Σπύρος Σούρλας
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κινδυνεύουν οι καταθέσεις;
Ετσι..Λοιπον Χιωτης ,οπως λεει και ο Κωνσταντινος και για τον Πολεμο με την Τουρκια που ηθελες να γινει και εκανες και ερωτησεις ''πατριωτισμού'' για το ποιος θα πολεμησει παριστάνοντας τον ''Πάττον του γλυκού νερού'',αλλά και για την protonbank γελαγανε τα τσιμέντα διπλά..
Λοιπόν α πάγαινε με το καλό και ασε τά Ελληναράδικα γενικώς..
Και στο ξαναλεω μέλος Χιωτης....Τα περί ''χαριτωμένων'' στούς ''φιλους'' σου και στο κλαμπ και έξω απ´εδώ..
Σε εμένα ουτε κουβέντα για ''χαριτωμενιές'' γιατι θα αργησεις πολύ να ξαναγραψεις..
Ελπιζω ναγινα κατανοητός.
Με το συμπάθειο κιόλας, αλλά μετά τις απίθανες αρλούμπες που έχεις γράψει στο θέμα για την proton bank, οι οποίες φυσικά διαψεύστηκαν οικτρά, πρέπει να έχεις πολύ γερά νεύρα για να επανέρχεσαι με εκφράσεις του τύπου "εγώ δεν ανησυχώ για την ασφάλεια των καταθέσεων..."
Όσο ξέρω εγώ από ορειβασία, ξέρεις κι εσύ από οικονομικά....
Ετσι..Λοιπον Χιωτης ,οπως λεει και ο Κωνσταντινος και για τον Πολεμο με την Τουρκια που ηθελες να γινει και εκανες και ερωτησεις ''πατριωτισμού'' για το ποιος θα πολεμησει παριστάνοντας τον ''Πάττον του γλυκού νερού'',αλλά και για την protonbank γελαγανε τα τσιμέντα διπλά..
Λοιπόν α πάγαινε με το καλό και ασε τά Ελληναράδικα γενικώς..
Και στο ξαναλεω μέλος Χιωτης....Τα περί ''χαριτωμένων'' στούς ''φιλους'' σου και στο κλαμπ και έξω απ´εδώ..
Σε εμένα ουτε κουβέντα για ''χαριτωμενιές'' γιατι θα αργησεις πολύ να ξαναγραψεις..
Ελπιζω ναγινα κατανοητός.
Last edited: