Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Γιάννη τρομερός θόρυβος με τον υπερευρυγώνιο.. Ειδικά πάνω αριστερά, κόλαση..

Ο υπερυρυγώνιος δεν είναι καθόλου καλός, και δεν το περίμενα από την Apple. Πολύς θόρυβος, πολύ λάσπη, άσχημα άκρα, έλλειψη ανάλυσης, purple fringing, δεν έχει night mode, Ούτε αυτόματη εστίαση και σταθεροποιητή....τι να πιάσεις και τι να αφήσεις...για πρόχειρα δείγματα και σε θέαση σε κινητό/ Tablet είναι οριακά οκ. Βέβαια στα περισσότερα τηλέφωνα κάπως έτσι είναι με εξαίρεση 2-3.

Ευτυχώς υπάρχουν και οι εφαρμογές...

Night mode με υπερευρυγωνιο!

Εδώ μαμά εφαρμογή, χωρίς night mode

Κι εδώ η neuralcam... https://neural.cam/

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Γιάννη πολύ κακές και οι 2, τώρα τις βλέπω στον υπολογιστή και δεν βλέπονται (χωρίς παρεξήγηση). Απλά ο υπερευρυγώνιος δεν μπορεί, η πρώτη αν και πιο σκοτεινή μου φαίνεται κάπως καλύτερη.

Βλέπετε πως ζορίζουν τα πράγματα με κακό φως. βέβαια η φωτογραφία είναι πολύ δύσκολη, ο ίδιος κινούμαι πάνω στη μπάρα, ο γενικότερος φωτισμός είναι πολύ χαμηλός και τα φωτάκια πάνω δυσκολεύουν τη φωτομέτρηση. Ευτυχώς χωρίς να καίγονται. Επίσης έχει γίνει μικρό κροπ ισιωματος.

Through a warp to catch your flight. by Iason Konstantzos, on Flickr

Πολύ όμορφο κάδρο!!!, άλλα και πολύς θόρυβος.

Όπως είπες, για ταμπλέτες και κινητά είναι απλά οκ.
Για εκεί τις θέλω άλλωστε, και για tv.

Για τον υπολογιστή έχω την Fuji!

Ο υπερερυγωνιος είναι fixed φακός, και δεν έχει σταθεροποίηση.
Δε ξέρω κανέναν άλλο που να είναι διαφορετικά σε κινητό.
Του Samsung είναι λίγο καλύτερος.

Πολλών άλλων κινητών δεν είναι τόσο ευρυγωνιος επίσης, είναι από τους πιο ευρυγωνιους που υπάρχουν , 13mm.

Για καθημερινή χρήση,ημέρα , είναι οκ για μένα.

το Iphone εχει 13mm , το Samsung note 10 εχει 12mm και το Huawei p30 pro εχει 16mm.

Ο καλυτερος υπερ-ευρυγωνιος απ αυτα ειναι του Samsung (που εχει και μεγαλυτερη αναλυση 16Mp vs 12 Mp) ,kai μετα ερχονται Huawei και iPhone (αλλα με σημαντικη διαφορα στο καδρο).

Πολύ ωραία φωτό, για μένα έχει σημασία που την έχεις ...αν δεν είχες το κινητό με τέτοια κάμερα, απλά δεν θα μπορούσες να την τραβήξεις.

+1 Έτσι βγήκε μια πολύ ενδιαφέρουσα φωτό από το πουθενά επειδή έχουμε το κινητό πάντα μαζί μας. Κάτι σχεδόν αδύνατο με τις ογκώδεις φωτογραφικές μας.

Όπως είπες, για ταμπλέτες και κινητά είναι απλά οκ.
Για εκεί τις θέλω άλλωστε, και για tv.

Για τον υπολογιστή έχω την Fuji!

Ο υπερερυγωνιος είναι fixed φακός, και δεν έχει σταθεροποίηση.
Δε ξέρω κανέναν άλλο που να είναι διαφορετικά σε κινητό.
Του Samsung είναι λίγο καλύτερος.

Πολλών άλλων κινητών δεν είναι τόσο ευρυγωνιος επίσης, είναι από τους πιο ευρυγωνιους που υπάρχουν , 13mm.

Για καθημερινή χρήση,ημέρα , είναι οκ για μένα.

Το P30 pro έχει αυτόματη εστίαση στην υπερευρυγώνια και είναι συνολικά αισθητά καλύτερη από του Iphone 11 pro...ενώ δες δείγματα από την υπερευρυγώνια του Huawei note 30 να πάθεις πλάκα...

Το P30 pro έχει αυτόματη εστίαση στην υπερευρυγώνια και είναι συνολικά αισθητά καλύτερη από του Iphone 11 pro...ενώ δες δείγματα από την υπερευρυγώνια του Huawei note 30 να πάθεις πλάκα...

δεν ερχεται το mate 3 pro ευρωπη δυστυχως...

το LG G8s εχει wide cam με 13Mp, Aperture size: F2.4, Focal Length: 14 mm, Pixel size: 1 μm και 137 μοιρες.
Tελικα εχει και OIS στον telephoto.

Re: Απάντηση: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

το LG G8s εχει wide cam με 13Mp, Aperture size: F2.4, Focal Length: 14 mm, Pixel size: 1 μm και 137 μοιρες.
Tελικα εχει και OIS στον telephoto.

Και κάνει και μια χαρά τιμή 400 ευρώ.....

137 δεν ειναι πολυ ευρυγωνιος...120 ειναι των samy νομιζω.

Μαλλον ειναι σαν του huawei.

Ναι άλλα του s10 που τον έχω δει σαν fisheye είναι, το barrel distortion είναι στον θεό και με άθλια άκρα, και από όσο ξέρω (δεν είμαι σίγουρος) δεν έχεις επιλογή στην κάμερα να κόψει τα άκρα και να την ισιώσει κάπως όπως π.χ. κάνεις σε άλλα κινητά...άμα την ισιώσεις λίγο θα δεις ότι φτάνει περίπου στα ίδια πλαίσια όσο σε άλλα κινητά με υπερυρυγώνια. Του Huawei p30 είναι πράγματι 16mm άλλα έχει και αυτόματη εστίαση που σου δίνει την δυνατότητα να τραβάς Macro Και να εστιάζεις κοντά στο θέμα σου ανοίγοντάς σου νέους ορίζοντες και κυρίως έχει καλύτερα άκρα από Iphone/galaxy κλπ...