Kατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Μπράβο Νεκτάριε!!!
Γνώμη μου να βάλεις κανένα συρτάρι παραπάνω και ντουλάπια να μη γεμίζουν πριονιδια τα αποθηκευμένα πράγματα από κάτω.

Πατριωτακι βάλε λινκ για την Μέγγενη που μας έρχεται Ελλάδα!!

Μπράβο Νεκτάριε!!!
Γνώμη μου να βάλεις κανένα συρτάρι παραπάνω και ντουλάπια να μη γεμίζουν πριονιδια τα αποθηκευμένα πράγματα από κάτω.

Πατριωτακι βάλε λινκ για την Μέγγενη που μας έρχεται Ελλάδα!!

Δυστυχως οταν εδωσα το λινκ στον Νεκταριο, η μεγγενη ερχοταν Ελλαδα. Τωρα βλεπω οτι δεν ερχεται. Κριμα γιατι η τιμη ειναι πολυ λογικη.
Βεβαια ο συγκεκριμενος πωλητης εχει και το δικο του ιστοτοπο, αλλα δεν βλεπω αν στελλει Ελλαδα καθως δεν γνωριζω γερμανικα. Καλλιστα ομως μπορει καποιος να τους στειλλει μηνυμα για να τον ρωτησει.

Δυστυχως οταν εδωσα το λινκ στον Νεκταριο, η μεγγενη ερχοταν Ελλαδα. Τωρα βλεπω οτι δεν ερχεται. Κριμα γιατι η τιμη ειναι πολυ λογικη.
Βεβαια ο συγκεκριμενος πωλητης εχει και το δικο του ιστοτοπο, αλλα δεν βλεπω αν στελλει Ελλαδα καθως δεν γνωριζω γερμανικα. Καλλιστα ομως μπορει καποιος να τους στειλλει μηνυμα για να τον ρωτησει.

Αμαρτια να έχεις τόσα bosch μπλες και να μην ξέρεις γρι Γερμανικό!!! :p

Γράψε το μύνημα σου στα Αγγλικά, βάλτο στην Γκουγκλομετάφραση και στείλτου το...

Αμαρτια να έχεις τόσα bosch μπλες και να μην ξέρεις γρι Γερμανικό!!! :p

Γράψε το μύνημα σου στα Αγγλικά, βάλτο στην Γκουγκλομετάφραση και στείλτου το...

χαχα, οχι φιλε τετοια πραγματα. Αυτα που κοροιδευω με τις γκουγκλομεταφρασεις -που εχουν αστειο αποτελεσμα τις περισσοτερες φορες- εγω δεν τα κανω. Δεν θα σε παρουν σοβαρα..

Αν με ενδιεφερε η μεγγενη θα του εστελλα μηνυμα στα Αγγλικα :))

1ον Το θέμα της γκουγκλομετάφραση είναι μόνο όταν αποδίδει κάτι στα Ελληνικά. Στις υπόλοιπες γλώσσες τα πάει περίφημα. Στο λέω εγώ που την χρησιμοποιώ χρόνια και οι Γερμανοί τα καταλαβαίνουν μια χαρά.
2ον Πάμε ένα στοίχημα ότι αν το στείλεις στα Εγγλέζικα δεν θα σου απαντήσει καν? Το έχω κάνει σε κάμποσους πωλητές και δεν μου απαντούσε κανείς ποτέ, μέχρι που τους έστειλα μύνημα στα Γερμανικά.. Μιλάμε και γαμώ τους πατριώτες!!!

Ευχαριστω Φιλε. Οχι, μισοχαρακτες γωνιακες με κολλα και βιδες..

corner%20half%20lap%20joint.jpg

IMG_20150519_223756.jpgIMG_20150519_210958.jpg

Re: Απάντηση: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Καλη επιτυχια. Θα δουλεψεις συναρμογες ξυλου ανευ βιδων?

Αυτο που σκεφτομαι ειναι πως να κολλησω τα τελάρα μεταξυ τους..

Untitled-1.png

Ωραίος ο Δημήτρης!
Ξεκίνησα και εγώ το καναπεδακι μου από ξυλεία παλετων.
Με τον ίδιο τρόπο κάνω και εγώ τις συνδέσεις.
Πρώτες εντυπώσεις από την κόλλα πολυουρεθανης είναι πολύ καλό υλικό αλλά όσο και να βάλεις θα φουσκώσει και θα τρέχει. Οπότε ταινία μασκαρισματος και όλα καλά.
Μόνο θέλει οπωσδήποτε μάσκα!

Μπραβο λυγκα αλλα που θα το πας βρε μεσα στο σπιτι ολοκληρο θηριο???
Περασε το καμμια δεκαρια χερια βερνικι εξ.χωρου και ασε το στην αυλη. Μια χαρα χωρο βλεπω οτι εχεις, και ευχαριστος μαλιστα για μαστορεματα :)

Χεχε.. θενκσ Χιωτης ! θα φτιαξω παγκο κανονικο για εξω.. μονο για μαστορεματα.. αυτο το φτιαχνω για ντουλαπι (+παγκο) για τα εργαλεια, θα κλειστει γυρω γυρω θα μπει ενα ραφι , και κανα δυο συρταρια ωστε να μπει μια ταξη μεσα στο δωματιο.. αντε μην ανεβασω καμια φωτο απ το δωματιο με τα εργαλεια και τραβατε τα μαλλιά σας .. :D:D:D:silly:

Ωραίος!
Με σκέτη κόλα το στερέωσες ή έβαλες και βίδες; Δε μπορώ να διακρίνω καλά στις φωτο..
Μιάς και έχει καλό σκελετό, εγώ θα το "έντυνα" με λεπτό χαρτόξυλο για να μη πάρει βάρος.