Κινδυνεύουν οι καταθέσεις;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κινδυνεύουν οι καταθέσεις;

Με το συμπάθειο κιόλας, αλλά μετά τις απίθανες αρλούμπες που έχεις γράψει στο θέμα για την proton bank, οι οποίες φυσικά διαψεύστηκαν οικτρά, πρέπει να έχεις πολύ γερά νεύρα για να επανέρχεσαι με εκφράσεις του τύπου "εγώ δεν ανησυχώ για την ασφάλεια των καταθέσεων..."

Όσο ξέρω εγώ από ορειβασία, ξέρεις κι εσύ από οικονομικά....

Ετσι..Λοιπον Χιωτης ,οπως λεει και ο Κωνσταντινος και για τον Πολεμο με την Τουρκια που ηθελες να γινει και εκανες και ερωτησεις ''πατριωτισμού'' για το ποιος θα πολεμησει παριστάνοντας τον ''Πάττον του γλυκού νερού'',αλλά και για την protonbank γελαγανε τα τσιμέντα διπλά..

Λοιπόν α πάγαινε με το καλό και ασε τά Ελληναράδικα γενικώς..

Και στο ξαναλεω μέλος Χιωτης....Τα περί ''χαριτωμένων'' στούς ''φιλους'' σου και στο κλαμπ και έξω απ´εδώ..

Σε εμένα ουτε κουβέντα για ''χαριτωμενιές'' γιατι θα αργησεις πολύ να ξαναγραψεις..

Ελπιζω ναγινα κατανοητός.

Last edited:
Όσοι έχουν ακόμα λεφτά ας τα βγάλουν από την τράπεζα και ας τα καταθέσουν στον λογαριασμό της πολιτικής συμμορίας που κουρσεύει τον τόπο...

Με το καλό...Μην τους πιάσουν τα διαολια τους και κάνουν ντου στα σπίτια σας...Έτσι κ αλλιώς,αργά η γρήγορα θα σας τα πάρουν με τον έναν η τον άλλο τρόπο...

Παιδιά μαζέψτε ότι χρήμα έχετε,από έγκυρη πηγή την Παρασκευή έρχεται η πτώχευση,αύριο σηκώστε τα.

Επίσης το Σαββάτο τα ξημερώματα έπεται τεράστιος σεισμός 72,3 ρίχτερ ο οποίος θα προκληθεί ακριβώς με την ίδια τεχνολογία που προκλήθηκε στη Φουκοσίμα με την πορδή του Τσακ Νόρις δηλαδή..

Re: Απάντηση: Κινδυνεύουν οι καταθέσεις;

Παιδιά μαζέψτε ότι χρήμα έχετε,από έγκυρη πηγή την Παρασκευή έρχεται η πτώχευση,αύριο σηκώστε τα.

Επίσης το Σαββάτο τα ξημερώματα έπεται τεράστιος σεισμός 72,3 ρίχτερ ο οποίος θα προκληθεί ακριβώς με την ίδια τεχνολογία που προκλήθηκε στη Φουκοσίμα με την πορδή του Τσακ Νόρις δηλαδή..

Respect για το spoiler:flipout::flipout::2thumb22sup:

Καλησπερα σε ολους σας.
Το μεγαλυτερο επιτοκιο το δινει το Παρακαταθηκων και Δανειων.
2,95% καθαρα σε λογαριασμους Ταμιευτηριου και 6,30% σε 16μηνο λογαριασμο ανω των 5,000Ε. Μεσος ορος περιπου 5,15%
Ειναι η μοναδικη ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, δεν ειναι στο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ,και δινει ΔΑΝΕΙΑ μονο σε Δημοσιους Υπαλληλους και Στρατιωτικους.
Αρα δεν εχει στο Χαρτοφυλακιο της ΤΟΞΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ σε ιδιωτες.
Η Τελευταια Τραπεζα που ενδεχομενως Χρεωκοπησει θα ειναι το ΠκΔανειων.

κατ´αρχην ΔΕΝ ειναι πιστωτικο ιδρυμα... δηλαδη τραπεζα...

ειναι Ταμειο...

και κατα δευτερον δεν ισχυει για την περιπτωση του η εγγυηση των 100.000 ανα φυσικο προσωπο ανα πιστωτικο ιδρυμα... αφου δεν ειναι τετοιο...

για να τα λεμε ολα...

@Θωμάς:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πας μία βόλτα σε μία τράπεζα. Ολα αυτά που ρωτάς άνετα θα στα απαντήσουν εκεί.
Σε γενικές γραμμές δεν χρειάζεται να επισκεφθείς τη χώρα στην οποία επιθυμείς να ανοίξεις λογαριασμό, αλλά ούτε να ταξιδέψεις στη χώρα αυτή για να πραγματοποιήσεις οποιαδήποτε τραπεζική συναλλαγή. Και θα εκπλαγείς με το ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να ανοίξεις λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού. Ζήτησε απαραίτητα να ενημερωθείς για τα θέματα φορολογίας στην χώρα που θα ανοίξεις το λογαριασμό. Θα σου ζητηθούν κάποια έγγραφα (απαραίτητα θα πρέπει να έχεις διαβατήριο σε ισχύ).

Οι περισσότεροι τραπεζικοί λογαριασμοί που παρέχονται μέσω των νόμιμων διαδικασιών σου επιτρέπουν να εκτελέσεις όλες τις τραπεζικές συναλλαγές μέσω διαδικτύου, e-mail, ταχυδρομείου, φαξ ή και τηλεφώνου.

Ανάλογα με την τράπεζα υπάρχει ελάχιστο ποσό κατάθεσης για άνοιγμα λογαριασμού στο εξωτερικό. Επίσης θα πρέπει να ξεχάσεις επιτόκια της τάξης του 4-5% που προσφέρουν αυτή τη στιγμή οι Ελληνικές τράπεζες για προθεσμιακές καταθέσεις.

Μια έξυπνη επένδυση (αν δεν έχεις ανάγκη τα χρήματα για τα επόμενα 2-3 χρόνια) με καλές συνήθως αποδόσεις, είναι η αγορά ομολόγων κάποιας μεγάλης τράπεζας π.χ. Deutsche Bank ή ΝΒΒ μέσω θεματοφύλακα με έδρα στο εξωτερικό. Περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθεις στην τράπεζα που θα απευθυνθείς.

υπαρχει και το ομολογο της Ευρωπαικης Τραπεζας Επενδυσεων, για οσους θελουν να την ψαξουν λιγο παραπανω...

Φιλος μου οικονομικος συμβουλος παντως για το θεμα των επιτοκιων καταθεσεων μου εχει πει το εξης :

Oσο μεγαλυτερο επιτοκιο δινει μια τραπεζα τοσο περισσοτερη αναγκη για ρευστο εχει και αρα ειναι σε δεινοτερη θεση στην αγορα.....

Σκεφθειτε το απλα . Αληθευει δεν αληθευει....

Παίζουν πολλά. Εγώ πρόσφατα για προθεσμιακή φίλου, είδα ότι το επιτόκιο 5μήνου ήταν υψηλότερο από το 6μήνου.

Απλά ο Κώστας μιλάει για μεγάλα ποσά. Εγώ μιλούσα για 15-20000.

paИ-baL;1056365553 said:
κατ´αρχην ΔΕΝ ειναι πιστωτικο ιδρυμα... δηλαδη τραπεζα...

ειναι Ταμειο...

και κατα δευτερον δεν ισχυει για την περιπτωση του η εγγυηση των 100.000 ανα φυσικο προσωπο ανα πιστωτικο ιδρυμα... αφου δεν ειναι τετοιο...

για να τα λεμε ολα...
Πολυ δικος μου ανθρωπος που ειναι Τμηματαρχης στην Νομικη Υπηρεσια του Τ.ΠκΔανειων , και λεει οτι και εκει οι καταθεσεις μεχρι του ποσου των 100,000Ε ειναι εγγυημενες.

Οχι απαραίτητα για μεγάλα ποσά. Η Εμπορική π.χ. αυτή τη στιγμή για προθεσμιακή κατάθεση ποσού 20.000 ευρώ δίνει μικτό επιτόκιο 4,30% - 4,40%...

http://www.emporiki.gr/cbg/gr/custo...eCustomers&cabinet=Customers_Services&lang=gr

Βρε Κωστή, μιλάω για μικρότερη κατηγορία χρημάτων.
Το ΤΤ δίνει 1,95.

Για την 6μηνη διάρκεια:

1,50% * για ποσά από 5.000 έως 20.000,

trapezakupro_fotia_24h.jpg

εδώ παιδιά ,,, σιγουράντζα ...

Απάντηση: Re: Κινδυνεύουν οι καταθέσεις;

Οριστε οποιος εχει χρημα και διαθεση για τζογο.....5,9%

Αφού μπρε ο Θ. το είπε παραπάνω, αυτός δίνει 75%, δεν μιλάμε πια για μονοψήφιες αποδόσεις. Εάν μου κάνει ένα 76% είμαι στο παρατσάφ να αρχίσω να το σκέφτομαι σοβαρά να του εμπιστευτώ ένα σεβαστό ποσόν.... 10 ευρώ ας πούμε, που μου έμειναν ρέστα από του σουπερμάρκετ το απόγευμα.

85 τα εκατό δίνω εγώ ..

σε μένα τα λεφτά ..

παιδιά ... λυπάμαι ... θα τα χάσατε όλα τα φράγκα ,, και μετά θα καέι το σύμπαν μαζι με τα σπίτια μας και όλα μαζι ... ολα .. μα όλα

παέι .. βοήθα παναία μου

95.3 δίνω, υπογράφω και μνημόνιο αμαν είναι.
Vas μην φοβάσαι, θα ρθουν οι εξωγήινοι απο το δίπλα νήμα και θα σωθούμε. Έχουν και βότκα ανέγγιχτη εδώ και 20 εκατομμύρια χρόνια :ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κινδυνεύουν οι καταθέσεις;

Ετσι..Λοιπον Χιωτης ,οπως λεει και ο Κωνσταντινος και για τον Πολεμο με την Τουρκια που ηθελες να γινει και εκανες και ερωτησεις ''πατριωτισμού'' για το ποιος θα πολεμησει παριστάνοντας τον ''Πάττον του γλυκού νερού'',αλλά και για την protonbank γελαγανε τα τσιμέντα διπλά..

Λοιπόν α πάγαινε με το καλό και ασε τά Ελληναράδικα γενικώς..

Και στο ξαναλεω μέλος Χιωτης....Τα περί ''χαριτωμένων'' στούς ''φιλους'' σου και στο κλαμπ και έξω απ´εδώ..

Σε εμένα ουτε κουβέντα για ''χαριτωμενιές'' γιατι θα αργησεις πολύ να ξαναγραψεις..

Ελπιζω ναγινα κατανοητός.

Ναι εχεις γινει κατανοητος εδω και καιρο, γι αυτο και γραφω σπανια εδω. Οι διαφορετικες αποψεις απο τις δικες σου ειναι απλα φασιστικες και εγω φασιστας.

Εσυ εισαι ο γενικος δερβεναγας εδω να γραφεις, να κρινεις, να ειρωνευσαι κατα βουληση και να απειλεις οτι 'θα αργησω να ξαναγραψω' αν δεν συμμορφωθω προς τας υποδειξεις.

Θα ξανακανω παλι ενα πολυμηνο διαλλειμα απο το 'επι παντος' γιατι δεν θελω να σε στεναχωρω :)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κινδυνεύουν οι καταθέσεις;

Με το συμπάθειο κιόλας, αλλά μετά τις απίθανες αρλούμπες που έχεις γράψει στο θέμα για την proton bank, οι οποίες φυσικά διαψεύστηκαν οικτρά, πρέπει να έχεις πολύ γερά νεύρα για να επανέρχεσαι με εκφράσεις του τύπου "εγώ δεν ανησυχώ για την ασφάλεια των καταθέσεων..."

Όσο ξέρω εγώ από ορειβασία, ξέρεις κι εσύ από οικονομικά....

Δεν παρεξηγουμε Κωνσταντινε :)

Δεν ξερω ποιος εχει γραψει τις μεγαλυτερες αρλουμπες, αλλα σου απαντησα στο νημα της Προτον.

Παρεμπιπτοντως, ξερεις κανεναν που να εχασε τις καταθεσεις του απο την Προτον?? Εγω ΚΑΝΕΝΑΝ.

Το θεμα εδω ειναι η ασφαλεια των καταθεσεων. Εσυ πιστευεις οτι οι καταθεσεις μας κινδυνευουν? Πιστευεις τον παπαδημο και τον σαμαρα?

Μπορεις να το τεκμηριωσεις για να το καταλαβω και γω αν εχεις την καλωσυνη?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κινδυνεύουν οι καταθέσεις;

Ναι εχεις γινει κατανοητος εδω και καιρο, γι αυτο και γραφω σπανια εδω. Οι διαφορετικες αποψεις απο τις δικες σου ειναι απλα φασιστικες και εγω φασιστας.

Εσυ εισαι ο γενικος δερβεναγας εδω να γραφεις, να κρινεις, να ειρωνευσαι κατα βουληση και να απειλεις οτι 'θα αργησω να ξαναγραψω' αν δεν συμμορφωθω προς τας υποδειξεις.

Θα ξανακανω παλι ενα πολυμηνο διαλλειμα απο το 'επι παντος' γιατι δεν θελω να σε στεναχωρω :)

Μπά..Απλά σου υπενθυμισα οτι γελανε και τα τσιμέντα ''πατριωταρά τής φακής'' πού ειχες και το θράσος νά ρωτάς με θλιβερό τροπο τα μέλη αν θα πολεμησουν εναντιον της Τουρκιας οταν διέσπειρες γελοιες και προβοκατόρικες ειδησεις περί επικειμένου πολέμου με την Τουρκία....Τα γραπτά σου ειναι εδώ για να ξανακάνουμε νεο στομάχι απο τα γέλια..

Για την protonbank στάγραψε ο Κωνσταντινος ο Τυροβολάς..Πάλι γελάνε τα τσιμέντα με οσα εγραψες. Και βεβαια ''ξεχασες'' οτι ο λαος πληρωνει δις για να ''σωθεί'' ο Λαυρεντιάδης..

Και σουπα οτι τα περί ''χαριτωμένων '' να τα γραφεις σε ''φιλους'' σου και οχι σε μενα...

Τέλος αν δεν φυγεις μονος σου θα φυγεις για ξεκουραση για πολύ πολυ καιρό..''Ράμπο του ελληνισμού''..

Ελπιζω να συνεννοηθήκαμε οριστικά''

Last edited: