Κινδυνεύουν οι καταθέσεις;

Αν τα πηγε Μπραζιλ και Παναμα να ...κοιμαται ησυχος.Την εννοια εθνικοποιηση μαλλον την εχει ξεχασει,αλα δεν πειραζει νομιζει οτι αποτελει μερος του <μεγαλου κεφαλαιου>,ειναι μια ψευδαισθηση και αυτη

Αν τα πηγε Μπραζιλ και Παναμα να ...κοιμαται ησυχος.Την εννοια εθνικοποιηση μαλλον την εχει ξεχασει,αλα δεν πειραζει νομιζει οτι αποτελει μερος του <μεγαλου κεφαλαιου>,ειναι μια ψευδαισθηση και αυτη

Πέτρο φοβήθηκε ο καψερός μην του την πέσουν στο σουής τα λαγωνικά του σαπιοκοιλιά.

Re: Απάντηση: Κινδυνεύουν οι καταθέσεις;

Είχε φίλος κανά δυο μύρια κάβα (μαύρα εννοείται) και τα πήγε τα μισά στο μπραζιλ και τα άλλα μισά στο πάναμα.
Και αυτό επειδής κάποιος που ξέρει... του είπε ότι στο σουής τα πάνε οι χωριάτες και οι ερασιτέχνες...
Στη δε σάιπρους, επειδής ρώτησε του είπε ότι τα πάνε οι εντελώς αγράμματοι καρακίτς που δεν ξέρουν να μιλήσουν αγγλικά και φραντσέζικα.

Τα "μαύρα" πλέον δύσκολα πάνε στο Σουίς...... γι' αυτό πήγε στην άλλη ήπειρο ο δικός σου.

Βασ. Σοφίας 23Α το υποκατάστημα της Deutche Bank στην Ελλάδα. Πήγαινε εκεί και ρώτα....

Επίσης σε κάποιο υποκατάστημα της Εμπορικής ή της HSBC. Αν είσαι πελάτης τους βέβαια. Αν πας ουρανοκατέβατος μάλλον θα φας πόρτα.....

Last edited:

Επίσης σε κάποιο υποκατάστημα της Εμπορικής ή της HSBC. Αν είσαι πελάτης τους βέβαια. Αν πας ουρανοκατέβατος μάλλον θα φας πόρτα.....
Μπορεις να το διευκρινισεις αυτο?
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ?
Δηλ. εαν παω με Τραπεζικη Επιταγη και δεν ειμαι πελατης τους,θα φωναξουν τον επομενο?
Προφανως εννοεις οτι εαν θα παω με CASH χρηματα.

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ?
Δηλ. εαν παω με Τραπεζικη Επιταγη και δεν ειμαι πελατης τους,θα φωναξουν τον επομενο?

Είναι πολύ προσεκτικοί πλέον.

Δε νομίζω βέβαια να φτάσουν σε αυτό το σημείο.

off topic, ρώτησα σήμερα 2-3 καταστήματα για τα θέματα του ΟΕΚ και η άγνοια πάει σύννεφο.

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ?

Εννοώ ότι συζήτηση για μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό κάνουν μόνο με πελάτες τους (με υφιστάμενους δηλαδή σε αυτές τις τράπεζες λογαριασμούς). Και για συγκεκριμένο ποσό χρημάτων.
Αυτό ισχύει για όλες τις τράπεζες και είναι λογικό.

Οπως είπα εξαρχής, όποιος ενδιαφέρεται κάνει μία βόλτα στην τράπεζα που έχει τις καταθέσεις του και το ψάχνει.....

off topic, ρώτησα σήμερα 2-3 καταστήματα για τα θέματα του ΟΕΚ και η άγνοια πάει σύννεφο.

Επίσης (και τέλος το off topic αλλά είναι πιστεύω σημαντικό), επίσημη διευθυντική πηγή μου είπε ότι ο ΟΕΚ έτσι κι αλλιώς έχει να δώσει καιρό χρήματα στις τράπεζες για την πληρωμή των επιδοτήσεων, οπότε μόνο ψαρωτικά και αστεία μπορούν να χαρακτηρισθούν όσα ακούγονται.
Φοβίζουν τον κόσμο.

Ψυχραιμία.

Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας, θα απαντήσω σε ένα ερώτημα που τέθηκε πριν κάποιες σελίδες:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ότι γράφω δεν αποτελεί προτροπή (ούτε όμως και αποτροπή) για κανένα!

Λογαριασμό στη Deutsche Bank (και φαντάζομαι και σε αρκετές άλλες ευρωπαϊκές τράπεζες) μπορείτε να ανοίξετε ακόμα και εξ' αποστάσεως, υπογράφοντας τα σχετικά έντυπα και αποστέλλοντας τα, μαζί με αντίγραφο ταυτότητας (ΜΟΝΟ! ούτε εκκαθαριστικό, ούτε Ε9, Ε1,2,3 κτλ, ούτε λογαριασμό ΔΕΚΟ, ούτε κατάσταση μισθοδοσίας, ούτε φορολογική ενημερότητα, ούτε έναρξη επαγγέλματος, ούτε..., ούτε..., ούτε... - πφφφ κουτόφραγκοι). Βεβαίως λεπτά δεν δέχονται σε μετρητά, αλλά μόνο με τραπεζική επιταγή ή έμβασμα.

Για το παραπάνω είμαι 100% σίγουρος (χωρίς να σημαίνει ότι το έχω κάνει). Ξαναλέω ότι δεν προτρέπω κανένα να το κάνει, ούτε έχω κανένα συμφέρον ή σχέση με καμία τράπεζα.

Last edited:
harisma 23 πως προκυπτουν αυτες οι πληροφοριες για την deutsche bank οτι σου ανοιγει λογ/μο εξ αποστασεως ?

παρακαλω πμ (προσωπικο μηνυμα ) αν δε θελεις να τα πεις εδω ...

Απάντηση: Re: Κινδυνεύουν οι καταθέσεις;

Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας, θα απαντήσω σε ένα ερώτημα που τέθηκε πριν κάποιες σελίδες:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ότι γράφω δεν αποτελεί προτροπή (ούτε όμως και αποτροπή) για κανένα!

Λογαριασμό στη Deutsche Bank (και φαντάζομαι και σε αρκετές άλλες ευρωπαϊκές τράπεζες) μπορείτε να ανοίξετε ακόμα και εξ' αποστάσεως, υπογράφοντας τα σχετικά έντυπα και αποστέλλοντας τα, μαζί με αντίγραφο ταυτότητας (ΜΟΝΟ! ούτε εκκαθαριστικό, ούτε Ε9, Ε1,2,3 κτλ, ούτε λογαριασμό ΔΕΚΟ, ούτε κατάσταση μισθοδοσίας, ούτε φορολογική ενημερότητα, ούτε έναρξη επαγγέλματος, ούτε..., ούτε..., ούτε... - πφφφ κουτόφραγκοι). Βεβαίως λεπτά δεν δέχονται σε μετρητά, αλλά μόνο με τραπεζική επιταγή ή έμβασμα.

Για το παραπάνω είμαι 100% σίγουρος (χωρίς να σημαίνει ότι το έχω κάνει). Ξαναλέω ότι δεν προτρέπω κανένα να το κάνει, ούτε έχω κανένα συμφέρον ή σχέση με καμία τράπεζα.
.
.
.
Tα "σχετικά έντυπα" τα έχεις δει πόσα είναι?
Αν ναι,τα έχεις διαβάσει?
Έγραψες και μόνος σου,ότι τα ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ και πίστεψέ με καλύτερα να μου ζητούν την ταυτότητα και το εκκαθαριστικό μου για να μου ανοίξουν λογαριασμό,παρά να υπογράψω τα "σχετικά τους" έντυπα.

.
.
.
Tα "σχετικά έντυπα" τα έχεις δει πόσα είναι?
Αν ναι,τα έχεις διαβάσει?
Έγραψες και μόνος σου,ότι τα ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ και πίστεψέ με καλύτερα να μου ζητούν την ταυτότητα και το εκκαθαριστικό μου για να μου ανοίξουν λογαριασμό,παρά να υπογράψω τα "σχετικά τους" έντυπα.

μα ο,τι δικαιολογητικο και να σου ζητησουν ( ζητανε λογ/μο δεη, οτε κλπ τωρα δεν ξερω πως ) ΚΑΙ αντιγραφο ταυτοτητας πρεπει να υπογραψεις τα χαρτια .

και μαλιστα μπροστα τους αυτοπροσωπως ... θελουν να πας εκει ... να ταξιδεψεις ... φυσικη παρουσια του πελατη απαραιτητη .
(κατοπιν ραντεβου μαλιστα )

γι αυτο ρωταω τι εννοει ο συμφορουμιτης harisma23 στο ποστ # 168

να διευρινισω κι εγω οτι δεν εχω καποια ιδιαιτερη πληροφορηση ουτε προτρεπω ουτε αποτρεπω , συστηνω ,παρακινω , ουτε εγγυωμαι για την εγκυροτητα των γραφομενων η τη φερεγυοτητα της εν λογω η αλλης τραπεζας η θυγατρικων της κ.λ.π.

Last edited:
Απαντώντας στους δύο προηγούμενους συμφορουμίτες, θα επαναλάβω ότι αυτό που έγραψα είναι 100% τσεκαρισμένο. Τα σχετικά έντυπα (κοινά για οποιονδήποτε θελήσει να ανοίξει λογαριασμό, όχι ειδικά για ξένους υπηκόους ή έλληνες) τα έχω στο e-mail μου και βεβαίως τα έχω διαβάσει. Επιπλέον γνωρίζω άνθρωπο που άνοιξε λογαριασμό στη Deutsche Bank, υπογράφοντας τα σχετικά έγγραφα και στέλνοντάς τα ταχυδρομικά, μαζί με αντίγραφο ταυτότητας.

Υ.Γ.: Δεν υπάρχει λόγος να γινόμαστε επιθετικοί. Απλώς συνεισέφερα στην κουβέντα, κάτι που γνωρίζω και για το οποίο κάποιοι άλλοι ρωτούσαν. Τόσο απλά...

Δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις μας....Εμείς κινδυνεύουμε απο αυτές....

Έλα ντε.
Μήπως πρέπει ν αλλάξουμε τον τίτλο του θέματος σε
"Κινδυνεύουν οι καταθέτες;" :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Κινδυνεύουν οι καταθέσεις;

Απαντώντας στους δύο προηγούμενους συμφορουμίτες, θα επαναλάβω ότι αυτό που έγραψα είναι 100% τσεκαρισμένο. Τα σχετικά έντυπα (κοινά για οποιονδήποτε θελήσει να ανοίξει λογαριασμό, όχι ειδικά για ξένους υπηκόους ή έλληνες) τα έχω στο e-mail μου και βεβαίως τα έχω διαβάσει. Επιπλέον γνωρίζω άνθρωπο που άνοιξε λογαριασμό στη Deutsche Bank, υπογράφοντας τα σχετικά έγγραφα και στέλνοντάς τα ταχυδρομικά, μαζί με αντίγραφο ταυτότητας.

Υ.Γ.: Δεν υπάρχει λόγος να γινόμαστε επιθετικοί. Απλώς συνεισέφερα στην κουβέντα, κάτι που γνωρίζω και για το οποίο κάποιοι άλλοι ρωτούσαν. Τόσο απλά...
.
Ακόμα και έτσι να είναι,δεν σου κάνει εντύπωση γιατί οι Ελληνικές τράπεζες ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ,για να σου ανοίξουν λογαριασμό,απαιτούν τη φυσική παρουσία τουλάχιστον ενός εκ των συνδικαιούχων των λογαριασμού και σε αυτούς γράφεις ότι στον ανοίγουν απλά υπογράφοντας εξ´αποστάσεως?
Μήπως το κάνουν-αν το κάνουν-για να μαζέψουν ότι μπορούν και σε περίπτωση πτώχευσης της χώρας,σου ανακοινώσουν καμία δέσμευση του λογαριασμού σου καθ´ότι θα είσαι Έλληνας,άρα υπόχρεος κι εσύ,άθελά σου,για την αποπληρωμή του χρέους?

Η Ελβετία αποτελεί το καραελεγχόμενο άσυλο των καταθέσεων εδώ και πολλά χρόνια.
Είτε με πίεση,είτε με "συμφωνίες" δίνουν χαλαρά τα στοιχεία που θα τους ζητηθούν,γιατί υποτίθεται ότι έχουν πραγματοποιήσει τους απαραίτητους ελέγχους για την πηγή των καταθέσεων.

http://www.youtube.com/watch?v=18P3pKBB9eo&feature=related

ας μη φύγει γιατί δήθεν χαλάει το νήμα ,,,

το νήμα αυτό είναι τουλάχιστον ντροπή απο την στιγμή που πέφτουν παιδιά από την πείνα κάτω ,,
όσο συνεχίζεται τόσο ξεφτίλα είναι ..

Μαζί σου....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινδυνεύουν οι καταθέσεις;

Βασ. Σοφίας 23Α το υποκατάστημα της Deutche Bank στην Ελλάδα. Πήγαινε εκεί και ρώτα....

το συγκεκριμμενο ειναι μονο για επιχειρησεις νομιζω και για μεγαλα ποσα που αφορουν bussiness συναλλαγες οχι καταθεσεις του καθενα ...