Μπραβο φιλε Νικο ,όσο πάς γίνεται σχεδόν επαγγελματική δουλειά
Από ισοροπία αριστερά-δεξιά πώς πάει γιατί βλέπω μικρές επιφάνειες,αλλά μάλλον λόγο βάρους δέν θά έχεις πρόβλημα
Καί ένα ερώτημα,ξυλοτρύπανα τί μάρκα χρησιμοποιής γιατί σάν νά μου φάνηκαν γιά Bosch
Άξιος !!
Μπράβο Νικόλα !
Όμως θα αμφισβητησω όπως και ο Μπαμπης την στοιβαροτητα και τα ροδακια..μακάρι να κάνω λάθος...
Νικο αριστος, μπραβο.
Για τα ροδακια που σου την λενε οι συναδελφοι, αν θες κανε 4 κουτακια, στυλ τετραγωνες μολυβοθηκες και βαλε τα ροδακια μεσα, σαν παπουτσακια, βαλε βγαλε αν χρειαστει)
![]()
Ωραίος Νίκο. .. ηταν απαραίτητη μια τέτοια βάση. .. αντέ με το καλο να έρθει και το δικό μου!!
Μπράβο Νικόλα, το έχεις πάρει ζεστά βλέπω. :award:
Εμένα εξακολουθεί να μου φαίνεται ψηλά, και παρ´ ότι λές οτι είναι σταθερό έχω τους ενδοιασμούς μου. Μακάρι να έχεις δίκιο εσύ.
Κοιτώντας το επόμενο project μου στο youtube μου άρεσε πολύ η πατέντα επέκτασης που έκανε ο τύπος σε μια αντίστοιχη πλάνη με τη δική σου. Κοίτα πόσο βολικό είναι, μετά το πρώτο λεπτό, η πλάνη γίνεται πραγματικό εργαλείο!
Ηλία, αυτό που δεν μας μαθαίνουν από μικρά είναι να αμφισβητούμε τον συνομιλητή μας και αυτό είναι κακό κατά την γνώμη μου.
Στα ροδάκια ίσως να έχει ένα δίκιο αλλά μην ξεχνάς ότι δεν γίνεται να μεταφέρεις ένα μηχάνημα το οποίο μαζί με τα κοκοψίνια του φτάνει τα 30 κιλά βάρος με τα χέρια.
Και εγώ δεν περίμενα η κατασκευή να είναι στοιβαρή αλλά να που είναι, οι ενώσεις κάνουν την διαφορά.
Δοκιμασε και θα δεις.
Νικο παρα πολυ καλο ευγε νεε μου! Να το χαρεις το μηχανημα. Οσο για τη σταθεροτητα επειδη τις χρησιμοποιω συχνα πυκνα τις ενωσεις που εκανες (ειναι ασχημες σε σχεση με χελιδονοουρες αλλα οι παλιοι θελαν κατι γρηγορο και γερο για τους παγκους του ετσι τους δενανε) επιβεβαιωνω και βαζω στοιχημα οτι ειναι ντουβαρι και θα αντεξει και εμενα επανωειδα εβαλες και βιδ2ς κςι κολλα και χωνεψε το ενα μεσα στο αλλο οποτε δωσε πονο τωρα και αναμενουμε τα εργα του εργαλειου
![]()
30 κιλα??? Καλοθρεμμενο, σα μικρο χοιρογουρουνο!!
Το δικο μου ειναι ισχνο, 5.5κιλα και μαλλον θα το βιδωσω απ'ευθειας τον παγκο εργασιας τυπου black and decker)
Νίκο βαλτην σε δουλειά!!!!
Βγάλε φώτο καμία άσχημη παλέτα και περνά την μέσα να την δούμε και μετά!
Ωραία η βαση.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Στην αρχή του βίντεο βλέπετε τον τρόπο που διελυα στο παρελθόν τις παλετες με το ίδιο δισκοπριονο!
Τότε τις ήθελα για το μπάρμπεκιου μονο!
Αλλά και τώρα για να μπουν στο πορτπαγκαζ δύο κοψιματα στην μέση και κόπηκε στα δύο.
Ισως να μην το έθεσα σωστά .
Δεν σε αμφισβητω , η εμπειρία μου με κανει να αμφισβητω την στοιβαροτητα του κατα την πάροδο του χρόνου με ενα τέτοιου βάρους μηχάνημα επάνω . Στο ξαναγραφω , μακάρι να κάνω λάθος ..
Με την διαφορετικη άποψη μαθαίνουμε , εξελισσομαστε... Μάλλον έπρεπε να μείνω μονο στα αρεστά μπράβο .
Να δοκιμασω , τι να δοκιμασω ; τον παγκο ή τις ενώσεις ; Οι ενώσεις αυτές για να δουλέψουν θέλουν την τέλεια εφαρμογη , καθόλου κενα .
Νικολα αψογος!
Μπαμπη τι εφτιαξε ο τυπος απο το τιποτα ε;Ο ξεχονδριστηρας ειναι σαν αυτον που εχεις;
Νικόλα ωραία η κατασκευή και καλοδούλευτη.:worshippy:
Τώρα σε αυτό που λέει ο Ηλίας ...έχει δίκιο. Οι ενώσεις αυτού του είδους απαιτούν τέλεια εφαρμογή για να δουλέψουν σωστά ...δηλαδή τα ξύλα για να φωλιάσουν πρέπει να μπαίνουν με χτύπημα μέσα χωρίς καθόλου μα καθόλου κενά αλλιώς δεν έχεις τίποτα περισσότερο από μια σύνδεση απλή με βίδες.
Εσύ όμως το προσπαθείς και πάρα πολύ καλά κάνεις ...και εμείς σου λέμε θεωρητικά τι θα είναι καλύτερο για να βελτιωθείς την επόμενη φορά. :a0210::ernaehrung004:
Μια χαρα το προσπαθει ο Νικολας
Επ ευκαιρια να κανω και μια ερωτηση πιο γερη μια κατασκευη μικρου παγκου σαν του Νικολα,η και μεγαλου κανονικου παγκου,γινεται με συνδεσεις μορσες (πιστευω καλα να το λεω) χωρις βιδες δηλαδη,η την κλασικη γρηγορη ενωση ξυλων με νοβοπανοβιδες ; Παντα ειχα αυτην την απορια

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.