Καταλάθος διαγραφή ταινιών στο Media Center Master

13 June 2010
3,048
Μεγαλος μπελας με βρηκε

Εκανα scrapping με τον Media Center Master, και πηγα στον φακελο ( Μεγαλοι Σκηνοθετες ) , και τον εκανα με δεξι κλικ delete , και μαλιστα εγραφε permanent delete, που σημαινει οριστικο.
Αλλα εγω φανταζομουν οτι θα τον εκανε delete απο τον Media Center Master

Aλλα αυτος τον εκανε delete απο τον σκληρο δισκο
Και δεν υπαρχει και στο Recycle bin γαι να κανω restore

Τι κανω τωρα? Υπαρχει γιατρεια?
Και υπηρχαν δεκαδες εργα μεσα

Γιοα δωστε μου τα φωτα σας

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Μεγαλος μπελας με βρηκε

Εκανα scrapping με τον Media Center Master, και πηγα στον φακελο ( Μεγαλοι Σκηνοθετες ) , και τον εκανα με δεξι κλικ delete , και μαλιστα εγραφε permanent delete, που σημαινει οριστικο.

Πω πω .....μάλλον δεν υπάρχει....

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Μαλισττα. Ωραια φετα που λενε.

Δυστυχως ειμαι φρεσκος στο συγκεκριμενο προγραμμα. Αλλα εφοσον τα εκανε delete δεν εγκειται πλεον του προγραμματος, αλλα καποιου αλλου που μαλλον θα προκειται να βρεις για να τα βρεις και να τα κανεις undelete.

Θυμαμαι ειχα φτασει κι εγω σε καποιο σημειο που αναρωτιομουν τι εννοουσε με το permanent delete, κι επειδη το φοβηθηκα εφτιαξα και νουργιο profile και ξαπαπερασα τι ηθελα, αφηνοντας το αλλο οπως ηταν.
Δυστυχως δεν ξερω πως μπορω να βοηθησω!

Και το μεγαλο προβλημα ,οπως και η απορια μου, ειναι, αφου εγινε delete, γιατι δεν υπαρχει στο recycle bin

Ρε παιδια, πραγματικα εχω παγωσει.
Δεν θυμαμαι ,ποσες εβδομαδες, έψαχνα αυτα τα εργα
Πρεπει να ηταν, τουλαχιστον 300

Υπαρχει κανενα undelete προγραμμα?

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Μεγαλος μπελας με βρηκε

http://ronin.gr/how-to-recover-files

με προσοχή Βαγγέλη.
Όσο πιο πολλά δεδομένα του δόσεις πχ τι είδους αρχεία ψάχνει και που ακριβώς ήταν τόσο το καλύτερο.
Βάλτα να σου τα εμφανίσει σε άλλο χώρο.

Και ότι όποια ταινία δεν έχεις δει, καλό είναι την έχεις 2 φορές.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

με προσοχή Βαγγέλη.
Όσο πιο πολλά δεδομένα του δόσεις πχ τι είδους αρχεία ψάχνει και που ακριβώς ήταν τόσο το καλύτερο.

Αλεξανδρε ευχαριστω θα το κατεβασω το προγραμμα
Τωρα προσπαθω με το Tuneup Utilities, το οποιο κανει undelete.
Αλλα απ'οτι βλεπω αυτο επαναφερει, ολα οσα ειχα διαγραψει ,εκτος απο τα σημερινα
Θα σας ενημερωσω αργοτερα...................

με προσοχή Βαγγέλη.

Μακάρι να γίνει έτσι...Συνήθως τα μεγάλα αρχεία σβήνονται εντελώς......

Τα μεγάλα αρχεία δεν περνούν απο το Κάδο αλλα αν γίνει αμέσως Undelete (πριν γραφτεί κάτι άλλο στο δίσκο) είναι μεγάλες οι πιθανότητες να ανακτηθούν.

Και το μεγαλο προβλημα ,οπως και η απορια μου, ειναι, αφου εγινε delete, γιατι δεν υπαρχει στο recycle bin
Ρε παιδια, πραγματικα εχω παγωσει.
Δεν θυμαμαι ,ποσες εβδομαδες, έψαχνα αυτα τα εργα
Πρεπει να ηταν τουλαχιστον 300
Υπαρχει κανενα undelete προγραμμα?

Μην γραψεις τιποτα στον σκληρο, υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να τα ανακτησεις αρκει να μην γραφτουν καινουρια δεδομενα στον χωρο που υπηρχαν τα διαγραμμενα αρχεια.
Δοκιμασε και το NTFS Undelete

Τελευταια Νεα
Και με το Tuneup Utilities και με το Recuva που μου προτεινε ο Portioli , μου βρηκαν περιπου 30 εργα, απο τα 250-300 που υπηρχαν.
Eιδικα με το Tuneup Utilities οσα εργα βρεθηκαν, ενω στους φακελους υπηρχαν ολα τα αρχεια του εργου π.χ folder-fanarts-srt δεν υπηρχε το αρχειο αναπαραγωγης του εργου

Tωρα τρεχω το NTFS Undelete , που προτεινε ο @ supacoopa, του κανω deep scan , θα αργησει βεβαια , αλλα θα δω τι ψαρια θα πιασω και μ'αυτο

Παντως σας ευχαριστω ολους για την προσοχη-προτασεις

Θα σας ενημερωσω το βραδυ παλι

File scavenger

Εχω επαναφερει 2 terra σκληρο αλλα εκανε
20 ωρες να τα βρει και αλλες τοσες για να τα φερει

Επισης πρεπει να εχεις αλλο δισκο για να αποθηκευσει
τα αρχεια που θα επαναφερει .

Εχω κι εγω να προτεινω κατι πολυ καλο αλλα αυτη τη στιγμη δε θυμαμαι καν πως λεγεται το προγραμμα και δεν ειμαι σπιτι.Οταν το βρω θα σου απαντησω εδω κι αν ειναι θα μου δωσεις mail να στο στειλω γιατι δεν ειναι free.Το εχω δουλεψει 2 φορες με 100% επιτυχια!

Εχω κι εγω να προτεινω κατι πολυ καλο αλλα αυτη τη στιγμη δε θυμαμαι καν πως λεγεται το προγραμμα και δεν ειμαι σπιτι.Οταν το βρω θα σου απαντησω εδω κι αν ειναι θα μου δωσεις mail να στο στειλω γιατι δεν ειναι free.Το εχω δουλεψει 2 φορες με 100% επιτυχια!
Γεια σου ρε Bill
Οταν μπορεις στειλε μου το
Μου εχουν κοπει τα ποδια

Ακομη περιμενω να τελειωσει το NTFS Undelete

Και απ'οτι καταλαβαινω, ενα ακομη μεγαλο προβλημα προστεθηκε
Οτι πρεπει να εχω αλλον δισκο 2ΤΒ για να μεταφερθουν τα αρχεια.
Γιατι? Δεν μπορουν να ξαναμπουν στο ιδιο Destination?

E-Mail address
[email protected]

Οταν γράφονται δεδομένα στο δίσκο, μπορεί να γραφτούν πάνω στα sectors απο τα οποία πρόκειται να γίνει η ανάκτηση.
Ως εκ τούτου, χρειάζεσαι κάποιον άλλον σκληρό, για την ανάκτηση.
Εξάλλου γι' αυτό το λόγο σου είπανε και τα παιδιά να μη γράψεις τίποτα εν τω μεταξύ πάνω στο σκληρό.

Καλη επιτυχία.

Re: Απάντηση: Καταλάθος διαγραφή ταινιών στο Media Center Master

Οταν γράφονται δεδομένα στο δίσκο, μπορεί να γραφτούν πάνω στα sectors απο τα οποία πρόκειται να γίνει η ανάκτηση.
Ως εκ τούτου, χρειάζεσαι κάποιον άλλον σκληρό, για την ανάκτηση.
Εξάλλου γι' αυτό το λόγο σου είπανε και τα παιδιά να μη γράψεις τίποτα εν τω μεταξύ πάνω στο σκληρό.

Καλη επιτυχία.
ΟΧΙ , δεν προκειται να γραψω τιποτε αλλο , για να μην πανε στα sectors που ηταν τα διαγραφεντα εργα
Αλλα η απορια μου ειναι, αφου δεν θα ξαναγραψω νεα αρχεια , γιατι να μην μπορουν να πανε τα επανεκτηθεντα αρχεια στα αρχικα paths?

Δηλ. το ιδιο που κανουμε με το restore απο το Recycle Bin ...............

Στη διαγραφή και το restore απο το Recycle Bin το μόνο που αλλάζει είναι ο πίνακας περιεχομένων του δίσκου. Το αρχείο συνεχίζει να υπάρχει στη θέση που ήταν. Μόνο όταν αδειάσει ο Κάδος σβήνεται πραγματικά.

Λοιπον τελειωσε και το NTFS Undelete
Δε φτανει που δεν βρηκε οσα αρχεια βρηκε το Recuva που ειναι και free , στο τελος μου ζητησε και credit card.

Περιμενω το προγραμμα που ειπε ενας φιλος εδω μεσα.
Εαν δεν γινει τιποτε, θα αναγκαστω να τα ξανακατεβασω

Ευτυχως που στο XBMC στα Movies με βελακι κατω, μου δεινει την επιλογη Directors, και απο εκει θα βρω ποια εργα σκηνοθετων εχω χασει..................

Εαν δεν γινει τιποτε, θα αναγκαστω να τα ξανακατεβασω

Σου εστειλα και pm,θα το εχεις σημερα το βραδακι το προγραμμα

Και απ'οτι καταλαβαινω, ενα ακομη μεγαλο προβλημα προστεθηκε
Οτι πρεπει να εχω αλλον δισκο 2ΤΒ για να μεταφερθουν τα αρχεια.
Γιατι? Δεν μπορουν να ξαναμπουν στο ιδιο Destination?

Ναι οντως αυτο ειναι ενα προβλημα..απ τη στιγμη που θα κανει search και θα σου βρει τα αρχεια σου μετα σου ζηταει ξεχωριστο χωρο για να τα αποθηκευσει(επαναφερει).Το σημαντικο ειναι να στα βρει..κι εγω τοτε ειχα αναγκαστει κι αγορασα δευτερο εξωτερικο

Last edited:
Λοιπον τελειωσε και το NTFS Undelete
Δε φτανει που δεν βρηκε οσα αρχεια βρηκε το Recuva που ειναι και free , στο τελος μου ζητησε και credit card.

Εαν δεν γινει τιποτε, θα αναγκαστω να τα ξανακατεβασω.

Φιλε μου, σου ζηταω συγγνωμη που η προταση μου σε εκανε να χασεις τοσο χρονο και τελικα δεν εφερε και αποτελεσμα.
Περισυ τετοιο καιρο ενας φιλος μου ειχε παθει κατι παρομοιο (ειχε διαγραψει κατα λαθος ενα directory με μερικες χιλιαδες φωτογραφιες) και ειχαμε ανακτησει το 100% των δεδομενων με το NTFS Undelete, για αυτο και στο προτεινα.
Τι να πω...

Επισης θυμαμαι οτι δεν ειχε ζητησει πληρωμη για την ανακτηση, αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν θυμαμαι αν το ειχαμε κατεβασει απο το official site ή απο πλαγια οδο...
Οπως και να εχει, ελπιζω και ευχομαι να βρεις λυση...

Κατ'αρχάς σου εύχομαι να τα ανακτήσεις όλα!!
Ο λόγος που είχα πριν (για το όλα ) κάποιες μικρές αμφιβολίες είναι γιατί τα αρχεία δεν είναι μικρά (όπως οι φωτογραφίες ή τα docs και τα μουσικά αρχεία...) .
Οπως και νάχει όμως όλο αυτό και το αποτέλεσμά του ,θα αποτελέσει case study για όλους μας στην περίπτωση που μας συμβεί κάτι ανάλογο...
Αναμένουμε καλά νέα από την προσπάθεια !!!