Γιάννη είναι υπέροχο συγχαρητήρια,καί γιά τήν κατασκευή,καί γιά τήν φωτοπαρουσίαση,καί γιά τίς αναλυτικές λεπτομέρειες,τριπλό το μπράβο λοιπόν.:SFGSFGSF:
Πολύ μού άρεσε η πατέντα σου μέ τήν γωνία καί τό πηχάκι στό φαλτσοπρίονο,εγώ όταν έκανα τά δέλτα δέν τό σκέφτηκα αυτό καί συνέχεια άλλαζα τίς μοίρες στό φαλτσοπρίονο,τώρα έμαθα τί νά κάνω τήν επόμενη φορά.:a0210:
Μόνο μιά λεπτομέρεια,τά δέλτα πού έβαλες,αρκεί μόνο η ξυλόκολλα,η θέλουν καί από μιά 6 άρα καβίλια τό καθένα ?
Διαβολικέ Γιάννη έγραψες!!! :SFGSFGSF:
Πάρα πολύ ωραία κατασκευή, με προσοχή στη λεπτομέρεια και πολύ υπομονή και μεράκι. Την πρώτη σου κατασκευή θα τη θυμάσαι πάντα.
Ο χρωματισμός είναι ένα κομμάτι της κατασκευής που με δυσκολεύει κι εμένα, ειδικά στα σόκορα. Είναι πολύ δύσκολο να μην σου κάνει διχρωμία, δεν ξέρω με τι κόλπα τα καταφέρνουν οι εοαγγελματίες.
Μήπως χρειαζόταν προεργασία με άχρωμο sealer; Δεν ξέρω.

Γιαννη πολλα μπραβο φιλε για την κατασκευη σου!
Πολυ ωραια υλοποιηση!
Το μονο που θα εκανα διαφορετικο επειδη στο δικο μου ματι φαινεται λιγο μπουγιο το πανω μερις ειναι οι πλαινες τραβερσες να ηταν πικροτερες σε υψος η ενα κολπο ωστε να ηταν ενιαιες με το πανω μερος μεχρι πριν το καπακι.
Ετσι θα απεφευγες την οψη παγκος κοπης χασαπη που δινει σε εμενα τουλαχιστον.
Οπως και να εχει η χαρα του να το εχεις φτιαξει εσυ ειναι ανεκτιμητη!
diablo μπραβο σου, σαν κατασκευη και φινιρισμα ειναι αψογο το τραπεζακι, αλλά σχεδιαστικα εχει καπια λαθακια, δηλαδη δεν θα επρεπε να φαινεται στα πλαινα το εσωτερικο πατωμα.
Τον εσωτερικο πατο θα επρεπε να το ειχες κολλησει εσωτερικα στο κατω μερος στις τραβερσες και ετσι θα ειχε μικρυνει στο συνολο του το πλαινο.
Και παλι μπραβο πολυ προσεγμενη κατασκευη
Γιάννη .... :worshippy::worshippy::worshippy::SFGSFGSF: Μπράβο παρουσίαση και εκτέλεση.
Πολύ σωστή η παρατήρηση του Σώφρονα Αθανασίου από πάνω ...δεν θα είχες και την διχρωμία του σόκορου από το εσωτερικό πάτωμα.
Καλή συνέχεια![]()
Γιάννη προσεγμένη κατασκευή και μπράβο .
Να σου πω σχεδιαστικά τι θα έκανα σαν επιπλοποιός .
Τα πόδια θα έτρεχαν μέχρι πάνω , οι πλαϊνές τραβέρσες θα γινόντουσαν μια ενιαία και θα ενωνοντουσταν με τα πόδια , ο πάτος εσωτερικά στις τραβερσες και η πάνω επιφάνειες θα εξείχαν 2 πόντους από κάθε πλευρά (είναι ένα τρικ για να μην "φαίνεται" έντονα η χρωματική διαφορά σοκορου και επιφάνειας , εδώ δεν είναι πολύ έντονο αλλά το θεμιτό είναι αυτό) . Με αυτή την σχεδίαση δεν θα είχες κανένα εμφανή σοκορο εκτός από της πάνω επιφάνειας και ταυτόχρονα θα ειχες λιγότερη δουλειά .
Καταλαβαίνω όμως την δική σου οπτική της χαράς της πολύπλοκης κατασκευής , γι αυτο και πάλι μπράβο .
Γιάννη πολύ καλή Κατασκευή και παρουσίαση!!πολλά μπράβο Και απο εμένα!!!!
Βοηθητικό ράφι για το μπάνιο.
Τον κρίκο για την πετσέτα από τον αγόρασες αν επιτρέπεται ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.