n_olympios
Supreme Member
- 17 June 2006
- 3,624
Πίσω βρέθηκε Harbord 4mm
Υποθέτω εννοείς Hard board, ήτοι ινοσανίδα;
Εύγε για την κατασκευή!
Πίσω βρέθηκε Harbord 4mm
Νίκο εννοώ λεπτό συμπιεσμένο νοβοπαν που από την μια είναι λείο και από την άλλη σαν χαρτι..
Είναι πολύ ευλυγιστο και μπαίνει σε πλάτες κυρίως.
Harbort το γνωρίζω εγώ...Δεν ξέρω εάν έχει άλλη ονομασία....
Kαλη δουλεια και με τους μεντεσεδες βλεπω! Πηρες τελικα αυτο το εργαλειακι/οδηγο?
Τι ακριβως ηταν αυτη η ανοιχτη ντουλαπα απο τα λιντλ που ηταν ανοιχτη παντου?
Μιχάλη τον οδηγό για τους μεντεσεδες τον είχα πάρει σετ με το 35mm τρυπανι της Wolfcraft που είναι για αυτην την δουλεια...Kαλη δουλεια και με τους μεντεσεδες βλεπω! Πηρες τελικα αυτο το εργαλειακι/οδηγο?
Τι ακριβως ηταν αυτη η ανοιχτη ντουλαπα απο τα λιντλ που ηταν ανοιχτη παντου?
Το hardboard, που μπαινει και σαν πλατη σε ντουλαπες ειναι συνηθως απο MDF και δεν νομιζω να λεγεται νοβοπαν που ειναι αλλο πραμα.
Θα βγάλω μια κοντινή από ρετάλια...Θα φερει ενα μικρο ρεταλακι ο Κωστης την αλλη φορα που θα ερθει να κανουμε μια νεκροψια και θα λυθει η απορια
Η μπορει να βγαλει ενα κοντινο πλανο με το υλικο, επιφανεια και σοκορο και θα δουμε εαν ειναι νοβοπαν η mdf η κατι αλλο.
Οπότε η σωστή ονομασία είναι Hardboard και είναι Mdf...
Thanks guys...!!
Να βάλεις σοκοροταινία γύρω-γύρω σε όλα τα πορτάκια (όπου δεν έχει) - θα δείξει πολύ πιο όμορφο το επιπλάκι. Δεν είναι και τίποτα δύσκολο, αγοράζεις άσπρη και μία καφέ που να ταιριάζει με το καφέ της ντουλάπας, κολλάς με το σίδερο και μετά τριμάρεις με κοπίδι και γυαλοχαρτάρισμα ή ακόμα καλύτερα με ρούτερ. Θα σου περισσέψει και ταινία για άλλα πρότζεκτ με μελαμίνη.Στα σοκορα από εκείνη την πλευρά δεν έχω βάλει σοκοροταινια....η πλευρα οπου κοπηκαν τα ξυλα...εαν αυτό εννοείς..
Η άλλη φωτο είναι η εξωτερική πλευρά όπου άφησα την ανέγκικτη ώστε να μην χαλάσω τα "μαμα" σοκορα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.