Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Τρομερά εντυπωσιακό.
Τώρα ας βγάλει μια a7 iv με το user interface του κινητού και με αφή σε όλα και θα κάνει μεγάλη διαφορά

Ευκολα κιόλας Παναγιώτη, αν το κινητό αυτό έλεγε πάνω Apple, Samsung, Huawei, Lg κλπ. θα έκανε εύκολα πάνω από 700-800 ευρώ και θα το θεωρούσαμε και ευκαιρία.

Πολύ καλές επιλογές είναι σε αυτά τα χρήματα και τα realme X2 και X2 pro....στην Ελλάδα δεν τα έχουμε τιμήσει άλλα είναι αξιόλογα κινητά, θα ήθελα να να δοκιμάσω κάποιο από αυτά.

Y.Γ. Για να το ξαναπώ πάντως στα 210 ευρώ το Note 8 pro Που έχω τώρα είναι εξωφρενικό VFM, δεν είναι τυχαίο ότι η τιμή του έχει ανέβει τους τελευταίους 2-3 μήνες και από 190 έχει φτάσει τα 210. Κάτι που δεν το έχω ξαναδεί να συμβαίνει στα κινητά. Είναι στα όρια του γελοίου το τι προσφέρει το κινητό σε σχέση με αυτά που ζητάει, η μπαταρία του δε είναι εξωφρενική και βγάζει 2 μέρες άνετα ακόμα και με εντατική χρήση, χαλαρά η καλύτερη μπαταρία σε κινητό που έχω δει, ενώ ο επεξεργαστής έχεις επιδόσεις snapdragon σειράς 8χχ. Εχοντας στην κατοχή μου παλιότερα και το Huawei p30 Pro Και το Iphone 11 pro max, μπορώ να πω ότι πιο πολύ έχω ευχαριστηθεί σαν πακέτο το note 8 pro. Ειδικά τα 64mp που βγάζει ο βασικός αισθητήρας είναι όλα τα λεφτά και λόγος αγοράς..

Η αύξηση τιμών έχει να κάνει με πολλά και όχι με την αξία του κινητού . Υπάρχει πρόβλημα με το τι ζητάει το skroutz στα προϊόντα τεχνολογίας και πρόβλημα προμήθειας από Κίνα λόγω ιού .

Re: Απάντηση: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Και εγώ πιστεύω ότι το mi note 10 αυτή τη στιγμή είναι το πιο vfm κινητό σε επίπεδο ναυαρχίδας.

Ναυαρχίδα δεν είναι σίγουρα.
Εξαιρετικό σε κάμερες, ναι.

Re: Απάντηση: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Ετσι απλά note 8 pro, επεξεργαστής επιπέδου snapdragon 8xx, ταχύτατη μνήμη, μεταλλική κατασκευή με gorila glass μπρος πίσω, οθονάρα, σφαίρα λειτουργία σε σημείο γελοιότητας, μπαταριάρα που δεν υπάρχει αλλού και βασική κάμερα που στα 64mb σπέρνει τρόμο...και όλα αυτά με 200 ευρώ, δίπλα να το βάλεις με ένα galaxy s10 χωρίς να ξέρεις ποιο είναι πιο θα δυσκολευτείς να διαλέξεις πιο να πάρεις από τα 2. Αναλογικά αν το βάλεις το galaxy s10 θα έπρεπε να κάνει 300 ευρώ και πολλά λέω.

Καλό κινητο είναι, όχι ναυαρχίδα. Δεν θα τρελαθούμε βραδιάτικα ...
https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9536&idPhone2=9812
https://www.dxomark.com/xiaomi-redmi-note-8-pro-camera-review/
https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-s10-5g-camera-review/

Και κουβέντα να γίνεται, μιας και μας ενδιαφέρει το φωτογραφικό κομμάτι στα κινητά, στο dxo mobile τα πρώτα 6 κινητά είναι 3 Huawei, 2 Xiaomi, 1 Oppo και ούτε ένα Samsung/Apple...κοίτα να δεις η ''φτηνιάρα'' xiaomi τι βγάζει....να προσθέσω επίσης ότι τα περισσότερα Xiaomi παίρνουν και gcam πάνω με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Το Xiaomi note 10 pro των 500 ευρώ ξεπερνάει φωτογραφικά σύμφωνα με το Dxo Mobile το iphone 11 pro max των 1.300 ευρώ.

https://www.dxomark.com/category/smartphone-reviews

Θυμίζω ότι η επικοινωνία με τους συντονιστές για τυχόν παραλείψεις, απορίες ή παράπονα γίνεται με προσωπικό μήνυμα βάση του κανονισμού. Οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση που κρίνεται ως υπόδειξη προς τη διαχείρηση θα διαγράφεται και θα επιφέρει την ανάλογη ποινή αποκλεισμού πρόσβασης στο φόρουμ.

Γνώμη μου το έχουν ξεφτιλήσει λίγο με τα mpixel. Αχρείαστη και δύσχρηστη ανάλυση ειδικά για mobile χρήση. Κατά τα άλλα, κάθε άλλη βελτίωση ευπρόσδεκτη. Πλέον και με 100 ευρώ παίρνεις κινητό επαρκές για καθημερινή χρήση, δηλ τηλέφωνα, gps, παρακολούθηση youtube, mail, καμιά φωτό. Παρέα και με ένα chromecast έχεις και smart tv στην παλάμη σου, για netflix, youtube, θέαση φωτό, και όχι μόνο.

Προφανώς είναι super τα κινητά, το θέμα είναι ότι από τα specs τουλάχιστον δεν βλέπω και καμιά τρομερή διαφορά από το Note 8 pro....παραλλαγές είναι με βελτιώσεις στα σημεία. Αγαπάμε Xiaomi άλλα νομίζω παρά βγάζει γρήγορα συνεχώς συσκευές αναμιγνύοντας συστατικά. Διαβάζοντας τα specs είναι λες και κοίταγα τα specs του Note 8 pro, μάλιστα ο επεξεργαστής 720G που έβαλε στα νέα τηλέφωνα ναι μεν είναι οτι πρέπει για gcam άλλα σε επιδώσεις υστερεί αισθητά σε σχέση με αυτόν του Note 8 Pro (Helio G90T) που έχει επιδόσεις σαν τον Snapdragon 845.

Γνώμη μου το έχουν ξεφτιλήσει λίγο με τα mpixel. Αχρείαστη και δύσχρηστη ανάλυση ειδικά για mobile χρήση. Κατά τα άλλα, κάθε άλλη βελτίωση ευπρόσδεκτη. Πλέον και με 100 ευρώ παίρνεις κινητό επαρκές για καθημερινή χρήση, δηλ τηλέφωνα, gps, παρακολούθηση youtube, mail, καμιά φωτό. Παρέα και με ένα chromecast έχεις και smart tv στην παλάμη σου, για netflix, youtube, θέαση φωτό, και όχι μόνο.

Πάντως τα 64mp Που έχω στα Xiaomi note 8 pro τα διαχειρίζεται άνετα το τηλέφωνο ενώ είναι και αρκετά sharp το αρχείο σε σημείο που δεν το περιμένεις. Μπορώ να πω ότι όταν θέλω κάτι σε μεγάλη ανάλυση ή να κάνω crop κλπ. προτιμώ να φωτογραφίζω με το κινητό στα 64Mp παρά με κάποια από τις μηχανές μου που δεν πλησιάζουν καν αυτή την ανάλυση.

ένα ενδιαφέρον βίντεο για το τι ακριβώς κερδίζεις με τις κάμερες των νέων (και πολύ ακριβότερων) κινητών

μεγαλύτερη εντύπωση απ´ολα μου έκανε το σοκαριστικά κακό βίντεο των s20 - αναρωτιέμαι αν είναι θέμα reviewer, ρυθμίσεων, half-baked software ή τι ακριβώς συμβαίνει...

δεν είναι δυνατόν να διαφημίζουν 8k βίντεο και να έχεις αυτό το άθλιο αποτέλεσμα

https://www.youtube.com/watch?v=qlbAQArT7YQ

οπως εχουμε πει , τα specs δε μετρανε παντα.

Μολις εδωσα εναν av receiver 5χ100W και πηρα εναν απλο, στερεο , 2χ50 και ακουσα πργαματικα μουσικη!

Πρεπει να εχεις σωστο hardware αλλα και καλο software... πολλες εταιρειες απλα πετανε μεσα οτι βρουνε για να εντυπωσιασουν και μονο.
Η samy το εχει αυτο το κομπλεξ...

Αυτό ξαναπέστο, εγώ έχω ακόμα έναν Luxman 2X30W...
@Karamela για τα mpixel δεν λέω ότι είναι κακό ή ότι το τηλέφωνο θα καθυστερεί. Απλά σε upload, αποθήκευση φωτογραφιών είναι ένα θέμα ειδικά αν τραβάς κάμποσες στις διακοπές, σε ένα ταξίδι κλπ. Εδώ στην κανονική φωτογραφική δεν τα θες τόσα.

Κάποια κινητά σε night mode κάνουν pixel binning 4 σε 1, οπότε τα 48mp υποτίθεται ότι δουλεύουν σαν 12 ή και καλύτερα. Δεν έχω δει σχετικά δείγματα, αν κάποιος έχει τέτοιο κινητό ή φωτογραφίες ας βάλει τις σχετικές πληροφορίες...