Κύριοι σκέφτομαι να φτιάξω μια στήλη, καλή ώρα όπως αυτήν,
Να το επιχειρήσω; Είναι πολλά τα 130 που ζητάνε.. Και αν ναι, Κόντρα πλακέ 15αρι ή μελαμινη για πιο φθηνά;
Με τη μελαμινη γλυτώνω και τα βαψιματα..
Τόσα έγραφαν οι οδηγίες στα τενεκεδάκια - κι εμένα μου φάνηκαν υπερβολικά. Ίσως προτείνεται γιαυτό που λες - αντοχή στην επιφάνεια, που δεν χρειάζεται και τόσο σε ράφια.ΤΑ 2+3 χερια μου φαινονται υπερβολικα για τετοια κατασκευη αλλα γινεται πιο ισχυρη η επιφανεια....
30 χιλιοστά ήταν απλάνιστη, και την έφτασα στα 24 χιλιοστά με το πλάνισμα. Δείχνει πιο "πλούσιο" από την προηγούμενη παρτίδα που ήταν στα 20 χιλιοστά πάχος.Ωραια δουλεια Δημητρη και υπεροχο αποτελεσμα. Πετυχες ενα εξαιρετικο φινιρισμα και με τις σφηνες να ειναι το κερασακι στην τουρτα! Χιλια μπραβο!!
Τι παχος εχει η φτελια?
Δεν είχα υπόψιν μου αυτόν τον οδηγό, θα τον αγοράσω σίγουρα, πολύ χρήσιμος! Την επόμενη βιβλιοθήκη θα την κάνω με αυτόν τον τρόπο.Πολύ ωραίο βγήκε φίλε, και η ραφιέρα και το μπλε χρώμα. Μπράβο. Χρήσιμη και η πατέντα με την ανάμειξη χρωμάτων για οικονομία και για να μην γεμίζεις κουτάκια με αποχρώσεις που δεν θα σου ξαναχρειαστούν.
Μια εύκολη και φτηνή λύση για την στήριξη των ενδιάμεσων ραφιών είναι με αυτόν τον οδηγό να κάνεις 2-3 τρύπες στη σειρά και να βάλεις στηρίγματα τέτοιου τύπου, για να μπορείς να αλλάζεις το ύψος του ραφιού όπως σε βολεύει (όπως στα έτοιμα έπιπλα που πουλάνε). Έχε τα υπόψη για την επόμενη κατασκευή.
Μπραβο φιλε ωραια κατασκευη με δυσκολια στο βαψιμο
Στο κατασκευαστικο κομματι, βλεπω οτι δεν εχει τριψει τις ενωσεις των mdf, τοσο στο ντουλαπι οσο και στα δοκαρια της στηλης
επισης θα επρεπε το συνολικο υψος της κατασκευης να ηταν οσο και της διπλανης βιβλιοθηκης.
Σε ευχαριστώ Μιχάλη.Mπραβο Χάρη, πολυ καλη η ραφιερα απο τα ρεταλια και χρησιμοτατη εκει που μπηκε, ιδιως με το ντουλαπακι!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.