Kατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Αν ειναι κρεβατι τοπ διπλα, δεν βολευε "το πορτα" ανοιγει αναποδα; Τις μεντεσεδοτρυπες τις εκανες μονος σου με κανα πατρον;

Απάντηση: Re: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Αλλος ενας επιπλοποιος γεννιεται!
Μπραβο Παυλο!
ΥΣ γιατι στα σοκορα εβαλες αλλο χρωμα ταινια, να κανεις τη διαφορα?

ακριβώς Νεκ για την διαφορά!

Όμορφη έγινε Παύλο. Διακοπομαστορέματα.
χαχαχαχα όπως τα λες. η λίστα με τα χοντρά τελείωσε έμειναν τα ψιλά.

Αν ειναι κρεβατι τοπ διπλα, δεν βολευε "το πορτα" ανοιγει αναποδα; Τις μεντεσεδοτρυπες τις εκανες μονος σου με κανα πατρον;

άβυσος το μυαλό της γυναίκας φίλε μου. η αρχική θέση ήταν δίπλα στη βιβλιοθήκη. τις τρύπες μου τις έφτοιαξε ο ξυλέμπορας για τον οποίο μπορώ να πω μόνο τα καλύτερα από εξυπηρέτηση.

Μελαμινης το αναγνωσμα. Ενα 8ωρο+ Αφιερωθηκε στη κατασκευη ενος τραπεζιου σαλονιου (100χ55) και ενος επιπλου για τη τηλεοραση (140χ40).
Μελετη κατασκευη δικη μου, επηρεασμενος απο ιδεες στο διαδικτυο.

Εχουν μεινει αλλες δυο μικρες και μια τεραστια ακομη κατασκευη.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ξεκίνησε το μεγάλο project κατασκευής επίπλων σε βιομηχανικό στυλ...ετοιμοι οι 2 πρωτοι σκελετοί...και αρκετές από τις επιφάνειες(από μαδερι πλανισμενο)...Ακολουθούν οι επόμενοι σκελετοι, πολύ τρίψιμο,βάψιμο και μονταρισμα
afbb4b1f1689242ff2fb1a3a644a7dbb.jpg
b0403c9447748e15dd8c9516a1c34bfe.jpg
d70b37bfd5d71f6e5d469227edf6266b.jpg

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ωραία επιλογή το πλανισμένο μαδέρι για επιφάνεια. Γενικά το στυλ "overbuild" δίνει κατασκευές με διαφορετική χάρη. Καλή επιτυχία.

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ξεκίνησε το μεγάλο project κατασκευής επίπλων σε βιομηχανικό στυλ...ετοιμοι οι 2 πρωτοι σκελετοί...και αρκετές από τις επιφάνειες(από μαδερι πλανισμενο)...Ακολουθούν οι επόμενοι σκελετοι, πολύ τρίψιμο,βάψιμο και μονταρισμα

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

περιμένουμε με αγωνία τα υπόλοιπα

Ετοιμη η μεγαλυτερη κατασκευη εβερ. Συνδιασμος μπουφε, συνθεσης και μπαρ.
Υπολοιπωνται μερικα νικελ ποδαρικα κατω απο τα βαρια ντουλαπια μιας και ολα ειναι κρεμαστα απο το τοιχο, τα πομολα που πρεπει να αποφασιστουν και φυσικα ο διακοσμος.

Παραφωνια το πορτακι της κρασοθηκης που μου διεφυγε και "κοπηκαν" λαθος τα νερα. Θα το διορθωσω μιας και εχω ρεταλια απο το χρωμα.
Μενουν αλλες δυο κατασκευουλες και μπολικα ρεταλια για ιδεες.

Άψογος Νεκτάριε,επαγγελματική δουλειά!

Νεκ αψογος.
Με τα πομολακια θα δειξουν απιστευτα καλυτερα!
Δικαια εισαι ο γκουρου της μελαμινης!

Ευχαριστω πολυ...

:flipout:

ΥΣ καλα επαγγελματικη δεν ειναι. Εχει ατελειες και μικροχτυπηματα. Απλα ως δευτερη φορα που ασχολουμαι ειμαι σε πολυ καλη θεση.

Οι πανω επιφενεις ειναι διπλο φυλλο με μονοκοματη ταινια?

Ναι. Ολη η μελαμινη ειναι 16mm

Για το δικό μου μάτι στο πορτάκι σωστά είναι τα νερά σε σχέση με το όλο σύνολο των κατασκευών. Στην από πάνω πόρτα είναι αντίθετα τα νερά ...αλλά είναι μεγάλη για να την αντικαταστήσεις.:worshippy:-bye-