Τα smartphones έχουν κορεστεί εδώ και μερικά χρόνια . Απόδειξη η πτώση πωλήσεων λόγω ότι οι ναυαρχίδες κοστιζουν παράλογα ακριβά χωρίς να προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό και ο κόσμος κρατάει ναυαρχίδες για πάνω από τρία χρόνια.Δεν θα πω τίποτα αλλο, απλα:
Σκεφτείτε που ήταν τα smartphone πριν 3 χρόνια, μετά δείτε που είναι σήμερα και τώρα φανταστείτε που θα είναι σε 3 χρόνια.
Αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά, στο προσεχες μέλλον θα ψάχνουμε φωτ. μηχανές με το κυαλι, στην κατοχή των ρομαντικών.
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα smartphones έχουν κορεστεί εδώ και μερικά χρόνια . Απόδειξη η πτώση πωλήσεων λόγω ότι οι ναυαρχίδες κοστιζουν παράλογα ακριβά χωρίς να προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό και ο κόσμος κρατάει ναυαρχίδες για πάνω από τρία χρόνια.
Πάντως πριν 10 χρόνια που υπήρχε ανάλογη τρέλα με τις φωτογραφικές επιδόσεις των κινητών θυμάμαι κάτι αισθητήρες 20 και 40 mpx με τεχνολογίες pureview . Τώρα έχουμε το hdr για τυράκι .
Τα smartphones έχουν κορεστεί εδώ και μερικά χρόνια.

Πάντως στο Instagram άμα δείτε σχεδόν όλοι όσοι διαφημίζουν τοπία, συλλογές κτλ τραβάνε από μηχανή και όχι από κινητά. Θέλω να πω ότι ακόμη οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν τη μηχανή όσο εξαιρετική δουλειά κάνουν τα κινητά.
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
Συμφωνώ μαζί σου το ίδιο λέμε. Κάποτε θυμάμαι πηγαίναμε διακοπές πιτσιρικάδες και αγοράζαμε κάτι μηχανές μιας χρήσης για να αποθανατίσουν τις στιγμές. Σήμερα τα κινητά αν εξαιρέσουμε τους επαγγελματίες καλύπτουν τους πάντες με το παραπάνω
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
Δεν θα πω τίποτα αλλο, απλα:
Σκεφτείτε που ήταν τα smartphone πριν 3 χρόνια, μετά δείτε που είναι σήμερα και τώρα φανταστείτε που θα είναι σε 3 χρόνια.
Αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά, στο προσεχες μέλλον θα ψάχνουμε φωτ. μηχανές με το κυαλι, στην κατοχή των ρομαντικών.
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τα δειγματα που βαζουμε καμια φορα, σε συγκριση με τις dslr-mirrorless , δεν μπαινουν για να δουμε ποια ειναι καλυτερη.... απλα για να δουμε ποσο καλυτερα εχουν γινει τα κινητα .
Για μενα τουλαχιστον, καμια compact δεν αξιζει πια, ουτε και μερικες με fixed φακους με μεγαλο αισθητηρα.
Μονο αν ειχα μεγαλη οικονομικη ανεση και παλι θα το σκεφτομουν, να κουβαλαω μια εξτρα μηχανη αφου εχω το κινητο.
Οι εταιρείες κατασκευής αμιγώς φωτογραφικού εξοπλισμού σε βάθος χρόνου θα έχουν πρόβλημα.
Το μερίδιο που έχει στην αγορά ο φωτογραφικός εξοπλισμός συνεχώς μειώνεται, σε λίγα χρόνια φωτογραφικές μηχανές κλπ θα χρησιμοποιούν μόνο οι επαγγελματίες και κάποιοι ελάχιστοι χομπιστες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.