Καταναλώστε γιατί χανόμαστε - Νέες αγορές

θ ανοίξω καινούργιο νήμα: Πότε, κατά την γνώμη σας, οι άνθρωποι, έγιναν ανίκανοι να παράγουν πλέον Μεγάλα Εργα;
ο chief, ξέρω Τι θα απαντήσει...:chinese:

Χμμ, ίσως σε μικρές εποχές, τα μικρομέγαλα έργα να φαίνονται Μεγάλα. ;) Δεν τρέχει τίποτε πάντως. Έτσι κι' αλλιώς η αισθητική ποιότητα δεν είναι κύκλος εργασιών να πρέπει πάντα ν' αυξάνεται.

Εξάλλου όταν είσαι μέσα δεν το καταλαβαίνεις. Οι παλαιότεροι για παράδειγμα, υπήρξαν για δεκαετίες ευτυχισμένοι με το Ροκοκό. :p Μόνο κάποιοι - πως το 'λεγε ο Ντοκ - highbrows έχουν μείνει να τσαντίζονται που και που απ' την ποπ αρτ. :SFGSFGS5:

Kαι ετοιμαζότουνα να φωνάξει δυνατά
για να δείξει πώς δεν επέθανε.

Απο: ´Η Γυναίκα τής Ζάκυθος´

Η πιό Ευρωπαϊκά:'Και οι ποιητές τί χρειάζουνται σ´ένα μικρόψυχο καιρό?'

Re: Απάντηση: Καταναλώστε γιατί χανόμαστε - Νέες αγορές

'Και οι ποιητές τί χρειάζουνται σ´ένα μικρόψυχο καιρό?'

μα...τότε ακριβώς είναι που χρειάζονται οι ποιητές.
όταν όλα πάνε καλά τι να τους κάνεις;

το δικό μου θέμα πάντως είναι, πως οι δικοί μου ποιητές, δεν έχουν να ζηλέψουν Τίποτα κι από κανέναν.

κρίμα που δεν θα ζώ σε 200 χρόνια να δώ αν είχα δίκιο τελικά...:cool:
αλλά Σήμερα νιώθω μιά χαρά, πιστέψτε με
;)

Καμιά φορά έχουμε και την ανάγκη να πιστέψουμε ότι γίνονται μεγάλα έργα.Ετσι και αλλοιώς δεν θα ζούμε για να δούμε εάν όντως ήταν μεγάλα.

Καμιά φορά έχουμε και την ανάγκη να πιστέψουμε ότι γίνονται μεγάλα έργα.Ετσι και αλλοιώς δεν θα ζούμε για να δούμε εάν όντως ήταν μεγάλα.

Α ...ώστε μόνον ο χρόνος! :grandpa:
καλά...εγώ πάντως μιά ζωή την έχω.:rolleyes:
και είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτά που έχω.:smile:
είτε τα ...αναγνωρίσουν οι μελλοντικοί, είτε όχι -bye-

Μόνον που εσύ είσαι μιά ασήμαντη μονάδα στον χρόνο,όπως όλοι μας.:grandpa:
Και το ´είμαι ευχαριστημένος με αυτά που έχω´δεν απαντά στο κατά πόσο υπάρχει μεγάλη τέχνη σήμερα.
Ασε που δεν έχω καταλάβει ότι τα ακούσματά σου αφορούν στην δεκαετία τού 2000 μόνον αλλά καταλαμβάνουν καμιά τετρακοσαριά χρόνια.Ετσι και εγώ είμαι ευχαριστημένος,στην μιά ζωή που έχω.-bye- -bye-

.Ετσι και εγώ είμαι ευχαριστημένος,στην μιά ζωή που έχω.

αυτό δεν είναι και το ζητούμενο βρε γιατρέ;:chinscratch:
αντι να με μακαρίζεις, πρέπει να μου το χαλάσεις;:HTEHETH63:

Ποιός θα μας πεί ποια είναι Μεγάλη Τέχνη;:nounder:
ή ποιά είναι η πιο Μεγάλη τελοσπάντων:popcorn:

Ο πιο αρμόδιος είναι ο Μανωλάκος.:flipout: :flipout: Oποιον καινούριο δίσκο ακούει τον θεωρεί Μεγάλη Τέχνη.Ρώτα αυτόν τον οδοστρωτήρα.:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:
Υ.Γ
Ε,τώρα μην ξαναρχίζουμε για Μεγάλη Τέχνη γιατί εσύ σαν μόνιμη μειοψηφία που θές να είσαι,είσαι ικανός να υπερασπιστείς ακόμα και τους Yes.:flipout: :flipout:
Και μετά λέτε εμένα και τον Ντόκ αντιδραστικούς και δογματικούς..................

Kαι εγώ με τήν Μαστροκώστα.Εκεί η τέχνη καταβυθίζεται στήν άβυσσο,και ....εξυψούται στα Ηλύσια Πεδία.:flipout: :flipout: -bye- -bye-

είδες;
όσα δε φτάνει η αλεπού...-bye-
εξάλλου που ξέρεις τι θα πούν οι μελλοντικοί;
και το Μότσαρτ στην εποχή του έναν τσαρλατάνο τον θεωρούσαν :antlers:

κάτω τα χέρια από τον Lou Reed και τους Suicide γιατί θα χυθεί αίμα:violent-smiley-030:
αυτό έχω να πώ εγώ :BDGBDGB53:
καταξιωμένοι/ξε-καταξιωμένοι, εγώ στα χέρια τους μεγάλωσα και αυτοί με έκαναν άνθρωπο:grandpa:
καθένας και τα εικονίσματά του :grinning-smiley-043

Εγώ τον Lou εικόνισμα.Tούς ´αυτοκτονίες´θα τούς ψάξω,γιατί αλλοιώς θα χαρακωθώ εάν είναι τόσο καλοί όσο λέτε και εγώ δέν ................

Και εγώ επίσης,αρχίζω να ντρέπομαι κι όλας . Δεν θέλω να πιάσω πάλι τον εαυτό μου να στερήθηκε κάτι καλό από άγνοια..

Υ.Γ. Ελπίζω να τους "ψάξεις" καλύτερα από τους Muse που δυό μήνες τώρα ..κιχ. Το απόλυτο ανάθεμα !!!:flipout: :flipout:

[/B]

Και εγώ επίσης,αρχίζω να ντρέπομαι κι όλας . Δεν θέλω να πιάσω πάλι τον εαυτό μου να στερήθηκε κάτι καλό από άγνοια..

Υ.Γ. Ελπίζω να τους "ψάξεις" καλύτερα από τους Muse που δυό μήνες τώρα ..κιχ. Το απόλυτο ανάθεμα !!!:flipout: :flipout:

Tι να γράψω βρέ για τούς Muse ,που τάχεις εξαντλήσει όλα??
Συμπαθέστατοι και ειδικά το πρώτο ,το τρίτο και το τελευταίο τους,έχουν πολύ ενδιαφέρον.