Re: Απάντηση: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...
Τώρα τι σχέση έχουν οι Αλβανοί που τρώνε τα μανιτάρια με ένα πρόβλημα που καλώς ή κακώς συμβαίνει στην πρωτεύουσα της χώρας και αφορά την υγεία των ανθρώπων, δεν το καταλαβαίνω...
Νομίζω ότι υπάρχουν προτεραιότητες σε όλα....αλλά για πολλούς είναι υποκειμενικές....
Τεσπά, περι ορέξεως....
Ωραια τα λες, αλλά η ...ευχή απέχει πολύ απο την πραγματικότητα!
Κι εγω θέλω ένα σύγχρονο εργοστάσιο ανακύκλωσης τώρα στην περιοχή μου και επιπλέον θέλω και 5000 φύλακες να φυλάνε τον Γραμμο για να μην μπουκάρουν καθημερινά οι Αλβανοί και κόβουν τα δέντρα και μαζεύουν όλα τα μανιτάρια και τα άλλα σπάνια φυτά και ρημάζουν γενικά όσα η φύση έκανε αιώνες για να δώσει, αλλά ....δεν τους έχω και ούτε πρόκειται, όπως και απο τον εμφύλιο δεν έχουν ακόμη αποναρκοθετήσει το βουνό και τα λίγα κονδύλια χάνονται μόνο σε μελέτες...αλλά ποιός θα τα δώσει; Σίγουρα ουδέποτε άκουσες για τα συγκεκριμένα προβλήματα αλλά το κόστος γενικότερα θάπρεπε να σε απασχολεί, γι αυτό ανέφερα πόσοι θα δέχονταν ....κι άλλη μείωση μισθών για όλα αυτά, να υποθέσω οτι δέχεσαι αφού τα φαγωμένα δεν μας τα δίνει κανένας πίσω; (και οι Αλβανοί οι καημένοι μας ρημάζουν τα δέντρα και τα μανιτάρια γιατι πεινάνε....κι αυτοί θα ήθελαν να μην είναι αναγκασμένοι να το κάνουν προφανώς.....αλλά δυστυχώς και σε αυτούς τα έφαγαν άλλοι, αρκετα πιο κόκκινου χρώματος κατ αρχήν και διαφόρων χρωμάτων μετα.....)
Τώρα τι σχέση έχουν οι Αλβανοί που τρώνε τα μανιτάρια με ένα πρόβλημα που καλώς ή κακώς συμβαίνει στην πρωτεύουσα της χώρας και αφορά την υγεία των ανθρώπων, δεν το καταλαβαίνω...
Νομίζω ότι υπάρχουν προτεραιότητες σε όλα....αλλά για πολλούς είναι υποκειμενικές....
Τεσπά, περι ορέξεως....