Oso κουφό και αν σου φανεί δεν είναι πάντα το ίδιο. Αφότου ξήλωσα την ον μπορντ κάρτα της ασους γενικά ηρέμησε λίγο αλλά στην συνέχεια μακακίζεται και κλείνει το pc μόνο του , εννοώ restart βαρβάτο σαν να του βάζεις κάτι στον κ..λο. Οσο ήταν επάνω και η onboard της asus έλεγε για irql μετά ηρέμησε .:ernaehrung004:Δεν ξέρω κουράστηκα με αυτό το σκηνικό με την κάρτα , όπου την ξήλωσα απο drivers και την ξαναπέρασα .Να δούμε τι θα κάνει.ΑΑΑΑ όταν επιχείρησα να περάσω τους νέους drivers πήρα άλλη μια μπλε οθόνη να εχω ..:twoguns:Και ωσ εκ τουτου ´τρέχω ακόμα με τους παλιούς. Αλήθεια ποιός είναι ο τρόπος να περάσεις νέους drivers?Κανονικά απο πάνω η απεγκαθιστάς τους παλιούς και μετά βάζεις τους νέους?:bigcry::bigcry::bigcry:Δεν ξέρω τίποτα πλέον το κεφάλι μου είναι άδειο. ΚΛΑΨ :bigcry:Τ ι άλλο να κάνω?????????
Ξεκίνησε μια χαρά και έχει καταλήξει εφιάλτης.Να φανταστείς έλεγα οτι έκατσε στραβά του ΝΑΚΟΥ αλλά εδώ είναι ακόμη χειρότερα.Να μην μιλήσω για το SPDIF ΠΟΥ δεν δουλέυει αλλά αυτό το ξέρω εχω vista64. ΚΛΑΨ:BXVZCBXZ6::BXVZCBXZ6::BXVZCBXZ6: