Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Αν κάνει πάλι τα ίδια θα το σπάσω το ρημάδι να ησυχάσω.

Είναι κι αυτό μια λύση!:BDBDG54:

Μήπως έχει θέμα με τροφοδοτικό;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Είναι κι αυτό μια λύση!:BDBDG54:

Μήπως έχει θέμα με τροφοδοτικό;

Oxi ρε συ mike to psu είναι hiper 720w-780w max με 4η6 γραμμές των 12v είναι και sli certified . Οχι δεν νομίζω μ έβγαλα και το vista 64 codeck pack μήπως φταίει αυτό και δοκιμάσω πάλι , πάντως με την επανεγκατάσταση pdvd χα"ίρι δεν είδα.

Εγω είμαι στα πρόθυρα εγκαφαλικού :bigcry:ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑΙΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ. Κολάει το pdvd και βγάζει μπλέ οθόνη η κάνει μόνο του το pc restart .Εβγαλα το καρτάκι της μητρικής ένα μικρό μπας και αλλά πάλι τα ίδια. Σημειωτέον οτι και αυτό είναι μάλον pciex γιατί ´βλέπω να εχει τα ίδια πόδια.ΚΛΑΨ:bigcry::bigcry::bigcry:

Η μπλε οθονη τι γραφει επανω;

Η μπλε οθονη τι γραφει επανω;

Oso κουφό και αν σου φανεί δεν είναι πάντα το ίδιο. Αφότου ξήλωσα την ον μπορντ κάρτα της ασους γενικά ηρέμησε λίγο αλλά στην συνέχεια μακακίζεται και κλείνει το pc μόνο του , εννοώ restart βαρβάτο σαν να του βάζεις κάτι στον κ..λο. Οσο ήταν επάνω και η onboard της asus έλεγε για irql μετά ηρέμησε .:ernaehrung004:Δεν ξέρω κουράστηκα με αυτό το σκηνικό με την κάρτα , όπου την ξήλωσα απο drivers και την ξαναπέρασα .Να δούμε τι θα κάνει.ΑΑΑΑ όταν επιχείρησα να περάσω τους νέους drivers πήρα άλλη μια μπλε οθόνη να εχω ..:twoguns:Και ωσ εκ τουτου ´τρέχω ακόμα με τους παλιούς. Αλήθεια ποιός είναι ο τρόπος να περάσεις νέους drivers?Κανονικά απο πάνω η απεγκαθιστάς τους παλιούς και μετά βάζεις τους νέους?:bigcry::bigcry::bigcry:Δεν ξέρω τίποτα πλέον το κεφάλι μου είναι άδειο. ΚΛΑΨ :bigcry:Τ ι άλλο να κάνω?????????
Ξεκίνησε μια χαρά και έχει καταλήξει εφιάλτης.Να φανταστείς έλεγα οτι έκατσε στραβά του ΝΑΚΟΥ αλλά εδώ είναι ακόμη χειρότερα.Να μην μιλήσω για το SPDIF ΠΟΥ δεν δουλέυει αλλά αυτό το ξέρω εχω vista64. ΚΛΑΨ:BXVZCBXZ6::BXVZCBXZ6::BXVZCBXZ6:

Αν έχεις Αγγλικά Vista64 πέρνα το SP1. Διορθώνει πολλά "κουλά"..
Περισσότερα από όσα φαντάζεται ο περισσότερος κόσμος.

Ναι αυτά εχω αλλά πούντο το sp1 που ακόμα δεν το βλέπουν τα δικά μου ως update ??? ενοώ καθόλου .!!! Και εγώ αυτό περιμένω μπάς και γλυτώσω αλλά τα vista έχουν άλλη άποψη.:award:

Oso κουφό και αν σου φανεί δεν είναι πάντα το ίδιο. Αφότου ξήλωσα την ον μπορντ κάρτα της ασους γενικά ηρέμησε λίγο αλλά στην συνέχεια μακακίζεται και κλείνει το pc μόνο του , εννοώ restart βαρβάτο σαν να του βάζεις κάτι στον κ..λο. Οσο ήταν επάνω και η onboard της asus έλεγε για irql μετά ηρέμησε .:ernaehrung004:Δεν ξέρω κουράστηκα με αυτό το σκηνικό με την κάρτα , όπου την ξήλωσα απο drivers και την ξαναπέρασα .Να δούμε τι θα κάνει.ΑΑΑΑ όταν επιχείρησα να περάσω τους νέους drivers πήρα άλλη μια μπλε οθόνη να εχω ..:twoguns:Και ωσ εκ τουτου ´τρέχω ακόμα με τους παλιούς. Αλήθεια ποιός είναι ο τρόπος να περάσεις νέους drivers?Κανονικά απο πάνω η απεγκαθιστάς τους παλιούς και μετά βάζεις τους νέους?:bigcry::bigcry::bigcry:Δεν ξέρω τίποτα πλέον το κεφάλι μου είναι άδειο. ΚΛΑΨ :bigcry:Τ ι άλλο να κάνω?????????
Ξεκίνησε μια χαρά και έχει καταλήξει εφιάλτης.Να φανταστείς έλεγα οτι έκατσε στραβά του ΝΑΚΟΥ αλλά εδώ είναι ακόμη χειρότερα.Να μην μιλήσω για το SPDIF ΠΟΥ δεν δουλέυει αλλά αυτό το ξέρω εχω vista64. ΚΛΑΨ:BXVZCBXZ6::BXVZCBXZ6::BXVZCBXZ6:

Βαλε XP.

Αστειευομαι. Κρατα τους παλιους drivers. Το Spdif τι το θες απο τετοια καρτα...

Για να περνας νεους drivers γενικα uninstall τα προηγουμενα. Θα δουλεψει μην τρελλαινεσαι.

Last edited:
Re: Απάντηση: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Μόνο αναλογικά την έχω συνδέσει.
Αν αποσυνδέσω το αναλογικό πώς να την τσεκάρω;

Όπως ανέφερα με δοκιμή να πάρεις ρεύμα από άλλη παροχή του σπιτιού, έστω και με μπαλαντέζα, και δοκιμαστικά μπορείς να μονώσεις τη γείωση του καλωδίου στο PC, για να διαπιστώσεις αν σταματά ο θόρυβος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Όπως ανέφερα με δοκιμή να πάρεις ρεύμα από άλλη παροχή του σπιτιού, έστω και με μπαλαντέζα, και δοκιμαστικά μπορείς να μονώσεις τη γείωση του καλωδίου στο PC, για να διαπιστώσεις αν σταματά ο θόρυβος.

Κώστα το έλυσε το θέμα αλλάζοντας τροφοδοτικό. Δές εδώ.

Re: Απάντηση: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Σόρρυ αλλά την onboard γιατί την ξήλωσες; Πάντως τα 64άρια είναι δύστροπα.

Μιχάλη την(onboard) που δεν είναι onboard αλλά καρφωτή στο audio slot την ξήλωσα γιατί είχα θέματα με IRQ ΧΩΡΙς να αναφέρουν κάποιο conflict τα vista στον device manager. Τώρα για τους νέους drivers ακόμη το σκέφτομαι και απο οτι είδα και στο forum της asus απο κάποιους άλλους καμένους απο vista 64 και xonar με νέους drivers που τρώνε και αυτοί bsod με την εγκατάσταση το σκέφτομαι.? Τι λές? και οι δύο τι λέτε μάλλον.?:grandpa:

Παίδες μετα την χθεσινή αποεπανεγκατάσταση των drivers και της κάρτας μέχρι στιγμής δείχνει οκ, εχω δει το 1/3 του hellboy και ακόμη δεν εχει κάνει restart.:2thumb22sup:Oμως ο κομπιουτεράς που εχω μου είπε οτι το restart είναι conflict μνήμης και πρέπει να εγκαταστήσω απο την αρχή (ακα απο το 0) σε άλλο pciex και κατά προτίμηση στο χ1 , το οποίο όμως το καλύπτει εντελώς η en8800 που είναι καρφομένη στο απο πάνω χ16 . :bigcry: Τι κάνω? βγάζω την 8800 και την βάζω παρακάτω στο άλλο χ16 επίσης μπλέ ή βάζω την xonar στο άλλο χ16 που υπάρχει ελέυθερο και είναι λευκό?
Αν χώραγε θα την έβαζα στο audio slot της mobo γιατί και η supreme-fx της asus μοιάζει να είναι και αυτή pciex. Den ξέρω όμως τι να κάνω? Τι λέτε?

Εγώ πάντως την έχω βάλει στην δευτερη PCIe 16x που έχει επάνω το mobo. Δεν θα σου έλεγα να την βάλεις στο audio slot της mobo αλλά καλό θα ήταν να τσεκάρεις αν η συγκεκριμένη θύρα είναι PCIe από το manual. Βέβαια μπορείς να δοκιμάσεις, τι έχεις να χάσεις.

Γαμώ τα Windows Vista και τις λαλακίες τους!!:violent-smiley-030::smash::rifle::devil-smiley-029:

Μου τα έπρηξαν. Δυό ημέρες έφαγα να τα ρυθμίσω να τα στήσω και ούτε τους εξωτερικούς σκληρούς δεν βλέπουν. Ολα τα παράδοξα με τον KMplayer και MPlayer Classic είτε στο βίντεο είτε στον ήχο. Αϊ Σιχτίρ με δαύτα!

Ξαναγυρνάω στα XP Media Center. Τι τις θέλω τις δοκιμές. JOMARK πέταξέ τα και βάλε XP. Βρε ούστ!

Οσον αφορά τον βόμβο που άκουγα από τα surround ηχεία, ούτε οι drivers ήταν ούτε η κάρτα ούτε τίποτε. Απλά δεν είχε κουμπώσει σωστά στην PCIe. :silly: Εκουμπώθη σωστά κι όλα μια χαρά.:aktion033:

Οσον αφορά τον βόμβο που άκουγα από τα surround ηχεία, ούτε οι drivers ήταν ούτε η κάρτα ούτε τίποτε. Απλά δεν είχε κουμπώσει σωστά στην PCIe. :silly: Εκουμπώθη σωστά κι όλα μια χαρά.:aktion033:

μπραβο ! και μου πηγε η καρδια στην κωλοτζεπη ......
λεω αμα κανει και η δικια μου τα ιδια οταν ερθει θα παθω φρικη......

Κανένα πρόβλημα Βαγγέλη (Χρόνια σου πολλά κιόλας) μην ανησυχείς. Η καρτούλα είναι αδαμάντινου χαρακτήρα και με ήχο σούπερ. Καλώς να σου έρθει!

Παίδες γειά χαρά βαγγέλη χρόνια πολλά και καλοάκουστη όταν την βάλεις.
Μιχάλη τι να σου πω? Τα vista είναι όντως δύστροπα και περίεργα και μυστήρια αλλά τέτοια προβήματα εγω δεν είχα ποτέ με τα 64 μπιτα τι να σου πω? Εμένα τον ενα εξωτερικό που εχω wd my book pro 500 τον βλέπουν πάντα, είτε με firewirwe είτε με usb. Τεσπά . Εγω έκατσα σήμερα ολη μέρα ξήλωσα ΕΝ8800 και απο χτες την xonar τους άλλαξα θέσεις 8800 κάτω κάτω στο τελευταίο x16 μπλε xonar στο χ1 έκανα και κάμποση τακτοποίηση καλωδίων και συμάζεμα και ελπίζω πως θα είναι οκ.Να σου πω τα vista σου είναι original η κλοπυράιτ? Γιατι αν είναι σπασμένα τις κάνουν κάτι τέτοιες λαλακίες.