Kaos [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 3 17.6%
  • Πολύ Καλή

• Καλή

Votes: 5 29.4%
  • Μέτρια

• Κακή

• Total voters
    17
Εντάξει, δεν είναι αριστούργημα, περνάει ωραία η ώρα, δεν έχει ιδιαίτερες κοιλιές...
Τι άλλο θέλεις από το Netflix;
7.4 έχει στο imdb, σε αντίθεση με το rings of power που παίζει στο 6.9.

Κανας στην μεση -αποψη- υπαρχει ρε σεις ?
Εγώ, μετά από τρία επεισόδια δεν έχω καταλήξει αν τη λατρεύω ή τη σιχαίνομαι.

Όχι, για να είμαι δίκαιος καλή είναι, με κάποιες καταπληκτικές εκλαμψεις από δω κι από κει. Απλα γίνεται συχνά κάπως αμήχανος ο συνδυασμός κωμωδίας με δραμα και ολίγον σπλατερ.

• Like
Reactions: Kosh
Εντάξει, δεν είναι αριστούργημα, περνάει ωραία η ώρα, δεν έχει ιδιαίτερες κοιλιές...
Τι άλλο θέλεις από το Netflix;
7.4 έχει στο imdb, σε αντίθεση με το rings of power που παίζει στο 6.9.

Α μπα ?

Ενω απο την apple δηλαδη εχεις αλλες προσδοκιες ? :)

ενα 0.5 στο imdb δηλαδη ειναι σημαντικο ?

Ειπαμε . Ο καθενας και τα παθη του.

Όχι, απλά δεν έχω καμία προσδοκία από σειρές του Netflix.
Κατά βάση είναι άνευρες σειρές που βλέπεις με το ζόρι ενώ ξέρεις ότι κάτι θα σε χαλάσει αργά ή γρήγορα.
Το Netflix το έχω πιο πολύ για να βλέπω σειρές που δεν είναι δικές του παραγωγές. :D
Ακόμη και η φιλοσοφία τους στα χρώματα με χαλάει, σαν τεστ αχρωματοψίας τις γυρίζουν όλες.

Στο Netflix υπάρχει πολύ σαβούρα, αλλά και αρκετά διαμαντακια όπως το Ripley (που είναι και μονόχρωμο για να μην πάθουν κάτι τα ματάκια σου) :p

Το έχω στο πρόγραμμα και θέλω να πιστεύω ότι ασχολήθηκαν λίγο με το φωτισμό, δεν θα καταλαβαίνουμε ότι είναι βράδυ μόνο από τους διαλόγους...

Όχι, απλά δεν έχω καμία προσδοκία από σειρές του Netflix.
Κατά βάση είναι άνευρες σειρές που βλέπεις με το ζόρι ενώ ξέρεις ότι κάτι θα σε χαλάσει αργά ή γρήγορα.
Το Netflix το έχω πιο πολύ για να βλέπω σειρές που δεν είναι δικές του παραγωγές. :D
Ακόμη και η φιλοσοφία τους στα χρώματα με χαλάει, σαν τεστ αχρωματοψίας τις γυρίζουν όλες.
Συμφωνώ 100%.

Βλεποντας λίγο από το τρειλερ, εβλεπα τα χρωματα και ελεγα, ''ωχ, παλι τα ιδια''.

Φυσικά, γούςτα ειναι αυτά.

Αλλά επίσης ειναι και γεγονός ότι με τόση σαβούρα, κάτι απλά αξιοπρεπές (που παλιά θα ήταν 2-3η επιλογή), φαντάζει αριστούργημα.

Εχετε διαβασει καπου οτι υπαρχει φιλοσοφια του Netflix στα χρωματα ?

Συνηθως τετοια φιλοσοφια εχει ενας σκηνοθετης αντε σε συνδυασμο με τον διευθυντη φωτογραφιας.

Αλλα ολοκληρο καναλι με εκατονταδες παραγωγες πρωτη φορα το ακουω.

Όχι, δεν έχω διαβάσει αλλά βρε παιδί μου καταλαβαίνεις μία σειρά ή ταινία του Netflix από μακριά.
Πολύ φως (που θα το θέλαμε βεβαίως βεβαίως σε κάτι επεισόδια του GoT) και μία πινελιά στα χρώματα... Bolywood να το πω;

Μόνο εγώ το καταλαβαίνω;

• Like
Reactions: superfly
Αφού συμφωνήσω για τα χρώματα, τολμώ να πω ότι έχω παρατηρήσει χρωματική/φωτογραφική υπογραφή και στο Prime, εδώ προς το σκοτεινό/μουντό. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω τεχνικά (άρα δε μπορώ να ορκιστώ ότι δεν είναι κάποιου είδους bias/placebo), αλλά το νιώθω.

Νομίζω η φωτογραφία του τίτλου τα λέει όλα...

Kaos.jpg

Μία Bollywoodιανή ατμόσφαιρα την έχει... :ROFLMAO:

Το έχω στο πρόγραμμα και θέλω να πιστεύω ότι ασχολήθηκαν λίγο με το φωτισμό, δεν θα καταλαβαίνουμε ότι είναι βράδυ μόνο από τους διαλόγους...
Δεν υπάρχει περίπτωση, οι νέοι δημιουργοί δεν ξέρουν από ασπρόμαυρο όχι από ασχετοσυνη αλλά επειδή δεν χρειάστηκε ποτέ να μάθουν με την έγχρωμη φωτογραφία - κινηματογραφηση που χρησιμοποιούν.

• Like
Reactions: Tzimisce
Δεν υπάρχει περίπτωση, οι νέοι δημιουργοί δεν ξέρουν από ασπρόμαυρο όχι από ασχετοσυνη αλλά επειδή δεν χρειάστηκε ποτέ να μάθουν με την έγχρωμη φωτογραφία - κινηματογραφηση που χρησιμοποιούν.
Κι όμως, η ασπρόμαυρη φωτογραφία του Ρίπλεϋ είναι καλή. Το κακό είναι ότι η σειρά έπρεπε να έχει γυριστεί σε χρώμα, εί δυνατόν technicolor, όπως όλες οι προηγούμενες μεταφορές του Talented Mr.Ripley.