εχεις phono stage για ΜC ? υπαρχει αγγελια στο φορουμ για μια καλη κεφαλη στα 300 ευρω αν και χαμηλοεξοδη.
ΜΜ στα 300 πολλες καλες, σε αλλο νημα προτηνα μια απο αμερικη που στα λεφτα της ειναι παρα πολυ καλη.
επισης στα 300+ παλι εδω στο φορουμ υπαρχει δυνατοτητα για την ΜΜ1 της JICO.
Και η Nagaoka MP 200 ειναι καλη αγορα. γενικα σε αυτα τα χρηματα μπορεις να δεις τις τοπ -1 κατηγορια ΜΜ (οι τοπ ειναι στα 500)
εαν το Phono σου αντεχει τα 0.18 ριξε μια ματια στις αγγελιες, ειναι πραγματικη ευκαιρια.
λιγες MC σε αυτα τα χρηματα, ειναι μαλλον προτιμοτερο να κοιταξεις μια καλη ΜΜ. ειναι και θεμα γουστου... οι audio technica ειναι μαλλον λιγο "λαμπρες" αλλα μετρανε καταπληκτικα. ισως η F7 απο MC..
Μπορεις παντα αν νομιζεις οτι χρειαζεται,να κολλησεις μεσα στα rca του καλωδιου του βραχιωνα, πυκνωτες για ρυθμιση χωρητικοτητας.
Ομως,σε γενικες γραμμες,η χωρητικοτητα δεν ειναι τοσο σημαντικη σε μια mc οσο ειναι σε μια mm.
εγω θα ξεκιναγα με βαση τα 100 pf (και ισως να μην τα αλλαζα καθολου) και θα κοιταζα περιπου τα 400 με 500 ohm στην αντισταση. (η θεωρια λεει 440 αλλα ειναι λιγο υποκειμενικο αυτο). το gain πρεπει να ειναι αρκετουτσικο, δεν γνωριζω τον dact αλλα το .18 θελει αρκετο σπρωξιμο. αν αυτη η κεφαλη εβγαζε λιγο παραπανω θα ηταν η αγορα του αιωνα.
γιατι απο ενδοτικοτητα ειναι αρκετα ευκολη στο ματσαρισμα και δεν μπαινω καν στην διαδικασια να ρωτησω τι βραχιωνα εχεις...
οσων αφορα τα φιλτρα, εγω δεν θα εβαζα κανενα. ειναι εκει σε περιπτωση που υπαρχει προβλημα. εαν δεν εχεις δεν πρεπει να κοβεις συχνοτητες. ειδικα για τις ψηλες, ακομα και αν δεν τις ακουμε "ενεργα" διαμορφωνουν μια ιδιαιτερη πληρωτητα στον ηχο. (ειναι και ο ενας λογος που πολλοι κατασκευαστες βαζουν super tweeter, ο αλλος ειναι το μαρκετινγ)
πολυ καλη αγορα !
Και μια και την αναφέρεις, ο κάπταιν μόλις έδωσε αυτόν το σύνδεσμο:
http://www.stereophile.com/content/entry-level-23
Και εγώ σου συνιστώ αυτόν το σύνδεσμο.Διαφημίζεται μόνο στο περιοδικό Hi-Fi Worlg το μόνο ίσως έντυπο περιοδικό για πικαπάδες κυρίως αλλά και για αναλογικούς ..τύπους.Καλημερα.Ας κατεβουμε λιγακι.καποιος φιλος εχει ενα PIONEER PL 707 με κεφαλη STANTON L725E.Εμεινε απο βελονα.Τι του προτεινουμε?
ευχαριστω
Και εγώ σου συνιστώ αυτόν το σύνδεσμο.Διαφημίζεται μόνο στο περιοδικό Hi-Fi Worlg το μόνο ίσως έντυπο περιοδικό για πικαπάδες κυρίως αλλά και για αναλογικούς ..τύπους.
http://www.mantra-audio.co.uk/
Από εμπειρία και μόνο κάνουν καλή δουλειά.Πολυ ψηλοτερες τιμες απο πολλους αλλους ........
Από εμπειρία και μόνο κάνουν καλή δουλειά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.