent from my iPad using Tapatalk
Το πατρικό μου σπίτι είναι πάνω από την πλατεία ΙΚΑ Νεου Κόσμου!
Κι εμένα εκει κοντα ηταν, πισω απο το ΙΚΑ
Sent from my iPad using Tapatalk
Η μας χωρίζει...
Χαχαχαχαχα
Καλησπερα σε ολη την ομορφη παρεα του φορουμ! Σας διαβάζω αρκετό καιρο ωστοσο δεν έβρισκα ποτε το θάρρος να γράψω κατι.. Ωστοσο νομιζω ηρθε η ωρα.. Λοιπον το όνομα μου ειναι Κώστας με καταγωγή απο τα πανέμορφα τρικαλα αλά δυστυχως τα τελευταία χρονια μένω στην αθηνα και συγκεκριμένα κέντρο. Το μικρόβιο υπηρχε παντα ωστοσο τον τελευταίο χρονο λογω χώρου έστησα ενα μικρο εργαστηριακι (με βοηθεια απο εσας διαβάζοντας σας) στην αποθηκη της πολυκατοικίας. Έγιναν αρκετες αγορές εργαλείων με τελευταίο απόκτημα το μικρο τορνακι της boston (χριστουγεννιάτικο δωρο για τον εαυτό μου) οπου μπορω να πω ηταν κ το καλυτερο μου απόκτημα!! Έρωτας μεγάλος..αρχάριος μεν αλλα με μεγάλη όρεξη να το μάθω οσο καλυτερα μπορω.τελοσπαντων για να μην κουράζω αλλο αυτα ειχα να πω,τα υπόλοιπα στα αντίστοιχα θεματα σιγα σιγα! Υ.γ.: συγχαρητήρια σε ολους , ειστε μεγάλη πηγή έμπνευσης!
+1καλώς όρισες και από μένα. Δεν ξέρω αν το φόρουμ είναι πηγή έμπνευσης ,αλλά πηγή ελάφρυνσης της τσέπης και του πορτοφολιού είναι σίγουρα . Οπότε ξανασκέψου το που πας να μπλέξεις , και μετανόησε τέκνον μου όσο είναι καιρός . Αλλιώς μετά θα χρειάζεσαι νηστεία και μετάνοια στο Άγιον Όρος , για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες σου.
Καλησπερα σε ολη την ομορφη παρεα του φορουμ! Σας διαβάζω αρκετό καιρο ωστοσο δεν έβρισκα ποτε το θάρρος να γράψω κατι.. Ωστοσο νομιζω ηρθε η ωρα.. Λοιπον το όνομα μου ειναι Κώστας με καταγωγή απο τα πανέμορφα τρικαλα αλά δυστυχως τα τελευταία χρονια μένω στην αθηνα και συγκεκριμένα κέντρο. Το μικρόβιο υπηρχε παντα ωστοσο τον τελευταίο χρονο λογω χώρου έστησα ενα μικρο εργαστηριακι (με βοηθεια απο εσας διαβάζοντας σας) στην αποθηκη της πολυκατοικίας. Έγιναν αρκετες αγορές εργαλείων με τελευταίο απόκτημα το μικρο τορνακι της boston (χριστουγεννιάτικο δωρο για τον εαυτό μου) οπου μπορω να πω ηταν κ το καλυτερο μου απόκτημα!! Έρωτας μεγάλος..αρχάριος μεν αλλα με μεγάλη όρεξη να το μάθω οσο καλυτερα μπορω.τελοσπαντων για να μην κουράζω αλλο αυτα ειχα να πω,τα υπόλοιπα στα αντίστοιχα θεματα σιγα σιγα! Υ.γ.: συγχαρητήρια σε ολους , ειστε μεγάλη πηγή έμπνευσης!
Kαλως ορισες στην παρεα μας Κωστα και καλοριζικο και το τορνακι!!
Εχει χωρο η αποθηκη για τον τορνο, ή θα τον δουλευεις στο μπαλκονι?
Καλως τον. Αφου διαβαζες καιρο, τοτε θα ξερεις ποιους θα αποφευγεις να διαβαζεις!!!!!!!!!
Εκτος και αν εισαι τοσο δυνατος χαρακτηρας, χμμμμ, πραγμα που δεν φαινεται, απο την αγορα του τορνου και μονο.
Ελα πες ολη την αληθεια, εχουμε κατανοηση............Πριν απο τον τορνο ποσα Σμπρόξον εχεις παρει, και ποια πριονοκορδελα;;;;
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.