Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Νομίζω πρόσφατα έχουν βγει διπλές κάμερες και σε αυτή την πλευρά. Δε θυμάμαι μοντέλα αλλά είμαι σίγουρος ότι είδα τέτοια νέα πρόσφατα.

Καλησπερα σε ολους,ειμαι κατοχος του nexus 5x το οποιο εχει πολυ καλη καμερα αλλα θα ηθελα κατι ακομα καλυτερο μεχρι 400 ευρω,εχετε να μου πειτε καποιο?

Εχω σταμπαρει το mi note 3 αλλα δεν εχω ξαναπαρει ποτε κινητο απο κινα και δεν γνωριζω ουτε τι παιζει με τις rom ουτε απο φλασαρισμα κλπ. Επισης σε περιπτωση προβληματος τι παιζει με την αντιπροσωπεια και την εγγυηση? Νομιζω οτι δινουν τα καταστηματα στην Ελλαδα 1 χρονο αλλα τα στελνουν Κινα. Τουλαχιστον επαθα bootloop με το nexus 5x αλλα μου το επισκευασε η procordia.

Επισης κοιταζω και το g5 se,το s7/s7 edge το g6 αν και δεν θελω παλι να παω σε lg γιατι ολο προβληματα βγαζουν

Τα xiaomi έρχονται με επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Τουλάχιστον μια μεγάλη αλυσίδα με τζάμπα όπως λέει πράμα στην Ελλάδα τα έχει.
Έλεος με τις αγορές από την Κίνα. Ευτυχώς έβαλαν φραγμούς στα τελωνεία και πλέον πληρώνεις φόρους ότι και αν φέρεις.

Απάντηση: Re: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Τα xiaomi έρχονται με επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Τουλάχιστον μια μεγάλη αλυσίδα με τζάμπα όπως λέει πράμα στην Ελλάδα τα έχει.
Έλεος με τις αγορές από την Κίνα. Ευτυχώς έβαλαν φραγμούς στα τελωνεία και πλέον πληρώνεις φόρους ότι και αν φέρεις.

ας "συμμαζέψουν" τις τιμές οι εδώ να μην ασχολούμαστε με αγορές απο...αλλού.
Το πρώτο "δείγμα" σύγκλισης των τιμών νομίζω ότι είναι το xiaomi mia1 όπου βγήκε σε προσφορά στα 249 ευρώ απο τις γνωστές αλυσίδες, τιμή πολύ λογική και για την αξία του τηλεφώνου αλλά και για τη σχέση της τιμής αυτής με την τιμή των κινέζων για απευθείας αγορά.

Όταν όμως βρίσκεις τηλέφωνο που εδώ πωλείται 500ευρώ στα 250 από τους σχιστομάτηδες είναι σοβαρή διαφορά.

πρωτα ας μαζεψουν της τιμες απο το καπελο ....που βαζουν επανω στη τιμη (που οι εισαγωγεις αγοραζουν πολυ φτηνοτερα απο οτι εμεις λογο
ποσοτητων ) εκτος τους φορους και μετα τα λεμε ...οταν η διαφορα ειναι η διπλη φυσικα και
θα κοιταξω το συμφερον μου ......

Απάντηση: Re: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Νομίζω πρόσφατα έχουν βγει διπλές κάμερες και σε αυτή την πλευρά. Δε θυμάμαι μοντέλα αλλά είμαι σίγουρος ότι είδα τέτοια νέα πρόσφατα.

Στα 350 περίπου η βελτιωμένη έκδοση του HTC U11 με τον κωδικό eyes θα έχει διπλή κάμερα και μπροστά : https://www.dpreview.com/news/95159...features-a-dual-selfie-camera-with-live-bokeh

Re: Απάντηση: Re: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το βίντεο του iphone 8plus, εκτός από ένα σημαντικό θέμα.
Απ' όσο διαβάζω, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω gimbal (σκεφτόμουνα το mobile osmo) διότι δεν απενεργοποιείται η σταθεροποίηση του κινητού και υπάρχει ασυμβατότητα με τη σταθεροποίηση του gimbal.
Υπάρχει λύση σε αυτό ή το ξεχνάω;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το βίντεο του iphone 8plus, εκτός από ένα σημαντικό θέμα.
Απ' όσο διαβάζω, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω gimbal (σκεφτόμουνα το mobile osmo) διότι δεν απενεργοποιείται η σταθεροποίηση του κινητού και υπάρχει ασυμβατότητα με τη σταθεροποίηση του gimbal.
Υπάρχει λύση σε αυτό ή το ξεχνάω;

Αν κρίνω από το iphone X που έχει την ιδια βασική κάμερα, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την σταθεροποίηση. Εγώ το δουλεύω με ένα Smooth Q.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Έβλεπα και το Smooth 3, αν και το Q έχει πολύ ελκυστική τιμή.
Το σημαντικό ωστόσο είναι ότι λειτουργούν καλά.

Καλό απόγευμα σε όλους.

Μέχρι τώρα έχω το samsung j5 2016 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος κυρίως στην απόδοσή του σε ποιότητα οθόνης, (μου αρέσει δηλαδή το μαύρο του).
Ως προς την φωτογραφική, φυσικά δεν λέει και πολλά.

Αν και με προβληματίζει το κόστος, καλοβλέπω το s8 + plus.
Θεωρείτε ότι υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε ποιότητα με χαμηλέοτερο όμως κόστος αγοράς?

Πρέπει να βάλουμε προτεραιότητες: Μέγεθος οθόνης (τουλάχιστον 6 ίντσες), απόδοση οθόνης σε μάυρο κυρίως, και φυσικά στην φωτογραφία.

Επίσης αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω την καλύτερη τιμή για το παραπάνω, ή όποιο μου προτείνετε.

Είμαι λίγο πίσω σε αυτό το κομμάτι, άρα είναι πολύτιμη η βοήθειά σας.

Ιάκωβος.

μονο αν βρεις pixel xl (αυτο εχω τωρα) μεταχ/νο , γυρω στα 400-500 .
Εχει amoled Samsung οθονη, τρομερη καμερα και φυσικα stock android με αμμεσες αναβαθμισεις.

Αλλιως μονο iphone 8-X , νοτε 8 , huawei 10 matte pro.

Το xiaomi mi note 3 εχει καλη καμερα, στη φωτογραφια κυριως, αλλα δεν εχει oled οθονη, μετριο βιντεο.

Ευχαριστώ, Δίνω μεγάλη σημασία στην οθόνη, άρα απορρίπτω την μία πρόταση.

Σχετικά με τιμές, συμφέρει η αγορά από εξωτερικό ή δεν αξίζει να ασχοληθούμε?

μονο αν βρεις pixel xl (αυτο εχω τωρα) μεταχ/νο , γυρω στα 400-500 .
Εχει amoled Samsung οθονη, τρομερη καμερα και φυσικα stock android με αμμεσες αναβαθμισεις.

Αλλιως μονο iphone 8-X , νοτε 8 , huawei 10 matte pro.

Το xiaomi mi note 3 εχει καλη καμερα, στη φωτογραφια κυριως, αλλα δεν εχει oled οθονη, μετριο βιντεο.

Γιαννη το mate σου αρεσε; Λιγο που το τεσταρα, μου φανηκε αρκετα πισω απο νοτε.

λιγο το δοκιμασα, δεν μ ενθουσιασε.
Γενικα τα huawei εχουν περιεργο UI, μιξη android και ios και δεν μ ενθουσιαζει.

Αξιολογα τηλεφωνα φυσικα, για νορμαλ χρηση ειναι μια χαρα, αλλα εχουν παρει κι αυτα την ανηφορα τιμολογιακα.

Εννοειται οτι το Note 8 ειναι ανωτερο, για μενα τουλαχιστον.
απλα , δε συμπαθω πολυ ουτε το skin της samy... προτιμω οσο πιο στοκ γινεται , γι αυτο κατεληξα σε pixel.

λιγο το δοκιμασα, δεν μ ενθουσιασε.
Γενικα τα huawei εχουν περιεργο UI, μιξη android και ios και δεν μ ενθουσιαζει.

Αξιολογα τηλεφωνα φυσικα, για νορμαλ χρηση ειναι μια χαρα, αλλα εχουν παρει κι αυτα την ανηφορα τιμολογιακα.

Εννοειται οτι το Note 8 ειναι ανωτερο, για μενα τουλαχιστον.
απλα , δε συμπαθω πολυ ουτε το skin της samy... προτιμω οσο πιο στοκ γινεται , γι αυτο κατεληξα σε pixel.

Μονο σε καμερα αναφερομαι. Επειδη το ανεφερες μαζι με νοτε, και x.

Εννοειται πως και η hua πρεπει σιγα σιγα να αποκτησει κινητο με χιλιαρικο και αυτη, αξιζει δεν αξιζει...