Εγώ με τα Vista 32bit δεν είδα φώς. Η προχθεσινή ήταν η δεύτερη προσπάθειά μου να "παντρευτώ" επιτέλους το λειτουργικό αλλά προς το παρόν δεν θέλω ούτε τον "αρραβώνα". Για να ακριβολογώ τα μεγαλύτερα προβλήματά μου είναι με τις ματρόσκες. Δεν κατάφερα να σετάρω εικόνα και ήχο σωστά σε καμμία από τις προσπάθειές μου με διαφορετικές παρενέργειες κάθε φορά. Ακόμη και με το μόλις αφιχθέν SP1 τα προβλήματα παρέμειναν.
Για τους εξωτερικούς σκληρούς διατηρώ τις επιφυλάξεις μου γιατί ούτε με τα XP μου παίζουν τώρα, (γαμώ την ατυχία μου) ενώ πρίν έπαιζαν μια χαρά.
Εγώ ψηφίζω XP δαγκωτό για τους δικούς μου λόγους. Αν για υπολογιστικές εργασίες τα Vista μπορεί να είναι μια χαρά (δεν το ξέρω καθότι Macάς), νομίζω πως στο HTPC κομμάτι έχουν πολύ δρόμο μέχρι να με πείσουν. Επιπλέον θεωρώ πως τα Vista επί της ουσίας, εκτός από την "εξωτερική" εμφάνιση, δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω στο HTPC κομμάτι.
@t JOMARK: Φιλαράκι δεν ξέρω να σου πώ γι' αυτό που με ρωτάς. Το αδερφάκι του ποιό είναι; (ακόμη έχει δρόμο πάντως η εγγραφή σε BR αν αυτό εννοείς).
ΥΓ. Στον device manager μου δείχνει κανονικά τους εξωτερικούς δίσκους αλλά δεν υπάρχουν στον explorer, ξέρει κανείς γιατί με ταλαιπωρεί;;