Καλωσορισμα νεων μαστορων

Απάντηση: Re: Καλωσορισμα νεων μαστορων

Το πατρικό μου σπίτι είναι πάνω από την πλατεία ΙΚΑ Νεου Κόσμου!

Κι εμένα εκει κοντα ηταν, πισω απο το ΙΚΑ

Sent from my iPad using Tapatalk
συμπέρασμα : το ΙΚΑ μας ενώνει...

Το πατρικό μου σπίτι είναι πάνω από την πλατεία ΙΚΑ Νεου Κόσμου!

Κι εμένα εκει κοντα ηταν, πισω απο το ΙΚΑ

Sent from my iPad using Tapatalk

Η μας χωρίζει...
Χαχαχαχαχα
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλησπερα σε ολη την ομορφη παρεα του φορουμ! Σας διαβάζω αρκετό καιρο ωστοσο δεν έβρισκα ποτε το θάρρος να γράψω κατι.. Ωστοσο νομιζω ηρθε η ωρα.. Λοιπον το όνομα μου ειναι Κώστας με καταγωγή απο τα πανέμορφα τρικαλα αλά δυστυχως τα τελευταία χρονια μένω στην αθηνα και συγκεκριμένα κέντρο. Το μικρόβιο υπηρχε παντα ωστοσο τον τελευταίο χρονο λογω χώρου έστησα ενα μικρο εργαστηριακι (με βοηθεια απο εσας διαβάζοντας σας) στην αποθηκη της πολυκατοικίας. Έγιναν αρκετες αγορές εργαλείων με τελευταίο απόκτημα το μικρο τορνακι της boston (χριστουγεννιάτικο δωρο για τον εαυτό μου) οπου μπορω να πω ηταν κ το καλυτερο μου απόκτημα!! Έρωτας μεγάλος..αρχάριος μεν αλλα με μεγάλη όρεξη να το μάθω οσο καλυτερα μπορω.τελοσπαντων για να μην κουράζω αλλο αυτα ειχα να πω,τα υπόλοιπα στα αντίστοιχα θεματα σιγα σιγα! Υ.γ.: συγχαρητήρια σε ολους , ειστε μεγάλη πηγή έμπνευσης!

Καλος ήρθες !!!!
Πέρυσι ήταν η χρονιά proxxon - επιτραπέζιας σέγας - κορδέλας , αλλά φέτος απ'οτι βλέπω μπαίνει πολύ δυναμικά ο τόρνος !!!

Γειά σου Κώστα.
Καλώς ήρθες στην παρέα, καλή διαμονή και καλές κατασκευές. :ernaehrung004:

Καλησπερα σε ολη την ομορφη παρεα του φορουμ! Σας διαβάζω αρκετό καιρο ωστοσο δεν έβρισκα ποτε το θάρρος να γράψω κατι.. Ωστοσο νομιζω ηρθε η ωρα.. Λοιπον το όνομα μου ειναι Κώστας με καταγωγή απο τα πανέμορφα τρικαλα αλά δυστυχως τα τελευταία χρονια μένω στην αθηνα και συγκεκριμένα κέντρο. Το μικρόβιο υπηρχε παντα ωστοσο τον τελευταίο χρονο λογω χώρου έστησα ενα μικρο εργαστηριακι (με βοηθεια απο εσας διαβάζοντας σας) στην αποθηκη της πολυκατοικίας. Έγιναν αρκετες αγορές εργαλείων με τελευταίο απόκτημα το μικρο τορνακι της boston (χριστουγεννιάτικο δωρο για τον εαυτό μου) οπου μπορω να πω ηταν κ το καλυτερο μου απόκτημα!! Έρωτας μεγάλος..αρχάριος μεν αλλα με μεγάλη όρεξη να το μάθω οσο καλυτερα μπορω.τελοσπαντων για να μην κουράζω αλλο αυτα ειχα να πω,τα υπόλοιπα στα αντίστοιχα θεματα σιγα σιγα! Υ.γ.: συγχαρητήρια σε ολους , ειστε μεγάλη πηγή έμπνευσης!

Καλώς όρισες.
Άσε τις .......ντροπές & προχώρα στις .......κατασκευές.

Παππούς Κώστας.

καλώς όρισες και από μένα. Δεν ξέρω αν το φόρουμ είναι πηγή έμπνευσης ,αλλά πηγή ελάφρυνσης της τσέπης και του πορτοφολιού είναι σίγουρα . Οπότε ξανασκέψου το που πας να μπλέξεις , και μετανόησε τέκνον μου όσο είναι καιρός . Αλλιώς μετά θα χρειάζεσαι νηστεία και μετάνοια στο Άγιον Όρος , για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες σου.
Welcome on board m8.

Καλώς τον Κώστα!!!!

Πολύ καλά εκανες και μας έγραψες!!

Ο τορνος όπως το λες!!! Είναι μαγικό εργαλειο!!!
Η ενασχόληση με το ξύλο είναι το να του δώσεις μορφή και σχημα.
Ο τορνος είναι αυτό καθεαυτό!!!

Περιμένουμε ποστ με κατασκευές σου αλλά και το εργαστήριο στο αντίστοιχο νημα!

Ενισχύεται η ομάδα του τόρνου. (δεν ανηκω εκεί) :BDGBGDB55:
Καλωσόρισες στο φόρουμ και όπως λέει και ο Βαγγέλης, ας πρόσεχες!
Είμαστε μια κακιά παρέα. :flipout:
-bye-

καλώς όρισες και από μένα. Δεν ξέρω αν το φόρουμ είναι πηγή έμπνευσης ,αλλά πηγή ελάφρυνσης της τσέπης και του πορτοφολιού είναι σίγουρα . Οπότε ξανασκέψου το που πας να μπλέξεις , και μετανόησε τέκνον μου όσο είναι καιρός . Αλλιώς μετά θα χρειάζεσαι νηστεία και μετάνοια στο Άγιον Όρος , για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες σου.
+1

@wolfegolas
Καλώς ήλθες!!!

Kαλως ορισες στην παρεα μας Κωστα και καλοριζικο και το τορνακι!!

Εχει χωρο η αποθηκη για τον τορνο, ή θα τον δουλευεις στο μπαλκονι?

Κώστα, καλώς ήρθες στην παρέα.
Μπήκες δυναμικά βλέπω με αγορά τόρνου κ.λ.π.
Καλές και δυναμικές παραλαβές και καλά μαστορέματα -bye-

Καλώς ήλθες καί επίσημα Κώστα στόν χώρο,καλή διαμονή,μέ καλές δημιουργίες,καί αναμένουμε φωτογραφίες από τά έργα σου,εργαστήριο,εργαλεία,νά παίρνουμε όλοι ιδέες.

Καλως τον. Αφου διαβαζες καιρο, τοτε θα ξερεις ποιους θα αποφευγεις να διαβαζεις!!!!!!!!!
Εκτος και αν εισαι τοσο δυνατος χαρακτηρας, χμμμμ, πραγμα που δεν φαινεται, απο την αγορα του τορνου και μονο.
Ελα πες ολη την αληθεια, εχουμε κατανοηση............Πριν απο τον τορνο ποσα Σμπρόξον εχεις παρει, και ποια πριονοκορδελα;;;;
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Kαλως ορισες στην παρεα μας Κωστα και καλοριζικο και το τορνακι!!

Εχει χωρο η αποθηκη για τον τορνο, ή θα τον δουλευεις στο μπαλκονι?

Προς το παρον τον δουλεύω στο μπαλκόνι γιατί πρέπει να τεστάρω τα επίπεδα θορύβου στο υπόγειο.

Καλως τον. Αφου διαβαζες καιρο, τοτε θα ξερεις ποιους θα αποφευγεις να διαβαζεις!!!!!!!!!
Εκτος και αν εισαι τοσο δυνατος χαρακτηρας, χμμμμ, πραγμα που δεν φαινεται, απο την αγορα του τορνου και μονο.
Ελα πες ολη την αληθεια, εχουμε κατανοηση............Πριν απο τον τορνο ποσα Σμπρόξον εχεις παρει, και ποια πριονοκορδελα;;;;
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Σμπρόξον κανένα!! Κορδελίτσα πήρα την einhel για αρχή λόγω οικονομικών και αργότερα λογικά θα την αλλάξω με κάποια μεγαλύτερη και καλύτερη.

Καλως τον συνονοματο και μαλλον γειτονα. Και εγω στο κεντρο κατοικοεδρευω και εχω εργαστηριο-υπνοδωματιο. Στον τορνο προς το παρον εχω αντισταθει, αμα σφιξουν οι ζεστες και φανει το μπαλκονι φιλοξενο, δεν ξερω...
Προχωρα στην πραγωγη να δουμε κατασκευες, τουλαχιστον φετος δειχνει να κανει πιο μαλακο χειμωνα, οποτε και οι μπαλκονατοι τορνοι θα δουλεψουν.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk