Kατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Re: Οικιακό εργαστήριο

Πολύ καιρό τα είχα στο μυαλό μου και είπα να τα φτιάξω. Δύο καβαλετα, το βαμμένο από οξυά, βαρύ βγήκε και έτσι το δεύτερο το έκανα από λεύκα.
Είχα δει πριν καιρό στο leroy λίγο μικρότερα στα 35 το ένα. Τα δικά μου έχουν ύψος ανοικτά 85 cm και πλάτος 73 cm. Είχα λίγο βερνίκι νερού και μου έφτασε μόνο για το ένα. Μένει να φτιάξω κάτι τώρα για να κρατάει τα σκέλη ανοικτά στο σημείο που πρέπει για να μην ανοίγουν περισσότερο.
f5135fe1132d77aa0a8aa2a5d93131ea.jpg
109576001b8e7c35588586530b43277e.jpg
78a84098d8dddc9e7cd32bceb2607f3c.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παύλο ιμαντα απο την τραβερσα των δυο ποδιών στην τραβερσα των απέναντι δυο . Ετσι εχω κάνει τα δικά μου αλλα δεν εχω πρόχειρη φωτό να σου δείξω .

Μπράβο Παύλο ωραία τα κάβαλετα και πολύ χρήσιμα σαν βοηθητικα εργαλεία....!!!

Πολύ σωστή η παρατήρηση του Ηλία και σε περίπτωση που δεν βρεις ιμάντα και η αλυσίδα μια χάνει δουλειά...

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές κύριοι. Κι εγω για Ιμάντα σκεφτόμουν.
Μιχάλη αυτά έψαχνα αλλά δεν ήξερα πως να τα ζητήσω κι έτσι έβαλα τους μεντεσέδες επάνω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

η μικρή έχει φάει τα σίδερα κλεισμένη σπίτι

κάτι έπρεπε να κάνω

με ότι ξυλεία και μπογιές είχα στοκάρει για ενα άλλο project που δεν περπάτησε έφτιαξα το παρακάτω πολλαπλών χρήσεων
  • αναρίχηση σε σχοινί και ξύλινα grips
  • σκάμα για παιχνίδι με την άμμο
  • μαυροπίνακας

περιμένω να μου έρθουν και δυο κρίκοι που θα δεθουν στο οριζόντιο δοκάρι πάνω καθώς και ένα χονδρότερο σχοινί βυθιζόμενο για να αντέχει την φθορά από το νερό

20200405_142652.jpg20200405_142729.jpg

κάτι έπρεπε να κάνω

με ότι ξυλεία και μπογιές είχα στοκάρει για ενα άλλο project που δεν περπάτησε έφτιαξα το παρακάτω πολλαπλών χρήσεων
  • μαυροπίνακας

περιμένω να μου έρθουν και δυο κρίκοι που θα δεθουν στο οριζόντιο δοκάρι πάνω καθώς και ένα χονδρότερο σχοινί βυθιζόμενο για να αντέχει την φθορά από το νερό

View attachment 170411

ΑΞΙΟΣ!!!!

Ζηλευτος ο κηπος σου!

Απάντηση: Re: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

κάτι έπρεπε να κάνω

• μαυροπίνακας

View attachment 170411View attachment 170410

Σουπερ μαστορα!
Καπως ετσι ειμαστε και μεις.
ΥΣ. Η τσουληθρα καλη ειναι, ευχαριστημενοι?

Φανταστικη κατασκευη Κωστα και παρα πολυ εξυπνη και χαρουμενη, ιδανικο πολυπαιχνιδι για κηπο, μπραβο σου :a0210:

και μια με αφαιρεμένο το πλαίσιο με την σίτα που σκεπάζει την άμμο και την μικρή εν ώρα δράσης για να έχετε μια εικόνα για το μέγεθος της κατασκευής

συγνώμη για το σταβολέμιασμα

σας ευχαριστώ όλους

τα χρώμματα δεν μου άρεσαν. Εϊπαμε όμως, ότι υλικά είχα. Αρεσαν ομως στην μικρή

η τσουλήθρα από τα jambo. 2 χρόνια τα έχει βγάλει και παραδόξως δεν έχει κανένα σημάδι φθοράς από τον ηλιο/βροχή κλπ και είναι και σχετικά στοιβαρή

Attachments

• 20200402_140957.jpg
    20200402_140957.jpg
    247.8 KB · Views: 184
Πολύ ωραία κατασκευή...!!!
Φαντάζομαι τι χαρά του παιδιού με όλη αυτήν την κατάσταση και φυσικά ένας τρόπος απασχολησεις και για τους μεγάλους...!!!
Εύγε...!!!

Έτοιμο και το παράθυρο του εργαστηρίου (συνέχεια από μερικά ποστ πίσω). Με το διπλό τζάμι βγήκε πολύ βαρύ - πιστεύω οι 3 μεντεσέδες να είναι αρκετοί για να μην κρεμάσει. Ευτυχώς οι αποστάσεις, κενά κλπ βγήκαν μια χαρά και δεν υπάρχουν ούτε μαγκώματα ούτε κενά στο κλείσιμο. Μένει να βρω ένα μαύρο γρυλόχερο για να ταιριάξει με το χερούλι της πόρτας και φυσικά να μπει σοβατεπί γύρω-γύρω (αυτό όταν έρθουν τα ρουτερ-μπιτ από Κίνα).

20200415-202258.jpg

20200415-202410.jpg

Μπραβο Δημητρη, εξαιρετικη δουλειά :SFGSFGSF:

να φτιαξει ισια κορνιζα, με μικρο "σπασιμο" στις γωνιες που φαινονται