Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

Status
Not open for further replies.
Re: OTE TV Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

Δεν είναι "Γραμμή εξωτερικού" μην τρελένεσαι. Ένα απλό 10ψήφιο σταθερό νούμερο είναι το οποίο σε αντίθεση με το 13888, δουλεύει από όπου και αν καλέσεις και δεν εννοούμε μόνο εξωτερικό. Κάποιος πχ. μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο voip υπηρεσίες τύπου Skype Credit για να μην πληρώνει τηλέφωνο. Χωρίς ένα τέτοιο "κλασσικό" νούμερο δε θα μπορούσε να καλέσει την υπηρεσία. Εννοείται ότι καλώς υπάρχει και πολύ κακώς δεν αναφέρεται εμφανώς μαζί με τα υπόλοιπα τηλέφωνα υποστήριξης σε website, διαφημίσεις, συμβόλαια κτλ.

Παιδια μου κανει αναβαθμιση τωρα

Αυτη τη στιγμη αυτοματα ο δεκτης κανει αναβαθμιση λογισμικου

Last edited by a moderator:

και εμένα....ξέρουμε το νέο υπάρχει...???

Απάντηση: OTE TV Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

εμενα οχι γιατι? ξερουμε πως βλεπουμε την εκδοση update?

εγώ έχω μπερδευτεί με το stand by και το deep standby

άλλες φορές ανοίγω το δέκτη και πάει κατευθείαν στο κανάλι που παρακολουθούσα και άλλες κάνει boot από την αρχή και πάει στη βουλή!

τα ξέρει κάποιος να μου τα εξηγήσει ??

Καλημέρα καταρχήν .θα ήθελα την βοήθεια σας ,προσπαθώ να κάνω την πρώτη εγκατάσταση σε ένα reciever του ΟΤΕ κάποιου φίλου μου. Δυστυχώς κάτι δεν παει καλά με τον δεκτη.
η κεραία ειναι με απόλυτη σιγουριά και το καλύτερο σήμα στις 9 μοίρες .
1. Ανοίγουμε τον δεκτη, επιλέγω γλώσσα, ανάλυση HDMI ,πάω στην προεπιλεγμενη συχνότητα του ΟΤΕ, ΟΤΕ1. Εκεί κάνω αναζητηση , βγαίνει για λίγο η μπάρα σήματος και μετά βγάζει κάποιες υποθέσεις η δεν έχω συν δεμένη δορυφορική κεραία , η να επιλέξω κάποια άλλη συχνότητα ,μέσα απο τις ρυθμίσεις πράγμα που δεν γίνεται διότι δεν μπορώ να μπω σε κανένα μενού .

Εχει πρόβλημα ο δέκτης? τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε να γίνει το πρώτο σεταρισμα του δεκτη.
Με απόλυτη σιγουριάς κεραία ειναι στις 9 μοίρες. Τσεκάρισμενο με vu Duo.
Ευχαριστώ

Νομιζω οτι πρεπει να γινει πρωτα η αναβαθμιση του δεκτη στο τρεχον λογισμικο. Οι πιο εμπειροι στο θεμα ας αναφερουν τον συνδυασμο πληκτρων που οδηγει στην εκκινηση της διαδικασιας.
Edit:
Κλεινεις τον δεκτη απο το τροφοδοτικο (Πισω μερια το κουμπακι)
Το ξαναπατας να ανοιξει και με το που δεις την ενδειξη boot πατας το κουμπι back και μετα 2485.

Last edited:
Αν η στόχευση είναι σωστή οι μπάρες θα γίνουν και οι δύο κίτρινες.
Αν μέχρι εκεί είσαι σωστός σε κάποια δεύτερα θα εμφανιστεί κάτω και στο κέντρο το ΟΚ. Πατάς οκ και σε πάει στη λίστα με τα κανάλια.
Περιμένεις να σου εμφανιστεί η αναβάθμιση η οποία γίνεται αυτόματα, ο δέκτης κάνει επανεκκίνηση και αν σου πει ότι δεν είναι ενεργοποιημένη η κάρτα τότε ακολουθείς τις οδηγίες που σου εμφανίζει ο δέκτης..

Υπάρχει περίπτωση να μην έχει στοχεύσεις στις 9 μοίρες, τσέκαρε πάλι την στόχευση..

Έλενξε τη στόχευση και τo skew του LNB, εάν όλα είναι σωστά θα γεμίσουν οι μπάρες όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Μήπως χρησιμοποιείς DISEQC ??
Εάν ναι υπάρχει μια πιθανότητα να έχεις πετύχει δέκτη παλιότερης φουρνιάς που ήθελε υποχρεωτικά να μπει στην πόρτα Α του DISEQC μέχρι να κατέβει η αναβάθμιση.
Από τη στιγμή που θα κατέβει η αναβάθμιση μπορείς να τον βάλεις σε όποια πόρτα DISEQC θέλεις.

εγώ έχω μπερδευτεί με το stand by και το deep standby

άλλες φορές ανοίγω το δέκτη και πάει κατευθείαν στο κανάλι που παρακολουθούσα και άλλες κάνει boot από την αρχή και πάει στη βουλή!

τα ξέρει κάποιος να μου τα εξηγήσει ??

Το Standby (κόκκινο λαμπάκι) είναι η γνωστή σε όλους μας κατάσταση αναμονής (όπως και στη ΤV). Ο δέκτης μπαίνει με απλό πάτημα στο ON/OFF κουμπί του τηλεκοντρόλ και επανέρχεται άμεσα με δεύτερο πάτημα.
Το Passive Standby (πορτικαλί λαμπάκι) είναι η κατάσταση παθητικής αναμονής ή κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας. Ο δέκτης μπαίνει σε Passive Standby μετά από παρατεταμένο πάτημα στο ON/OFF κουμπί του τηλεκοντρόλ (τη στιγμή που θα αφήσεις το κουμπί) ή αυτόματα μετά από 10 λεπτά ή ανάλογα με τη ρύθμιση που έχεις κάνει στο σχετικό μενού.
Κατά την επαναφορά από Passive Standby ο δέκτης κάνει boot και μπαίνει στο Κανάλι της Βουλής.
Μπορείς να απενεργοποιήσεις την κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας από το σχετικό μενού.

Απάντηση: Re: OTE TV Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

Το ξαναπατας να ανοιξει και με το που δεις την ενδειξη boot πατας το κουμπι back και μετα 2485.( θα κανεις αυτο ακριβως που ανεφερε πιο πανω οfagotistas)

Re: Απάντηση: Re: OTE TV Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

το προβλημα ηταν τελικα αυτο που αναφερει ο φιλος fagotistas.

πρεπει να γινει αναβαθμηση λογισμικου με την διαδικασια που αναφερει. ουτε lnb ουτε στοχευση.
Το ξαναπατας να ανοιξει και με το που δεις την ενδειξη boot πατας το κουμπι back και μετα 2485.

Γεια σας παιδια, εχω ενα προβλημα με τον δεκτη εντελως ξαφνικα ο ηχος ερχεται διακεκομενος δηλαδη δεν εχει συνεχη ροη. Εχει τυχει σε κανεναν αυτο ή οχι; Το εχω κανει επαναφορα ρυθμισεων αναβαθμιση αλλα τιποτα. Το σημα ειναι φουλ παντως δεν υπαρχει προβλημα στοχευσεις το ελενξα με πεδιομετρο.

Καλησπέρα σε ολους. Αναρρωτιέμαι εαν εχει συμβεί σε καποιον. Ο μετασχηματιστής απο το απόγευμα δεν παιρνει ρευμα. Δοκίμασα σε διαφορετικές πρίζες μα καμμια δεν φαινεται να κανει διαφορά. Γνωρίζει κανεις εαν μπορεί να αλαχθεί ως ελαττωματική σε καποιο μαγαζί ΟΤΕ ή αν θα πρέπει να ψαξω να το αντκαταστήσω με τα δικά μου έξοδα; Εψαξα λιγο στο διαδίκτυο αλλα δεν βρηκα καποιο να ταιριάζει στα βολτ, αμπέρ και βάτ ολα μαζί... Δεμ ξερω τι να κανω. Καμμια βοήθεια; ευχαριστώ.

ΥΓ: Επιπλέον δεν ειμαι και στην Ελλάδα, οποτε περιπλέκονται τα πράγματα...

Την ασφάλεια την τσέκαρες? Στο Η.Β. υπάρχουν ασφάλειες σε κάθε πρίζα. Αν έχεις το ευρωπαϊκό καλώδιο πάνω σε αντάπτορα, λογικά θα έχει ασφάλεια ο αντάπτορας.

Αν έχεις τον πρώτο δέκτη, αυτό ίσως σου κάνει.

Το Standby (κόκκινο λαμπάκι) είναι η γνωστή σε όλους μας κατάσταση αναμονής (όπως και στη ΤV). Ο δέκτης μπαίνει με απλό πάτημα στο ON/OFF κουμπί του τηλεκοντρόλ και επανέρχεται άμεσα με δεύτερο πάτημα.
Το Passive Standby (πορτικαλί λαμπάκι) είναι η κατάσταση παθητικής αναμονής ή κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας. Ο δέκτης μπαίνει σε Passive Standby μετά από παρατεταμένο πάτημα στο ON/OFF κουμπί του τηλεκοντρόλ (τη στιγμή που θα αφήσεις το κουμπί) ή αυτόματα μετά από 10 λεπτά ή ανάλογα με τη ρύθμιση που έχεις κάνει στο σχετικό μενού.
Κατά την επαναφορά από Passive Standby ο δέκτης κάνει boot και μπαίνει στο Κανάλι της Βουλής.
Μπορείς να απενεργοποιήσεις την κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας από το σχετικό μενού.

να σου πω ότι το άνοιξα σήμερα το πρωί και πήγε κατευθείαν στο κανάλι που έβλεπα χθες το βράδυ ?? ενώ αλλές φορες μπορεί να το κλείσω να το ξαναανοίξω και να κάνει boot ?

Status
Not open for further replies.