- 18 August 2006
- 17,634
Μην βιάζεσαι να απαντήσεις έτσι...
Η κεφαλή για να παίξει σωστά πρέπει να ματσάρει αφενός με τον βραχίονα και να έχει την σωστή συχνότητα συντονισμού.
Αφετέρου πρέπει να έχει και το phono σωστά σεταρισμένο...
Αν δεν τα έχετε κάνει αυτά, δεν είναι έγκλημα, όπως επίσης δεν είναι έγκλημα να είμαι Hiendας πικαπόβιος (που δεν είμαι)...
Πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους...
Η κεφαλή ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΞΕ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΙΟΝΑ και στπ σύστημα ενγένη... αυτό είναι...
Αν είναι για τα μπάζα, τότε δεν θα ήταν κάποιες ΜΜ της Clearaudio AudioTechnica AT95E που τις χρυσοπληρώνετε...
ΕΝ πάση περιπτώση καλορίζικα και καλοάκουστα και καλες ακροάσεις, αλλά για τα πικάπ καλό είναι να κάνεις παρέες με πικαπάδες και όχι με DACάδες...![]()
Μα το πα:
Συμπέρασμα, η AT 95E (οκ, άστρωτη) είναι για τα μπάζα (τουλάχιστον με το 2X).
Για το phono δεν επαιζαν ρυθμισεις νομίζω.
Οποτε, για το 2X (οπως ειναι με τον μαμα βραχιονα) ειναι για τα μπαζα (δε νομίζω ότι υπήρχε κάτι αλλο να κάνουμε, σωστα; )
Τωρα, αν αλλου ταιριαζει καλα, πάσο (προφανως δεν το αμφισβητώ).
Απλως μου εκανε εντυπωση γιατι μου προταθηκε κιόλας (οπερ σημαινει και οι ''πικαπόβιοι'' δεν τα ξερουν όλα
Περαν της πλακας, αυτό που καταλαβαίνω είναι το βινύλιο είναι χάος (σιγά το νέο θα μου πείτε
Θελω να πω οτι είναι άπειροι οι παράγοντες που επηρεάζουν το αποτέλεσμα που για να στήσεις ένα αξιοπρεπες σύστημα πρέπει πάνω απ όλα να δοκιμάσεις στο χώρο σου.
Ακόμα δλδ και μια κεφαλη που ειναι καλη οπως λες, σε μενα επαιζε χαλια. Ακραίες καταστάσεις δλδ (που δεν συμβαίνουν στα ψηφιακά