Δικιο εχουν τα παιδια. Μιχαλη αν καποιος καθησει στραβα θα δεχτει πλαγιες δυναμεις που δεν θα μπορει να αντισταθμισει.
Πολύ μου αρέσουν οι παρατηρήσεις σας μπας και βελτιωθούμε..
Δεν το είχα σκεφτει αυτό με το σχήμα Η αλλά πιστεύω οτι θα ήταν περιττό μιας είναι ένα απλό παγκάκι. Τα πόδια (με σανίδες κολλημένες μεταξύ τους και με χωνευτές τις τάβλες για το κάθισμα) είναι "ακλόνητα".
Μπερδεύτηκα βέβαια λίγο με το πλευρικό φορτίο.. Δηλαδή;
Μπραβο Μπαμπη, μια φορα για την κατασκευη και αλλες εκατο που ακους με προσοχη οτι σου λενε και δεν προσβαλεσαι σαν τον κλασικο μαστορα "τα ξερω ολα, τι να μου πεις και εσυ".
Ειμαι σε διαφορα φορουμ, ομαδες στο facebook και σε πολλα μερη εχει δημιουργηθει μια ατυπη ομερτα οπου κανεις δεν λεει "ξερεις φιλε, ισως αυτο να σου δημιουργησει το παρακατω προβλημα για τους εξης λογους, μηπως να το σκεφτεις ξανα;" γιατι θα παρεξηγηθει ο "μαστορας" με τα κλασικα "ξερεις ποιος ειμαι εγω".
Οι παρατηρησεις και η κριτικη μας κανει καλυτερους, ΠΑΝΤΑ.
Πλευρικο φορτιο, επιστημονικα σημαινει τις δυναμεις εκεινες που εξασκουνται οριζοντιως στον παγκο αμα οι καθημενοι αρχισουν να χορευουν τσιφτετελι καθιστοι![]()
@osatosa : σε ευχαριστω και συμφωνώ απολυτα μαζί σου .
Έχω σκληρό λάστιχο πάχους του ποντου για ηχομονωση σε πατήματα τοίχων κλπ για στούντιο ήχου που μου έμεινε απο μια δουλεια και το χρησιμοποιώ για καθε ξύλινη κατασκευή .
Πλαστικά , λαστιχενια , ακόμα και τσοχινα τακουνακια εξουδετερωνουν το άσχημο τρηξιμο του ξύλου στο πάτωμα , διορθωνουν το πάτημα της κατασκευής και το πιο σημαντικό προστατεύει την κατασκευή απο το μουλιασμα εν καιρο σαπισμα του ξύλου .
@ Nektarios2015 : Σε ευχαριστω φίλε μου !
Το τρενάκι όλα τα λεφτά!!! Μπράβο για όλα!!!
Τα πλαστικά/λαστιχένια προστατεύουν από το νερό τα τσόχινα δεν νομίζω ...
Συμφωνω μαζι σου , αναλογως την χρηση εσωτερικη-εξωτερικη και η αναλογη χρηση τακουνιων... Νομιζα οτι ηταν αυτονοητο..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.