ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Απάντηση: Re: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Κι εγω βλέπω ότι για μιά ακόμη φορά σ αυτό το φόρουμ καποιοι δεν σχολιάζουν αυτά που γραφει ο άλλος, αλλά απλά πετούν τους δικούς τους αφορισμούς.
Δεν πειράζει, το συνηθίσαμε κι αυτό...
Τις δικές μου απόψεις πάντως για το θεμα Κερατέας τις έχω γραψει στην αρχή του νήματος

Μού ειναι παντελώς αδιάφορη ή αποψή σου ''γι´αυτό εδώ το φορουμ'' ..γιά μιάν ''ακομη φορά''...Απο αδιάφορη έως παγερά αδιάφορη..
Οπως μού ειναι παντελώς αδιάφορο τό πώς κρίνεις εσύ τίς απαντήσεις στίς δικες σου τοποθετήσεις.
Εκτός άν πρέπει νά παίρνεις τίς απαντήσεις πού θέλεις

Θυμάστε πρόπερσι τον τύπο στον δρόμο που είπε μ@λ@κ@ τον άλλον για μια στραβοτιμονιά και στο επόμενο φανάρι τον καθάρισε με το περίστροφο...Ε τα ήθελε ο κώλος του αφού τον είπε μ@λ@κ@...

Re: Απάντηση: Re: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Μού ειναι παντελώς αδιάφορη ή αποψή σου ''γι´αυτό εδώ το φορουμ'' ..γιά μιάν ''ακομη φορά''...Απο αδιάφορη έως παγερά αδιάφορη..
Οπως μού ειναι παντελώς αδιάφορο τό πώς κρίνεις εσύ τίς απαντήσεις στίς δικες σου τοποθετήσεις.
Εκτός άν πρέπει νά παίρνεις τίς απαντήσεις πού θέλεις

Αφού σας ειναι αδιάφορη, γιατι σχολιάζετε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Αφού σας ειναι αδιάφορη, γιατι σχολιάζετε;

Θά μου το απαγορεύσεις??

Οταν γράφεις προβοκάτσιες θά παίρνεις και απαντήσεις.

Η μήπως θά μού υποδείξεις καί τήν απάντηση πού θά σού δώσω ,μέσω τής Μανδραβέλειας ''παράθεσης''?

Θυμάστε το κοριτσάκι στην Αμάρυνθο Ευβοίας (ναι μωρέ εκείνο το αλλοδαπό) που το βιάσανε ομαδικά...Τα ήθελε ο κώλος του είχαν πει τότε μερικοί από την πλευρά των κατηγορουμένων...
Θυμάστε πρόπερσι τον τύπο στον δρόμο που είπε μ@λ@κ@ τον άλλον για μια στραβοτιμονιά και στο επόμενο φανάρι τον καθάρισε με το περίστροφο...Ε τα ήθελε ο κώλος του αφού τον είπε μ@λ@κ@...

Γιατί τον φοιτητή με την ζαρντινιέρα? Ή τον άλλον που του φύτεψαν οι μπάτσοι στο σακίδιο πέτρες?

Αλλά κι εσένα σε τρώει λέμε. Φυλάξου μου σε στείλει στον Ευαγγελισμό. :music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

μα ίσα ίσα που είναι αναγκαία αυτού του είδους η αντιμετώπιση (ανακύκλωση - καύση) και για οικονομικούς λόγους ....

φθηνή ενέργεια (που αν εκμεταλλευτούν και την θερμική ακόμα καλύτερα), νέες θέσεις εργασίας, τεχνολογική εξέλιξη - ανάγκη νέων εξειδικευμένων ανθρώπων, αποσυμφόρηση των χωματερών κλπ κλπ κλπ .....

είναι μέρος της λεγόμενης πράσινης ανάπτυξης που τα τελευταία χρόνια όμως μοιάζει πιο πολύ με πράσινο άλογο .....

Ετσι θα επρεπε να σκεφτονται. Αυτοι ομως λογαριαζουν σαν πρωταρηδες μπακαληδες. Σκεφτονται μονο τι θα δωσουν τωρα οχι τι θα δωσουν αυριο.
Ασε που αυριο σου λεει εμεις θαμαστε ....?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Θά μου το απαγορεύσεις??

Οταν γράφεις προβοκάτσιες θά παίρνεις και απαντήσεις.

Η μήπως θά μού υποδείξεις καί τήν απάντηση πού θά σού δώσω ,μέσω τής Μανδραβέλειας ''παράθεσης''?

Και αφού είστε τόσο σίγουρος για τις απόψεις σας και ευρύτερα για το απόλυτα ορθόν του σκεπτικού σας, σε τι σας ενοχλεί μία διαφορετική άποψη, αφού είναι προφανές για σας ότι ειναι λαθεμένη;
Η προβοκάτσια που ήταν;

http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=16221&categories_id=69
και μία ακόμη άποψη των Γερμανών αυτή την φορά

"Η Κερατέα μικρογραφία των ελληνικών προβλημάτων"

01/04/2011 - 16:01

|

Εκτενές ρεπορτάζ σχετικά με τη διένεξη για την κατασκευή χωματερής στην Κερατέα φιλοξενεί η γερμανική...

εφημερίδα Frankfurter Rundschau, στο οποίο σημειώνεται ότι πρόκειται για «μικρογραφία των ελληνικών προβλημάτων».

«Κάθε βράδυ μια μάχη» γράφει στο ρεπορτάζ του ο Γκερντ Χέλερ για τις διαμαρτυρίες κατά της χωματερής.

Ο αρθρογράφος αναφέρει διεξοδικά το ιστορικό της υπόθεσης και τη βίαιη αντίσταση των κατοίκων και καταλήγει:

«Η διένεξη αυτή δείχνει τη νόσο από την οποία πάσχει η Ελλάδα. Δεν υπάρχει κοινωνική συναίνεση. Όλο και περισσότεροι Έλληνες πιστεύουν ότι μπορούν να περιφρονούν το νόμο για να περάσουν τα όποια αιτήματά τους, είτε με μη πληρωμή εισιτηρίου στις συγκοινωνίες και στα διόδια, είτε με μπλόκα στους δρόμους.

Ο ‛πόλεμος της Κερατέας’ δείχνει όμως και κάτι άλλο: Το που μπορεί να οδηγήσει η άποψη πολλών πολιτικών ότι μπορούν να κυβερνούν χωρίς να λάβουν υπ’ όψιν τους πολίτες. Στην Ελλάδα δεν υφίσταται διαφάνεια στις διαδικασίες των πολιτικών αποφάσεων. Οι πολίτες αισθάνονται παγιδευμένοι στο δίχτυ της διαφθοράς και του νεποτισμού» αναφέρει ο Χέλερ, όπως αναδημοσιεύει η DeutscheWelle.

«Στην Κερατέα αντικατοπτρίζεται η αθλιότητα της πολιτικής. Ουδείς υπουργός έκανε τον κόπο να εξηγήσει στους πολίτες της περιοχής τι σχεδιάζεται για τη χωματερή. Δηλαδή ότι δεν πρόκειται να είναι μια παραδοσιακή χωματερή, με καπνούς, δυσωδίες, γλάρους και γάτες που θα ψάχνουν στα σκουπίδια, αλλά μια σύγχρονη εγκατάσταση αποτέφρωσης και ανακύκλωσης απορριμμάτων.

Μπορεί τώρα ο υπουργός Εσωτερικών να διαβεβαιώνει ότι είναι ανοιχτός για διάλογο, αλλά μάλλον είναι αργά, ο διάλογος έπρεπε ήδη να έχει γίνει» καταλήγει το δημοσίευμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Και αφού είστε τόσο σίγουρος για τις απόψεις σας και ευρύτερα για το απόλυτα ορθόν του σκεπτικού σας, σε τι σας ενοχλεί μία διαφορετική άποψη, αφού είναι προφανές για σας ότι ειναι λαθεμένη;
Η προβοκάτσια που ήταν;

Αλλα αντ''άλλων...

Σχολίασες μιάν απάντηση περί τής Μανδραβέλειας μπούρδας(δικαίωμά μου νά χαρακτηρίζω μπούρδα ένα κείμενο,οπως αντιστοιχως άλλα κι''εσύ) συνολικοποιώντας τά περί ''αυτού τού φορουμ μέ τούς αφορισμούς του'' πού τί νά κάνουμε τό ''συνήθισες'' ..

Αρα καμιά σχέση μέ την δική μου ορθότητα ή μή...

Ποιά ειναι η προβοκάτσια?? Τά γνωστά και τετριμένα περί ''αυτού τού φορουμ''....

Τι νά κάνουμε..??
Εδώ γράφονται καί απόψεις πού δέν θεωρούν όσους ψηφίζουν ,έστω και Ν.Δ. ως ''κομμουνιστές'' ούτε μονον αποψεις πού υμνούν τούς ''Νέους Παρθενώνες''....-bye--bye-

Καί επίσης γράφονται καί απόψεις πού ''δέν σέβονται τούς νόμους''.

Κρίμα.....

Κρίμα που υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν τέτοιες πρακτικές...

Κρίμα γιατί βλέπω με μεγάλη στεναχώρια ότι η Χούντα δεν σας δίδαξε τίποτα.

Κρίμα....

ναι ίσως ακούγομαι υπερβολικός, χωρίς κατά βάση να τις υποστηρίζω, αλλα απλώς ζω στη πραγματικότητα...

μερικοί πιστεύουν οτι οι αστυνομικοί-ΜΑΤ είναι ρομπότ με ατσάλινα νεύρα και κανένα ένστικτο αυτοπροστασίας.

Οταν πηγαίνεις να τσαμπουκαλευτείς σε οποιονδήποτε είναι αυτός, κατα βάση άνθρωπος, που έχει περάσει αντίστοιχο ζόρι με αυτά των αναρχικών στοιχείων της Κερατέας (το αναρχικά στοιχεία, δεν περιλαμβάνει σαφώς όλους τους κατοίκους που αντιδρούν) τότε η αντίδρασή του δεν ξέρεις ποια θα είναι... μία πολύ πιθανή είναι να φας καμιά ανάποδη όπως οο... "μάγκας" στο video.

δεν νομίζω να περπάταγε αμέριμνος και να τον βάρεσε κανείς...

Μπορεί τώρα ο υπουργός Εσωτερικών να διαβεβαιώνει ότι είναι ανοιχτός για διάλογο, αλλά μάλλον είναι αργά, ο διάλογος έπρεπε ήδη να έχει γίνει» καταλήγει το δημοσίευμα.

-bye-

αιολικά πάρκα

>300 μβ στην Κένυα
http://www.greenbusiness.gr/6343/το-μεγαλύτερο-αιολικό-πάρκο-στην-αφρι

>300μβ στη Σκωτία
http://www.i-live.gr/wind-farm/

>300μβ στην Αγγλία μέσα στη θάλασσα
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=10205

E1358740DB365D8D7DBA6C3CE9654506.jpg

χαρακτηριστικά στην Αγγλία υπάρχουν πάνω από 250 αιολικά πάρκα, 12 από τα οποία είναι θαλάσσια.... συνολικά παράγουν 5γιγαβ ...

*για να μη πούμε και για μονάδες αφαλάτωσης, καθώς υπάρχουν νησιά χωρίς πόσιμο νερό που περιμένουν την υδροφόρα ....... χειμώνα καλοκαίρι ...

Last edited:
ναι ίσως ακούγομαι υπερβολικός, χωρίς κατά βάση να τις υποστηρίζω, αλλα απλώς ζω στη πραγματικότητα...

μερικοί πιστεύουν οτι οι αστυνομικοί-ΜΑΤ είναι ρομπότ με ατσάλινα νεύρα και κανένα ένστικτο αυτοπροστασίας.

Οταν πηγαίνεις να τσαμπουκαλευτείς σε οποιονδήποτε είναι αυτός, κατα βάση άνθρωπος, που έχει περάσει αντίστοιχο ζόρι με αυτά των αναρχικών στοιχείων της Κερατέας (το αναρχικά στοιχεία, δεν περιλαμβάνει σαφώς όλους τους κατοίκους που αντιδρούν) τότε η αντίδρασή του δεν ξέρεις ποια θα είναι... μία πολύ πιθανή είναι να φας καμιά ανάποδη όπως οο... "μάγκας" στο video.

δεν νομίζω να περπάταγε αμέριμνος και να τον βάρεσε κανείς...

Καλά επειδή η δική σου "πραγματικότητα" είναι στρεβλή, προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις το σοβαρών του θέματος και να αντιληφθείς ότι οι αστυνομικοί είναι για να προστατεύουν τους πολίτες όχι αν τους στέλνουν στα νοσοκομεία.

Ο πιτσιρικάς δεν έβρισε κανέναν το αντίθετο έκανε και φαίνεται πεντακάθαρα στο βίντεο.

Επίσης αν οι αστυνομικοί δεν μπορούν να "υπομείνουν" κάποιον ο οποίος απλώς τους ζητά τα ρέστα και έχει κάθε δικαίωμα σαν πολίτης να το κάνει, να παραιτηθούν και να γίνουν κομμώτριες...

Ε νισάφι πια....με τις παράλογες λογικές σας... Η χούντα δεν θα περάσει και καλά θα κάνετε να το βάλετε καλά στο μυαλό σας....

Re: Απάντηση: Re: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Για να μην ξεχνιόμαστε

δεν χρειάζεται να σπαταλάς τσάμπα το bandwidth για να υπογραμμίσεις μηνύματα που βρίσκονται 1 σελίδα πιο πριν.

Εαν σε ενοχλεί η ελευθερία να εκφράσει κάποιος την γνώμη του τότε έρχεσαι σε πλήρη αντίθεση με τα τόσο φιλελεύθερα πιστεύω σου.

Την άποψη μου την έχω τεκμηριώσει λίγα μηνύματα παρακάτω...

Απάντηση: Re: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Επίσης αν οι αστυνομικοί δεν μπορούν να "υπομείνουν" κάποιον ο οποίος απλώς τους ζητά τα ρέστα και έχει κάθε δικαίωμα σαν πολίτης να το κάνει, να παραιτηθούν και να γίνουν κομμώτριες...

.

Μήν λές γιά κομμώτριες.
Γιατί συνέβη και αυτό..
Κομμώτρια έριχνε μολότωφ ..
Ενα εντελώς άσχετο και απολίτικο κοριτσάκι έφτασε στό σημείο νά ρίξει μολότωφ γιατί ΜΑΤ ατζήδες μπούκαραν στό σπιτι της ψάχνοντας (και καλά )γιά ''τρομοκράτες'' φερόμενοι βίαια στούς γονείς της...
Περιστατικό καρατσεκαρισμένο,πού δείχνει τό πού μπορεί νά φτάσει καί ένας εντελώς άσχετος άνθρωπος όταν επί μήνες δέχεται τέτοια άθλια βία και διαρκή συκοφάντηση και βιασμό τής προσωπικότητάς του..από τίς ''δυνάμεις τής νομιμότητας''.

Last edited:
αιολικά πάρκα

>300 μβ στην Κένυα

χαρακτηριστικά στην Αγγλία υπάρχουν πάνω από 250 αιολικά πάρκα, 12 από τα οποία είναι θαλάσσια.... συνολικά παράγουν 5γιγαβ ...

*για να μη πούμε και για μονάδες αφαλάτωσης, καθώς υπάρχουν νησιά χωρίς πόσιμο νερό που περιμένουν την υδροφόρα ....... χειμώνα καλοκαίρι ...

Βρε θα μας τρελάνεις δεν γίνονται αυτά εδώ.....αυτά είναι ουτοπίες....

Καλά επειδή η δική σου "πραγματικότητα" είναι στρεβλή, προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις το σοβαρών του θέματος και να αντιληφθείς ότι οι αστυνομικοί είναι για να προστατεύουν τους πολίτες όχι αν τους στέλνουν στα νοσοκομεία.

Ο πιτσιρικάς δεν έβρισε κανέναν το αντίθετο έκανε και φαίνεται πεντακάθαρα στο βίντεο.

Ε νισάφι πια....με τις παράλογες λογικές σας... Η χούντα δεν θα περάσει και καλά θα κάνετε να το βάλετε καλά στο μυαλό σας....

τώρα μου κάνεις πλάκα σαφώς...είσαι τόσο σίγουρος οτι εσύ αντιλαμβάνεσαι την "ορθή" πραγματικότητα?

ποιους να προστατεύσεις? αυτούς που με το που σε βλέπουν και σου πετάνε μολότωφ και σε καίνε? ποιό δικαίωμα? να κλείνεις δρόμους? να καις πανάκριβα μηχανήματα και αυτοκίνητα? δεν πάμε καλα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

δεν χρειάζεται να σπαταλάς τσάμπα το bandwidth για να υπογραμμίσεις μηνύματα που βρίσκονται 1 σελίδα πιο πριν.

Εαν σε ενοχλεί η ελευθερία να εκφράσει κάποιος την γνώμη του τότε έρχεσαι σε πλήρη αντίθεση με τα τόσο φιλελεύθερα πιστεύω σου.

Την άποψη μου την έχω τεκμηριώσει λίγα μηνύματα παρακάτω...

Το bandwidth είναι δουλειά άλλων να τους νοιάζει αν σπαταλιέται και όχι δικιά σου.
Δεν με ενοχλεί να λες την άποψη σου, ίσα ίσα που σε σχέση με κάποιους άλλους έχεις το θάρρος και την παραδέχεσαι. Αλλά έχω κι εγώ το δικαίωμα να την κρίνω (άσχετα που αν την έκρινα όπως θέλω θα έτρωγα μπαν).