Εμένα πότε δεν κατάφερε Dynavector να με συγκινήσει και ας είμαι φανατικός γιαπωνεζόφιλος.
Φίλε pelopis85 για να μην τρελλαθείς απο τις δικαιολογημένα (λόγω διαφορετικών γούστων) διαφορετικές απόψεις προτείνω να προσπαθήσεις να ακούσεις όσο περισσότερες απο αυτές σου προτείναμε, έστω και σε διαφορετικό πικάπ στον εκάστοτε αντιπρόσωπο, έτσι για να πάρεις άρωμα... και να ξεκαθαρίσουν στο μυαλό σου κάποια πράγματα.
Πάντως άμα σου άρεσε η Orthophon τόσο πολύ προτείνω να αγοράσεις την Bronze που έχω ακούσει και είναι εξαιρετική για να τελειώνεις και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Εάν πάλι κάτι δεν σου πολυ έκανε κλίκ θα ζήσεις μια μικρή περιπέτεια μέχρι να καταλήξεις.
Τέλος μία εγγυημένη λύση για pro-ject είναι και οι Sumico απορώ πως δεν τις έχεις σκεφτεί αφού είναι λύση μπαλαντέρ για τα συγκεκριμένα πικάπ με μεγάλη ποικοιλία σε τιμές/ποιότητες για να διαλέξεις.
Αυτά αν ενδιαφέρεσαι να τελειώνεις στα "σίγουρα" που λένε αν πάλι έχεις διάθεση (και χρήμμα) για να "παίξεις" τότε καλή διασκέδαση...
Η Κontrapunkt υπερέχει της Rondo Bronze?Με βάση αυτά που γράφει ο φίλος, θα έλεγα ότι μάλλον πρέπει να παραμείνει πιστός στην ortophon. Ειδικά αν μπορέσει να βρει κάποιο ξεχασμένο κομμάτι contrapunkt A (προσοχή, μόνον Α) θα μείνει πολύ ευχαριστημένος.
Ερώτηση αρχάριου αλλά πρόθυμου να μάθειΜετά βάζω την karat η οποία κατά τη γνώμη μου είναι παράδειγμα προς αποφυγήν για όποιον μαθαίνει hifi μάρκετινγκ (μαζί με τον Rega RB250), είναι δηλαδή απίστευτη για το κόστος της. Προσωπικά τη θεωρώ καλύτερη και από την te kaitora της ίδιας εταιρείας που κοστίζει 5 φορές παραπάνω... αλλά γούστα είναι αυτά. Τρομερή στα χαμηλά και ο ορισμός της ουδετερότητας, αν βέβαια σου αρέσει η ουδετερότητα.
Μακάρι να μπορούσα να τις πάρω όλες στο σπίτι μου και να τις άκουγα..Αυτό θα ήταν το ιδανικό!!ακου φίλε
θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικά πράγματα στο μυαλό σου
και αυτό γιατί ολες οι κεφαλές στην ιδια κατηγορία τιμής
παίζουν το ιδιο περίπου
το πως θα ακούσεις εσύ την τάδε η δείνα κεφαλή εξαρτάται απο το δικό σου και μόνο προσωπικό παράγοντα και τα μηχανήματα που έχεις...
μην σε παραμυθιάζει ο κάθε ένας απο εμάς
γιατί κανένας μας απο όσους γράφουν στο παρόν forum δεν είναι σε θέση να κρίνει το πως ακουγεται πραγματικά μία κεφαλή
Ερώτηση αρχάριου αλλά πρόθυμου να μάθει
Τι εννοούμε ουδετερότητα και πώς θα το προσδιορίζατε σε σύγκριση με το γνώριμο για μένα ήχο της Ortofon???
Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια
και κατά τύχη τις πουλά ο ιδιος αντιπρόσωπος
ακου φίλε
παίζουν το ιδιο περίπου
το πως θα ακούσεις εσύ την τάδε η δείνα κεφαλή εξαρτάται απο το δικό σου και μόνο προσωπικό παράγοντα και τα μηχανήματα που έχεις...
γιατί κανένας μας απο όσους γράφουν στο παρόν forum δεν είναι σε θέση να κρίνει το πως ακουγεται πραγματικά μία κεφαλή
Καμιά Benz πώς και δε μου έχει προτείνει κανείς????
ακου φίλε
παίζουν το ιδιο περίπου
Καλώστον.
Καθόλου κατα τύχη η pro-ject συστήνει sumico ενώ η orthophon είναι ήδη γνωστή στον φίλο που άνοιξε το post.
τώρα το οτι "γκούχγκούχ" έτυχε να τις αντιπροσωπεύει και ο καλύτερος αντιπρόσωπος στα πικάπ με τεράστια πείρα και απίστευτη εξυπηρέτηση τουλάχιστον κατα την άποψη μου ίσα ίσα που θα τον βολέψει γιατι δεν θα τρέχει πέρα δώθε...
Τώρα αν λέω μπαρούφες ένας τρόπος υπάρχει να διαπιστωθεί, μια βόλτα στα μαγαζιά.
+1000
Aν δεν τρέξεις/ρισκάρεις λιγάκι κιαπο μόνος σου μην περιμένεις να καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα απο εδώ.
Το θέμα επιλογής κεφαλής πέρα απο αυστηρά προσωπικό είναι και πολύ πολύπλοκο απο την φύση του και το να ρωτάς πως ακούγεται μια κεφαλή κάποιον που δεν ξέρεις ούτε τον ίδιο αλλα ούτε πως του αρέσει να ακούει
είναι σαν να ένας κουφός να ζητάει να του περιφράψουν την εμπειρία μιας ακρόασης, αλλοι θα τουπουν οτι τους άρεσε άλοι το αντίθετο τελικά πάντως ο ίδιος ποτέ δεν θα μπορέσει να σχηματίσει ιδίαν άποψη.
Φιλική συμβουλή.
Μήν τρελαίνεσαι στα λευτά που πάς να δώσεις είναι σχεδόν αδύνατον να μην πάρεις αξιόλογο αποτέλεσμα.
Η αλήθεια είναι πως με τις κεφαλές
δεν μπορεί να βγάλει κανείς ασφαλή συμπεράσματα και να είναι
100% σίγουρος ώστε να την προτείνει ανεπιφύλακτα..
Και αυτό γιατί η υπόλοιπη αλυσίδα-πικάπ, βραχίονας, phonostage-
είναι συνήθως διαφορετικά...
Πάντως παραμύθιασμα δεν υπάρχει.Γνώμες και προσωπικές εμπειρίες
μεταφέρει ο καθένας μας...
Το παραμυθιασμα είναι σχετικό και ξέρω οτι γίνεται απο ενθουσιαμό και μόνο!!!
ολων των φιλων που γράφουν στον χώρο
δεν είπα οτι γίνεται απο εσένα γιά κάποιο λόγο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.