Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Απάντηση: Re: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Π Ε Σ Τ Ε ΤΑ Ο Λ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-bye--bye-:drummer::drummer:

Ολα τα λέμε βρέ!:music-smiley-004:

JOMARK θα δοκιμάσω κι αυτό που λές. Οσον αφορά τα resources που τρώει από τον επεξεργαστή είναι πράγματι γεγονός αλλά με τις σημερινές CPU (βλέπε core 2 duo) δεν βλέπω να υπάρχει θέμα.

HI I;M BACK. Εχω τον ε-6700 core to duo oc στα 3ghz και πάλι βλέπω ωρες ωρες κάτι νούμερα πολύ υψηλά .
Κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι τα πολύ λίγα ποδια που έχει η κάρτα σε σχέση πάντα με την auzen.Mιλάμε για κλάσμα, 7-8 αυτή και καμιά 40αριά η auzen.Ti drivers εχει η δικιά σου ? Επειδή εγώ είμαι λίγο παλιός στο 5.8.18 . Πέρασες τους νέους? εχουν διαφορά όπως ισχυρίζονται?

Α τώρα που το είδα , όπου και να μπεί είτε σε pci e16 είτε σε pci e1 είναι το 'ιδιο και το αυτό . Δεν είναι γραφικών όπου μιλάμε για πολύ μεγαλύτερο όγκο δεδομένων και αναγκαστικά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η ταχύτητα.Δεν είναι βέβαια μόνο αυτή η διαφορά στο χ16 με το χ1 αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν αλλάζει κάτι όπως μου είπαν και στο πλαίσιο .

HI I;M BACK. Εχω τον ε-6700 core to duo oc στα 3ghz και πάλι βλέπω ωρες ωρες κάτι νούμερα πολύ υψηλά .
Κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι τα πολύ λίγα ποδια που έχει η κάρτα σε σχέση πάντα με την auzen.Mιλάμε για κλάσμα, 7-8 αυτή και καμιά 40αριά η auzen.Ti drivers εχει η δικιά σου ? Επειδή εγώ είμαι λίγο παλιός στο 5.8.18 . Πέρασες τους νέους? εχουν διαφορά όπως ισχυρίζονται?

Να σου πώ δεν θυμάμαι. Πέρασα τους drivers από το CD οπότε μάλλον έχουμε τους ίδιους. Στο site της Asus έχει σαν first release εκτός από την beta έκδοση τους 8.17.22.

Τι εννοείς τα πολύ λίγα πόδια σε σχέση με την auzen, η auzen είναι PCI.

Αυτό είναι σωστό η auzen είναι pci και πάλι όμως η διαφορά κατ εμέ στα πόδια εννοώ είναι πολύ μεγάλη .Γιατί?
Ναι για τους drivers το είδα και εγω και είμαστε αρκετά πίσω απο το first release.

Αυτό είναι σωστό η auzen είναι pci και πάλι όμως η διαφορά κατ εμέ στα πόδια εννοώ είναι πολύ μεγάλη .Γιατί?
Ναι για τους drivers το είδα και εγω και είμαστε αρκετά πίσω απο το first release.

Γιατί σου κάνει εντύπωση βρέ αδέρφι... αφού μιλάμε για διαφορετικές θύρες και η κατασκευή της PCIe 1x είναι πολύ μικρή σε σχέση με την PCI!

Για τους drivers δεν είμαι και τόσο σίγουρος γιατί η beta έκδοση είναι 5.12.8! Τώρα γιατί αυτό το first release είναι 8.17.22 είναι ένα θέμα προς εξέταση. Μπορείς να κάνεις τσέκ στην ημερομηνία έκδοσης του driver που έχεις επάνω από τον device manager;

Γιατί το πρωτόκολλο της PCI Express είναι σειριακό, σε αντίθεση με της PCI το οποίο είναι παράλληλο.

Drivers 11/9/2007 η όπως το γράφουν τα αμερικανάκια 9/11/2007.Εντάξει ξεκόλησα με το θέμα της pci ex και pci δεν θυμόμουν τη διαφορά σειριακής και παράληλης. Τώρα όσο για τους drivers το είδα και εγώ και παραξενέυτηκα αλλά το ξέχασα στην πορεία. Μα τι κάνουν οι τύποι με τις εκδόσεις των drivers? παίζουν ποδόσφαιρο? η πινγκ-πονγκ?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522571
εχω αυτη τη μητρικη λογικα δεν θα εχω προβλημα ή;

Εφόσον η PCIe 1x είναι ελεύθερη λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

@t JOMARK: Ελα ντέ. Πάντως η έκδοση 8.17.22 έχει ημερομηνία 12/11/2007 οπότε πρέπει να είναι μεταγενέστεροι. Λές να δοκιμάσουμε τους beta;

ΟΧΙ τους beta εχω καεί εγω απο beta . Τους άλους 12/11/2007 ναι που είναι και rc01.Αν και όποιον ρωτήσεις θα σου πει αμα δουλέυει καλά ετσι αστο.Ναι γιατί οχι .Πάντως το πρωί που δοκίμασα να τους κατεβάσω ξεκίνησε 50kbps και λίγο μετά είχε πέσει στα2 απο όλους σχεδόν τους servers πλην japan.Δεν εχουμε κανένα άλλο τρόπο να ψαχτούμε να δούμε τι παίζει με αυτήν την ιστορία με τις ημερομηνίες?
Για λίγο που έβαλα πριν το u-571 και μέχρι να ξανακολήσει το pdvd ο ήχος (dts hd 2046) σκότωνε. Θα νόμιζε κανείς οτι άκουγε live πυροβολισμούς.

Τελικα οι δυο αυτες καρτες d2 και d2 Χ εκτος απο το οτι η μια ειναι PCI express και η αλλη PCI και μια μικρη διαφορα στην τιμη πιστευετε οτι εχουν ηχητικες διαφορες μεταξυ τους ??Εχει κατι η μια που δεν εχει η αλλη????Αντε και με ψηνετεεεεεεεεεε......................................
Ελπιζω μιας και θα την συνδεσω αναλογικα 5,1 με εξωτερικο προ AV να μπορω να ακουσω σωστα αν οχι.......εστω....χαιενταδικα βρε παιδι μου????????????
Εσεις τι βλεπετε η ακουτε ολα οκ?Εχετε καποιο προβλημα με αυτου του ειδους την συνδεση??????Συγνωμη που σκοτιζω τον πο...ο :flipout:αλλα μιας και την εχετε αγορασει σιγουρα ειστε και οι ακρως αρμοδιοι για την αμμεση πληροφορηση μας ετσι???

Οπως έγραψα χθες και σήμερα η κάρτα σκοτώνει , όπως και αν συνδεθεί με τον av, είναι highendάδικη καθαρά . Ο ήχος της είναι απίστευτος .Δες και τα προηγούμενα posts και θα καταλάβεις.Αν έχεις θύρα pci ex πάρε την d2x που είναι και πιο φτηνή , κατά τα άλλα είναι ίδιες.

οκ οκ...........και παλι ευχΑριστω.......ψηστες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάρε και σύ μια XONAR μπορείς!!:flipout::flipout:

Να συμπληρώσω απλά στα λεγόμενα του JOMARK πως σε κάποιο από τα συγκριτικά που έχουμε βάλει σε λίνκ στο παρόν thread ομιλούσαν περί καλύτερων drivers (τουλάχιστον στα Vista) στην Express από την απλή PCI. Διαφορές στο hardware δεν υπάρχουν αλλά γιατί να πάς στην PCI αφού η άλλη είναι πιο φθηνή; Εκτός φυσικά κι αν υπάρχει θέμα ελεύθερης θύρας.

ΟΧΙ τους beta εχω καεί εγω απο beta . Τους άλους 12/11/2007 ναι που είναι και rc01.Αν και όποιον ρωτήσεις θα σου πει αμα δουλέυει καλά ετσι αστο.Ναι γιατί οχι .Πάντως το πρωί που δοκίμασα να τους κατεβάσω ξεκίνησε 50kbps και λίγο μετά είχε πέσει στα2 απο όλους σχεδόν τους servers πλην japan.Δεν εχουμε κανένα άλλο τρόπο να ψαχτούμε να δούμε τι παίζει με αυτήν την ιστορία με τις ημερομηνίες?
Για λίγο που έβαλα πριν το u-571 και μέχρι να ξανακολήσει το pdvd ο ήχος (dts hd 2046) σκότωνε. Θα νόμιζε κανείς οτι άκουγε live πυροβολισμούς.

Δεν ξέρω πως αλλιώς να ψαχτούμε εκτός ίσως από ξένα φόρα. Πάντως το δικό μου CD τώρα που το βλέπω γράφει πως έχει την έκδοση 5.12.1.8. Θα τσεκάρω ημερομηνία και θα σου πω. Με τρομάζει η διαφορετική έκδοση πάντως. Η beta φαίνονται να είναι η σωστή.

Δοκίμασες καμμία άλλη από τις συνοδευτικές εφαρμογές μπάς και παίζει τίποτε χρήσιμο;

Οχι δεν δοκίμασα τίποτα ακόμα αλλά κάποια ώρα θέλω να τα δω να δω τι κάνουν .Και εμένα το cd τα ίδια λέει 5.12.1.8.Κοίτα καλό θα ήταν να ψαχ´τούμε λίγο με τους drivers , μήπως κάποιος άλλος όπως ο στράτος έχει καμιά ιδέα.

εγω να ρωτησω.....

πως εγκαταστουμε μια νεα καρτα ηχου ;;;;;;

βαζουμε το CD της καρτας ηχου .. και μετα βαζουμε τους DRIVERs η πρεπει πρωτα να απενεργοποιησουμε την καρτα ηχου της μητρικης μας και μετα ολα τα αλλα ;;;;
και πως γινεται αυτο ;;;;;;

την παρειγγειλα και εγω ..................... παλιοψηστες.......