Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Re: Απάντηση: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

δηλ, να παω σε βιστα ;;;

εχω ΧΡ λετε να μην δουλεψει ;;;;;;;;

Οχι βρε συ θα δουλέψει αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.!!!:ADFAD2:
Απλά τα vista έχουν (καλύτερα κυκλώματα ) αν θα μποορούσα να εκφραστώ´ετσι και γενικότερα πολύ καλύτερη συμπεριφορά στο audio.
Είναι ρε παιδί μου πιο highendάδικα σχεδιασμένα απο τα xp.:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Οχι βρε συ θα δουλέψει αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.!!!:ADFAD2:
Απλά τα vista έχουν (καλύτερα κυκλώματα ) αν θα μποορούσα να εκφραστώ´ετσι και γενικότερα πολύ καλύτερη συμπεριφορά στο audio.
Είναι ρε παιδί μου πιο highendάδικα σχεδιασμένα απο τα xp.:music-smiley-005:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααα.......
οκ καταλαβα ......
παλι λεφτα απο τσεπη θα βγαλω....:ADFADF1::ADFADF1::Banane0:

ειναι να σε τρωει......:HTEHETH63:

Re: Απάντηση: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Βαγγέλη δουλεύει, απλά λένε πως οι drivers σε Vista είναι καλύτεροι.

Τι να σου πω και εσένα τώρα?:rifle: εγω τον ψήνω για vista και εσυ μου τον χαλάς :bigcry:
Οσο για τους drivers εγω στα έλεγα αλλά εσυ :FSGSFGS4:
Τι έγινε έψαξες κάποιο απο τα utilities η σε έφαγε το htpc με τον φοβερό νεο ήχο του (ακα xonar)?:BDGBGDB55:

Α για όποιον δεν κοιτάει στις μικρές αγγελίες πουλάω benq pe 8720 me 1000ώρες.

Τι έγινε ρε λεβέντες με το σχόλιο αυτό ?:ADFAD2: κανείς τίποτα?
Το περνάτε ντούκου δλδ?:BDBDG54: καλά θα σας φιάξω εγω.:rifle::devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029:
Και μετά σου λένε συμφορουμίτες.:furious3:

Τι να σου πω και εσένα τώρα?:rifle: εγω τον ψήνω για vista και εσυ μου τον χαλάς :bigcry:
Οσο για τους drivers εγω στα έλεγα αλλά εσυ :FSGSFGS4:
Τι έγινε έψαξες κάποιο απο τα utilities η σε έφαγε το htpc με τον φοβερό νεο ήχο του (ακα xonar)?:BDGBGDB55:

Γιατί βρέ... για Vista του λέω κι εγώ πως λένε για καλύτερους drivers. Αστον όμως μην μπλέξει όπως έμπλεξα κι εγώ με vista στην προηγούμενή μου προσπάθεια να αναβαθμιστώ.:p

Οσο για τους drivers ακούγεται πως είναι beta.

Utilities όχι δεν έψαξα. Αρχισα να ψάχνω για καινούργια ηχεία. Με 130 ευρώ κόστος ξεκίνησα στα δύο χιλιάρικα με βλέπω να φτάνω...:slapface:

Premium. Δεν είχα αναπαραγωγή με MPC και FFDSHOW σε matroska αρχεία αλλά και λάθος ρυθμίσεις στο ήχο. Τα παιδιά μου είχαν πεί να πάω σε KMPlayer αλλά τότε δεν είχα τον χρόνο να ασχοληθώ έτσι ξαναγύρισα σε XP.

Re: Απάντηση: Re: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Τα vista δεν έχουν τέτοιου είδους θέματα σίγουρα και έχουν πολύ καλύτερο κομμάτι audio απο τα xp οποιασδήποτε έκδοσης.

Tι στοιχεια εχεις για αυτο;

ΔΕεεεν τα ξέρω εγω αυτα τα matroska και ffdshow και αηδίες .!!!!:HTEHETH63:Τώρα για lm player μίλα με τους ειδικούς , τι να σου πω , .
Πάντως σοβαρά τώρα εγω παίζω μόνο δισκάκια br και δεν εχω κανένα πρόβλημα.Θα ήθελα κάποια στιγμή να βρω και εγω matroska να τα κατοφορτώσω και να τα βλέπω αλλά ? .anyway πιστέυω οτι αν βάλεις τα ultimate τα οποία είναι σοβαρότερα απο τα υπόλοιπα και πιο γεμάτα σε features δεν θα έχεις πρόβλημα.Ταπεινή μου γνώμη .Εγω ξεκίνησα απο xp και πολύ αργότερα που έφιαξα το νεο super-duper pc μπήκα στο htpc με πολύ λίγες γνώσεις στα pc. Η κορέλκο εν ετη 1986 δεν μετράει .!!!
Εσένα σε βλέπω πιο προχωρημένο και γνώστη.Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα με τα vista .!!!Λεω τωρα εγω.!!@! Βέβαια απο ητν άλλη άνθρωποι που έχουν φάει τη ζωή τους σε Η/Υ τα έχουν βρεί σκούρα με τα vista .Και εγω εχω τραβήξει τρελλά ζόρια με μπλέ οθόνες κάθε λιγο και λιγάκι αλλά το ξεπέρασα με μια καθαρή εγκατάσταση και χωρίς auto updates.!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Αυτό νομίζω στα λέει ΟΛΑ.Αυτό που χρειάζεσαι είναι κάποιον γνώστη επαγγελματία που να ξέρει απο vista , ´´´ και οχι όπως έμπλεξα εγω με κάποιον ο οποίος ναι μεν είναι κορυφή στα pc αλλά οχι ΣΤΑ VISTA.
Ψάξτο λίγο και εδω είμαστε όλοι! εγω τουλάχιστον.!!!:smash:

Απάντηση: Re: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

ΔΕεεεν τα ξέρω εγω αυτα τα matroska και ffdshow και αηδίες .!!!!:HTEHETH63:Τώρα για lm player μίλα με τους ειδικούς , τι να σου πω , .
Πάντως σοβαρά τώρα εγω παίζω μόνο δισκάκια br και δεν εχω κανένα πρόβλημα.Θα ήθελα κάποια στιγμή να βρω και εγω matroska να τα κατοφορτώσω και να τα βλέπω αλλά ? .anyway πιστέυω οτι αν βάλεις τα ultimate τα οποία είναι σοβαρότερα απο τα υπόλοιπα και πιο γεμάτα σε features δεν θα έχεις πρόβλημα.Ταπεινή μου γνώμη .Εγω ξεκίνησα απο xp και πολύ αργότερα που έφιαξα το νεο super-duper pc μπήκα στο htpc με πολύ λίγες γνώσεις στα pc. Η κορέλκο εν ετη 1986 δεν μετράει .!!!
Εσένα σε βλέπω πιο προχωρημένο και γνώστη.Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα με τα vista .!!!Λεω τωρα εγω.!!@! Βέβαια απο ητν άλλη άνθρωποι που έχουν φάει τη ζωή τους σε Η/Υ τα έχουν βρεί σκούρα με τα vista .Και εγω εχω τραβήξει τρελλά ζόρια με μπλέ οθόνες κάθε λιγο και λιγάκι αλλά το ξεπέρασα με μια καθαρή εγκατάσταση και χωρίς auto updates.!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Αυτό νομίζω στα λέει ΟΛΑ.Αυτό που χρειάζεσαι είναι κάποιον γνώστη επαγγελματία που να ξέρει απο vista , ´´´ και οχι όπως έμπλεξα εγω με κάποιον ο οποίος ναι μεν είναι κορυφή στα pc αλλά οχι ΣΤΑ VISTA.
Ψάξτο λίγο και εδω είμαστε όλοι! εγω τουλάχιστον.!!!:smash:

Ξέρω καλά τα XP και γενικώς τα Windows αφού η ενασχόλησή μου με τα PC ξεπερνάει τα 15 χρόνια. Πρωτοξεκίνησα με DOS για να καταλάβεις. Για HTPC ακόμη μαθαίνω αφού το καλοκαιράκι έστησα το μηχανάκι μου. Δεν χρειάζομαι ειδικό για τα Vista, χρόνο που δεν έχω χρειάζομαι.

Αλλωστε πλέον είμαι κατά βάσιν Mac User και μόνον πρός χάριν του HTPC ξανασχολήθηκα με δαύτα. Σκέφτομαι πάντως να κάνω μια απόπειρα ακόμη.

Κι ότι θές από matroskes σφύρα να σε φτιάξω.

SORRY τόση ώρα έγραφα στον μιχάλη για τα vista και τώρα το είδα το post.!!!
Κανονικά πρέπει να έχει 4 με 5 cd μέσα η συσκευασία.

5 καλώδια mini jack σε rca είχε.
Είναι η pci express για αυτό φαίνεται είναι φτηνότερη.

Για λέει για λέεϊ γιατί και εγω απο dos ξεκίνησα τότε αλλα´το άφησα στη μέση, ας είναι καλά η λύσσα μου για τα αεροπλάνα και τις πτήσεις . Νάναι καλά και η flightsafety που μου έφαγε κάτι πολλά μύρια τότε .
Σε ρωτάω γιατί οπουδήποτε αλλού μέσα στο forum απάντηση δεν πήρα ποτέ όσον αφορά τις matroskes.:twoguns:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

5 καλώδια mini jack σε rca είχε.
Είναι η pci express για αυτό φαίνεται είναι φτηνότερη.

Για σιγά ρε συ κώστα τι εννοείς? Κανονικά πρέπει να έχει μέσα 4 ζέυγη rca σε καρφί stereo 1 ζέυγος mini din x2 σε din ενα mini panel midi ενα καλώδιο 4pin για μεταφορά σήματος απο και προς την κάρτα απο cd , midi ,tv tuner κα, και 5 cd;s με προγράμματα εκ των οποίων το ενα pdvd 7 .!!!!:singer:
Αυτό που μου λες με φιάχνει άσχημα.!!!:rifle::rifle::rifle::rifle::rifle::devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029:

Απάντηση: Re: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Για λέει για λέεϊ γιατί και εγω απο dos ξεκίνησα τότε αλλα´το άφησα στη μέση, ας είναι καλά η λύσσα μου για τα αεροπλάνα και τις πτήσεις . Νάναι καλά και η flightsafety που μου έφαγε κάτι πολλά μύρια τότε .
Σε ρωτάω γιατί οπουδήποτε αλλού μέσα στο forum απάντηση δεν πήρα ποτέ όσον αφορά τις matroskes.:twoguns:

Λοιπόν... οι ματρόσκες είναι ένα open source container που μπορείς να συμπεριλάβεις μέσα αρχεία βίντεο, ήχο, φωτό και υπότιτλους. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να διαβάσεις εδώ κι εδώ.

Εμάς θα μου πείς τι μας ενδιαφέρει... κυκλοφορούν πολλά αρχεία matroska (κατάληξη .mkv) στο διαδίκτυο μέσω p2p που περιέχουν "αντίγραφα ασφαλείας" από ταινίες σε HD. Με τον ανάλογο player μπορείς να τα παίξεις.

Αν θές να σε φτιάξω πές μου.