Καποδίστριας (2025)

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

• Καλή

• Μέτρια

• Total voters
    1
Φανταζομαι ολοι οι σπουδαιοι σκηνοθετες της χωρας ντροπη που θα νιωθουν για τον τυπο.....

Εγώ τον βρίσκω πανέξυπνο πάντως. Πήρε χαμπάρι ότι τον μεγαλύτερο θόρυβο σ'αυτή τη χώρα τον κάνουν ψεκασμένοι (σε όλο το πολιτικό φάσμα), και σ'αυτούς απευθύνεται. Και τους φανατικούς χειροκροτητές και τους φανατικούς κράχτες, εξάλλου όπως λένε οι Αμερικάνοι there's no such thing as bad publicity. Οι αίθουσες μαθαίνω είναι γεμάτες, άρα το project είναι επιτυχημένο.

Μα δεν μπορει να απευθυνθει σε αλλο κοινο ρε συ.

Επαιξε το χαρτι το "πατριωτικο", του "Ελληνα", του λαικου και καλα ποιοτικου κινηματογραφου.......αναθεμα αν σε αυτο που -διαβαζω- οτι εφτιαξε αν υπαρχει κατι τετοιο.

Οι αιθουσες λογικο ειναι να γεμισουν με τοση βαβουρα.. Ο Ελληνας ψοφαει για κινηματογραφο που του "ανηκει" και τον "εκπροσωπει" ισως.

Το πως βγαινουν απο την αιθουσα ειναι το πιο σημαντικο βεβαια ....το να μπουν ειναι το αναμενομενο.

Ο τύπος είναι φοβερός και τον παρακολουθώ καιρό.
Επιτέλους κάποιος μίλησε για τις ερμηνείες , οι οποίες (από τα λίγα που είδα) είναι στο ίδιο επίπεδο με τα ποιήματα που λέγαμε στην πέμπτη δημοτικού.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
«Ό,τι χειρότερο συνέβη στον Καποδίστρια, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας του»!😅😂🤣

• Haha
Reactions: Haagenti
Πάντως από ότι διαβάζω-ακούω, έχει την πλήρη υποστήριξη τηλεοπτικών δημοσιογράφων.
Από εδώ το φέρνουμε από εκεί το φέρνουμε, πάλι σε κόντρα αριστερών-δεξιών κατέληξε.
Το αναφέρω για όσους δεν γνωρίζουν, η άποψη που επικρατεί χρόνια είναι ότι στο καλλιτεχνικό κομμάτι επικρατεί η αριστερά ενώ ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης ως δεξιός, δέχεται πόλεμο.
Μια φορά να δούμε την ουσία και να πούμε αυτό που αισθανόμαστε, δεν παίζει.
Δεν είχα σκοπό να την δω γιατί δεν μου αρέσει ως φυσιογνωμία ο πρωταγωνιστής.
Τώρα σκέφτομαι να την δω μόνο και μόνο γιατί δεν μπορεί να ισχύουν τόσο αντίθετες απόψεις.
Κάποιοι μιλάνε για φοβερή ταινία και άλλοι για παρωδία.

Οποιος ανηξερος παει να δει Σμαραγδη τρωει γκολ απο τα αποδυτηρια, ετσι την επαθε γνωστη μου που δεν τον ηξερε εφυγε πριν το διαλειμμα, εγω τις χαμηλες βαθμολογιες δεν τις βλεπω με εμπαθεια μαλλον ειναι ακριβεια, ο τυπος δεν κανει ουτε τα βασικα στην τεχνη του κινηματογραφου, ουτε χρυσο βατομουρο δεν θα του δινανε στην αμερικη
πολυ κριμα να πιανει στο ..στομα του τον πρωτο κ μοναδικο αξιο πρωθυπουργο που περασε απο την χωρα,
κ εαν ειναι δεξιος, που δεν μας αφορα οταν εχουμε να κανουμε με τεχνη,
τοτε το οτι τον πολεμησε το κατεστημενο οπως αναφερεται, ειναι αλλο ενα τρικ για να κανει ντορο γυρω απο το ονομα του αφου αλλιως δεν μπορει..

• Like
Reactions: Kosh and Haagenti
Οποιος ανηξερος παει να δει Σμαραγδη τρωει γκολ απο τα αποδυτηρια, ετσι την επαθε γνωστη μου που δεν τον ηξερε εφυγε πριν το διαλειμμα, εγω τις χαμηλες βαθμολογιες δεν τις βλεπω με εμπαθεια μαλλον ειναι ακριβεια, ο τυπος δεν κανει ουτε τα βασικα στην τεχνη του κινηματογραφου, ουτε χρυσο βατομουρο δεν θα του δινανε στην αμερικη
πολυ κριμα να πιανει στο ..στομα του τον πρωτο κ μοναδικο αξιο πρωθυπουργο που περασε απο την χωρα,
κ εαν ειναι δεξιος, που δεν μας αφορα οταν εχουμε να κανουμε με τεχνη,
τοτε το οτι τον πολεμησε το κατεστημενο οπως αναφερεται, ειναι αλλο ενα τρικ για να κανει ντορο γυρω απο το ονομα του αφου αλλιως δεν μπορει..
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.