1 σεζόν είναι και τέλος;
Εγώ, μετά από τρία επεισόδια δεν έχω καταλήξει αν τη λατρεύω ή τη σιχαίνομαι.Κανας στην μεση -αποψη- υπαρχει ρε σεις ?
Εντάξει, δεν είναι αριστούργημα, περνάει ωραία η ώρα, δεν έχει ιδιαίτερες κοιλιές...
Τι άλλο θέλεις από το Netflix;
7.4 έχει στο imdb, σε αντίθεση με το rings of power που παίζει στο 6.9.
Συμφωνώ 100%.Όχι, απλά δεν έχω καμία προσδοκία από σειρές του Netflix.
Κατά βάση είναι άνευρες σειρές που βλέπεις με το ζόρι ενώ ξέρεις ότι κάτι θα σε χαλάσει αργά ή γρήγορα.
Το Netflix το έχω πιο πολύ για να βλέπω σειρές που δεν είναι δικές του παραγωγές.
Ακόμη και η φιλοσοφία τους στα χρώματα με χαλάει, σαν τεστ αχρωματοψίας τις γυρίζουν όλες.
Απολύτως ταιριαστή με το ύφος της σειράς. Βέβαια στον Άδη, όλα είναι μαυροασπρα...Νομίζω η φωτογραφία του τίτλου τα λέει όλα...
![]()
Μία Bollywoodιανή ατμόσφαιρα την έχει...![]()
Δεν υπάρχει περίπτωση, οι νέοι δημιουργοί δεν ξέρουν από ασπρόμαυρο όχι από ασχετοσυνη αλλά επειδή δεν χρειάστηκε ποτέ να μάθουν με την έγχρωμη φωτογραφία - κινηματογραφηση που χρησιμοποιούν.Το έχω στο πρόγραμμα και θέλω να πιστεύω ότι ασχολήθηκαν λίγο με το φωτισμό, δεν θα καταλαβαίνουμε ότι είναι βράδυ μόνο από τους διαλόγους...
Κι όμως, η ασπρόμαυρη φωτογραφία του Ρίπλεϋ είναι καλή. Το κακό είναι ότι η σειρά έπρεπε να έχει γυριστεί σε χρώμα, εί δυνατόν technicolor, όπως όλες οι προηγούμενες μεταφορές του Talented Mr.Ripley.Δεν υπάρχει περίπτωση, οι νέοι δημιουργοί δεν ξέρουν από ασπρόμαυρο όχι από ασχετοσυνη αλλά επειδή δεν χρειάστηκε ποτέ να μάθουν με την έγχρωμη φωτογραφία - κινηματογραφηση που χρησιμοποιούν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.