Τα xiaomi έρχονται με επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Τουλάχιστον μια μεγάλη αλυσίδα με τζάμπα όπως λέει πράμα στην Ελλάδα τα έχει.
Έλεος με τις αγορές από την Κίνα. Ευτυχώς έβαλαν φραγμούς στα τελωνεία και πλέον πληρώνεις φόρους ότι και αν φέρεις.
Νομίζω πρόσφατα έχουν βγει διπλές κάμερες και σε αυτή την πλευρά. Δε θυμάμαι μοντέλα αλλά είμαι σίγουρος ότι είδα τέτοια νέα πρόσφατα.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το βίντεο του iphone 8plus, εκτός από ένα σημαντικό θέμα.
Απ' όσο διαβάζω, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω gimbal (σκεφτόμουνα το mobile osmo) διότι δεν απενεργοποιείται η σταθεροποίηση του κινητού και υπάρχει ασυμβατότητα με τη σταθεροποίηση του gimbal.
Υπάρχει λύση σε αυτό ή το ξεχνάω;
μονο αν βρεις pixel xl (αυτο εχω τωρα) μεταχ/νο , γυρω στα 400-500 .
Εχει amoled Samsung οθονη, τρομερη καμερα και φυσικα stock android με αμμεσες αναβαθμισεις.
Αλλιως μονο iphone 8-X , νοτε 8 , huawei 10 matte pro.
Το xiaomi mi note 3 εχει καλη καμερα, στη φωτογραφια κυριως, αλλα δεν εχει oled οθονη, μετριο βιντεο.
λιγο το δοκιμασα, δεν μ ενθουσιασε.
Γενικα τα huawei εχουν περιεργο UI, μιξη android και ios και δεν μ ενθουσιαζει.
Αξιολογα τηλεφωνα φυσικα, για νορμαλ χρηση ειναι μια χαρα, αλλα εχουν παρει κι αυτα την ανηφορα τιμολογιακα.
Εννοειται οτι το Note 8 ειναι ανωτερο, για μενα τουλαχιστον.
απλα , δε συμπαθω πολυ ουτε το skin της samy... προτιμω οσο πιο στοκ γινεται , γι αυτο κατεληξα σε pixel.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.