- 19 June 2006
- 3,497
δηλ, να παω σε βιστα ;;;
εχω ΧΡ λετε να μην δουλεψει ;;;;;;;;
Οχι βρε συ θα δουλέψει αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.!!!:ADFAD2:
Απλά τα vista έχουν (καλύτερα κυκλώματα ) αν θα μποορούσα να εκφραστώ´ετσι και γενικότερα πολύ καλύτερη συμπεριφορά στο audio.
Είναι ρε παιδί μου πιο highendάδικα σχεδιασμένα απο τα xp.:music-smiley-005:
Βαγγέλη δουλεύει, απλά λένε πως οι drivers σε Vista είναι καλύτεροι.
Α για όποιον δεν κοιτάει στις μικρές αγγελίες πουλάω benq pe 8720 me 1000ώρες.
Τι να σου πω και εσένα τώρα?:rifle: εγω τον ψήνω για vista και εσυ μου τον χαλάς :bigcry:
Οσο για τους drivers εγω στα έλεγα αλλά εσυ :FSGSFGS4:
Τι έγινε έψαξες κάποιο απο τα utilities η σε έφαγε το htpc με τον φοβερό νεο ήχο του (ακα xonar)?:BDGBGDB55:
Τα vista δεν έχουν τέτοιου είδους θέματα σίγουρα και έχουν πολύ καλύτερο κομμάτι audio απο τα xp οποιασδήποτε έκδοσης.
Ρε ένα cd είχε μέσα η δική μου.
Με κοροδέψανε.
ΔΕεεεν τα ξέρω εγω αυτα τα matroska και ffdshow και αηδίες .!!!!:HTEHETH63:Τώρα για lm player μίλα με τους ειδικούς , τι να σου πω , .
Πάντως σοβαρά τώρα εγω παίζω μόνο δισκάκια br και δεν εχω κανένα πρόβλημα.Θα ήθελα κάποια στιγμή να βρω και εγω matroska να τα κατοφορτώσω και να τα βλέπω αλλά ? .anyway πιστέυω οτι αν βάλεις τα ultimate τα οποία είναι σοβαρότερα απο τα υπόλοιπα και πιο γεμάτα σε features δεν θα έχεις πρόβλημα.Ταπεινή μου γνώμη .Εγω ξεκίνησα απο xp και πολύ αργότερα που έφιαξα το νεο super-duper pc μπήκα στο htpc με πολύ λίγες γνώσεις στα pc. Η κορέλκο εν ετη 1986 δεν μετράει .!!!
Εσένα σε βλέπω πιο προχωρημένο και γνώστη.Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα με τα vista .!!!Λεω τωρα εγω.!!@! Βέβαια απο ητν άλλη άνθρωποι που έχουν φάει τη ζωή τους σε Η/Υ τα έχουν βρεί σκούρα με τα vista .Και εγω εχω τραβήξει τρελλά ζόρια με μπλέ οθόνες κάθε λιγο και λιγάκι αλλά το ξεπέρασα με μια καθαρή εγκατάσταση και χωρίς auto updates.!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Αυτό νομίζω στα λέει ΟΛΑ.Αυτό που χρειάζεσαι είναι κάποιον γνώστη επαγγελματία που να ξέρει απο vista , ´´´ και οχι όπως έμπλεξα εγω με κάποιον ο οποίος ναι μεν είναι κορυφή στα pc αλλά οχι ΣΤΑ VISTA.
Ψάξτο λίγο και εδω είμαστε όλοι! εγω τουλάχιστον.!!!:smash:
SORRY τόση ώρα έγραφα στον μιχάλη για τα vista και τώρα το είδα το post.!!!
Κανονικά πρέπει να έχει 4 με 5 cd μέσα η συσκευασία.
5 καλώδια mini jack σε rca είχε.
Είναι η pci express για αυτό φαίνεται είναι φτηνότερη.
5 cd έχει.
Δεν είχα φάει το μεσημέρι που την κοίταξα.
Κι ότι θές από matroskes σφύρα να σε φτιάξω.
Για λέει για λέεϊ γιατί και εγω απο dos ξεκίνησα τότε αλλα´το άφησα στη μέση, ας είναι καλά η λύσσα μου για τα αεροπλάνα και τις πτήσεις . Νάναι καλά και η flightsafety που μου έφαγε κάτι πολλά μύρια τότε .
Σε ρωτάω γιατί οπουδήποτε αλλού μέσα στο forum απάντηση δεν πήρα ποτέ όσον αφορά τις matroskes.:twoguns:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.