Voreios
Supreme Member
- 18 January 2007
- 4,750
Re: Απάντηση: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...
Αν έκανες ανάλογες παρεμβάσεις και στα γραφόμενα της άλλης πλευράς, που ειναι πολλές φορές εμπρηστικότατα, θα ήταν κατανοητή η στάση σου. Το ίδιο για το οποίο με κατηγορείς το κάνουν συνεχώς οι κοι Σουρλας, MacZab και άλλοι πχ, που επεκτείνουν μονίμως όσα γράφω εγω ή μερικοί άλλοι κατα το δικό τους δοκούν και βγάζουν ανάλογα συμπεράσματα ή ευφυολογήματα, όπως βολεύει σ αυτούς, χωρίς να έχεις δείξει την ίδια ευαισθησία στα δικά τους ποστ. Ως εκ τούτου ακολουθώ κι εγω την δική τους τακτική, μόνο που σε μένα δείχνεις την κίτρινη κάρτα ενω σ εκείνους όχι.. Αν θες μπορω να φέρω δεκάδες παραδείγματα ποστ που κάνουν αυτό το πράγμα (οι κοι Σουρλας και Maczab το κάνουν καθημερινά δεκάδες φορες) είτε εναντίον δικών μου ποστ είτε άλλων και για τα οποία δεν έκανες το παραμικρό, αλλά έχω κι αλλες δουλειές πέρα απο τα να ασχολούμαι με όλα αυτά, σε τελική μάλλον δεν αξίζει τον κόπο...
Η θυματοποίηση Voreios δεν ταιριάζει στο παρόν νήμα, ούτε τα πεπόνια και τα μαχαίρια. Όπως, οι περισσότεροι μπορούν να αντιληφθούν, το θέμα προχωρά με ελάχιστες συντονιστικές παρεμβάσεις και η κουβέντα εξελίσσεται. Χαρακτήρισα ''ανυπόστατα πράγματα'' το εν λόγω χωρίο:
''η άποψη ορισμένων εδώ (δεν σας χαρίζω την πλειοψηφία....) είναι ότι οι πολίτες μπορούν να δέρνουν τους μπάτσους και να καίνε, αλλα οι δεύτεροι δεν πρέπει να απαντούν ποτέ, και πως ο Νόμος καταλύεται δικαίως εφόσον εμείς (οι πεφωτισμένοι, που αδίκως ειμαστε μειοψηφία στις εκλογές...) τον ονομάσουμε φασιστικό.''
Απ' όσο μπορώ να αντιληφθώ και να έχω γνώση παρακολουθώντας καθημερινά το νήμα, ουδείς έγραψε ότι οι πολίτες μπορούν χωρίς λόγο να δέρνουν και να καίνε, ουδείς έγραψε ότι οι αστυνομικοί σε κάθε περίπτωση πρέπει να κάθονται να τις τρώνε, ουδείς μίλησε για πεφωτισμένες αλήθειες και δόγματα. Αν έχεις υπόψιν σου ποστ συμφορουμιτών που γράφουν αυτά τα οποία υπερβάλλοντας περιγράφεις, παρακαλώ να τα αναφέρεις ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια.
Φυσικά και αφήνω τους συμφορουμίτες να κρίνουν. Άλλωστε, το μήνυμά σου δεν διεγράφη...μια χαρά στη θέση του είναι.
Συνεχίζεις τα ''παραπονεμένα λόγια'' (όχι του Νταλάρα). Οι απόψεις σου αφορούν δηλώσεις ή γνώμες συμφορουμιτών. Δεν έκανα παρέμβαση γιατί έκανες λάθος πρόβλεψη για το ζώδιο του Αιγόκερου. Επομένως, ή υπάρχουν αυτά που γράφεις ή δεν υπάρχουν και θεωρούνται ανυπόστατα. Έγραψα και παραπάνω ότι δεν γνωρίζω σε ποια ποστ αναφέρεσαι. Παράθεσε λινκ με αυτά που υποστηρίζεις, τα οποία πρέπει να προκύπτουν ξεκάθαρα χωρίς διασταλτικές ερμηνείες ή επιλεκτικές περικοπές, και δεσμεύομαι να ανακαλέσω τον χαρακτηρισμό ''ανυπόστατη'' περί της άποψής σου...
Αν έκανες ανάλογες παρεμβάσεις και στα γραφόμενα της άλλης πλευράς, που ειναι πολλές φορές εμπρηστικότατα, θα ήταν κατανοητή η στάση σου. Το ίδιο για το οποίο με κατηγορείς το κάνουν συνεχώς οι κοι Σουρλας, MacZab και άλλοι πχ, που επεκτείνουν μονίμως όσα γράφω εγω ή μερικοί άλλοι κατα το δικό τους δοκούν και βγάζουν ανάλογα συμπεράσματα ή ευφυολογήματα, όπως βολεύει σ αυτούς, χωρίς να έχεις δείξει την ίδια ευαισθησία στα δικά τους ποστ. Ως εκ τούτου ακολουθώ κι εγω την δική τους τακτική, μόνο που σε μένα δείχνεις την κίτρινη κάρτα ενω σ εκείνους όχι.. Αν θες μπορω να φέρω δεκάδες παραδείγματα ποστ που κάνουν αυτό το πράγμα (οι κοι Σουρλας και Maczab το κάνουν καθημερινά δεκάδες φορες) είτε εναντίον δικών μου ποστ είτε άλλων και για τα οποία δεν έκανες το παραμικρό, αλλά έχω κι αλλες δουλειές πέρα απο τα να ασχολούμαι με όλα αυτά, σε τελική μάλλον δεν αξίζει τον κόπο...