me too... η ντισκο πεθανε παειγιατί είχα την εντύπωση ότι το νήμα αφορά τις κασέτες και όχι την ντίσκο?
me too... η ντισκο πεθανε παειγιατί είχα την εντύπωση ότι το νήμα αφορά τις κασέτες και όχι την ντίσκο?
Να το βγάλεις όμως κάποια στιγμή γιατί θα κολλήσει από την ακινησία. Εγώ την πάτησα με ένα μαγνητόφωνο Pioneer RT-909 και έχει κολλήσει το capstan.Και τα 3 ντεκ που πέρασαν από τα χέρια μου δεν είχαν τέτοιο πρόβλημα.
Το marantz μάλιστα ήταν για σεμινάριο.
Είμαι σίγουρος ότι όταν το βγάλω από την κούτα του θα δουλεύει όπως την πρώτη μέρα.
Αχ αυτά τα λαστιχάκια...Δεν γνωρίζω αν έφτιαξε κασετόφωνα η NAD στην Μ. Βρετανία, ίσως ενισχυτές στην αρχή.
Στα περισσότερα κασετόφωνα της NAD οι μηχανισμοί ήσαν της Alps ή της Sankyo και φτιάχνονταν στην Ιαπωνία και αργότερα στην Κίνα.
Στις κεφαλές η πηγή ήταν σχεδόν πάντα η Ιαπωνία.
Ακόμα και στην Neal, στην μεγάλη σειρά, όλος ο μηχανισμός και το ηλεκτρονικό τμήμα ήταν σχεδιασμένα και υλοποιημένα στην Μ. Βρετανία,
αλλά οι κεφαλές προέρχονταν από την Ιαπωνία και τα θηριώδη μοτέρ από την Γερμανία (Papst).
Δες το παλιό 103 τι μηχανισμό είχε:
Άντε ντε θα το παρουσιάσεις εδώΚαι τα 3 ντεκ που πέρασαν από τα χέρια μου δεν είχαν τέτοιο πρόβλημα.
Το marantz μάλιστα ήταν για σεμινάριο.
Είμαι σίγουρος ότι όταν το βγάλω από την κούτα του θα δουλεύει όπως την πρώτη μέρα.
Το τελευταίο κασετόφωνο της NAD.Εχω το τελευταιο κασετοφωνο της NAD (NAD 613, 2 κεφαλων) απο τα ελαχιστα που κατασκευασε. (μεσαιο αριστερα).
View attachment 262427
Να το βγάλεις όμως κάποια στιγμή γιατί θα κολλήσει από την ακινησία. Εγώ την πάτησα με ένα μαγνητόφωνο Pioneer RT-909 και έχει κολλήσει το capstan.
Άντε ντε θα το παρουσιάσεις εδώ
Πάντως θα θέλει ιμάντες
γνωστη ιστορια ,ισως η κλασσικη περιοδος 1974-79 αξιζε ενα νημαΜια νοσταλγική παρένθεση λίγο εκτός θέματος σχετικά με τη disco. Το ντοκυμαντέρ The Untold Story of Euro Disco που ήταν ανεβασμένο πριν από ένα έτος στο ErtFlix παρουσιάζει μια όχι τόσο γνωστή ιστορία σχετικά με την συμμετοχή Ευρωπαίων καλλιτεχνών και παραγωγών στο συγκεκριμένο είδος μουσικής που έγιναν επιτυχίες όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Θα αναφέρω ως παράδειγμα το γνωστό group Village People που δημιουργήθηκε από δύο Γάλλους μουσικούς παραγωγούς τον Jacques Morali και τον Henri Belolo. Αν το πετύχετε κάπου αξίζει να το δείτε.
Μια νοσταλγική παρένθεση λίγο εκτός θέματος σχετικά με τη disco. Το ντοκυμαντέρ The Untold Story of Euro Disco που ήταν ανεβασμένο πριν από ένα έτος στο ErtFlix παρουσιάζει μια όχι τόσο γνωστή ιστορία σχετικά με την συμμετοχή Ευρωπαίων καλλιτεχνών και παραγωγών στο συγκεκριμένο είδος μουσικής που έγιναν επιτυχίες όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Θα αναφέρω ως παράδειγμα το γνωστό group Village People που δημιουργήθηκε από δύο Γάλλους μουσικούς παραγωγούς τον Jacques Morali και τον Henri Belolo. Αν το πετύχετε κάπου αξίζει να το δείτε.
Απο οσο θυμαμαι, ναι.Το τελευταίο κασετόφωνο της NAD.
Από τα πιο εύηχα μηχανάκια, κατασκευή νομίζω στην Μαλαισία.
Οι τιμές ακολουθούν τους κανόνες της αγοράς περί προσφοράς και ζήτησης. Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τις TDK SA-X και δεν θα αγοράσω ποτέ Metal κασέτες σε τέτοιες τιμές.Ρίξτε μια ματιά να γελάσετε με τις τιμές των TDK MA-XG (όσο το λινκ είναι ενεργό)...
Tdk Ma Xg 90 Metal Tape Cassette for sale | eBay
Find great deals on eBay for Tdk Ma Xg 90 Metal Tape Cassette. Shop with confidence.www.ebay.co.uk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.