Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

το mi note 10 pro αποτελει παρελθον, δηλωνω ενθουσιασμενος με την φωτογραφικη του αποδοση, αλλα ειναι ωρα να δοκιμασουμε τον βασιλια... συμφωνα παντα με το DXO !!!

960x0.jpg

το σκεφτομουν πολυ το p40 pro , αλλα ειπα να το δοκιμασω.

Εχει τρομερο αισθητηρα, τεραστιο για κινητο (λιγο μεγαλυτερονομιζω και απο το xiaomi/samsung των 108 ΜΠ) και λιγο διαφορετικης τεχνολογιας RYYB vs RGB , που θεωρητικα του δινει ενα 40% επιπλεον φως (συμφωνα με τη Huawei).
To καλο ειναι οτι το βρισκεις σε τρομερη τιμη, σκοτωμα γι αυτο το κινητο, επειδη του λειπουν βεβαια τα google services.
Το βρισκεις ακομα και κατω απο 700 σε αγγελιες, ενος μηνα μονο!

Το να περασεις τα GS δεν ειναι δυσκολο, κανα τεταρτο περιπου ....

Υπαρχει και το ακομα μεγαλυτερο P40 PRO PLUS με 10Χ οπτικο, αλλα δεν ερχεται στηννευρωπη μεχρι τωρα.

Re: Απάντηση: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Διάβαζα ότι υπάρχει πρόβλημα και με τις εφαρμογές των τραπεζών όχι μόνο με τα Google.

οπως και με αυτες των φωτογραφικων μηχανων(canon,nikon,sony..).
καπου διαβασα οτι δεν...
σαν camera phone ομως,διαβαζω συνεχεια οτι εχει φυγει σε αλλο επιπεδο,κατι που νομιζω οτι θα μας το επιβεβαιωσει συντομα και ο Γιαννης..

μεχρι τωρα, εχω περασει τις εφαρμογες της Εθνικης και Πειραιως που εχω και παιζουν κανονικα.... αφου περασα τα GS.

YG... δεν το συστηνω φυσικα σε καποιον που θελει να δουλεψει εντελως απροβληματιστα out of the box.
Εγω το πηρα κυριως για τις φωτογραφικες δυνατοτητες.
Εχει επισης καλυτερο βιντεο απο το χιαομι με 4κ/60p HDR kai καλυτερη σταθεροποιηση.

Περιμένουμε δείγματα.Αυτό θά τό κρατήσεις μέχρι τό iphone 12 maxpro...;Θά βοηθήσεις πολύ κόσμο άφού θά τό κάνεις φύλλο καί φτερό..βλέπω τούς ψαγμένους σέ άλλα φόρουμ πού διστάζουν περισσότερο γιά ώρισμένα ζητήματα..άλληλογραφία, χάρτες κοκ...μά περισσότερο γιά τίς τραπεζικές κάρτες πού ήδη έλυσες πρός τό παρόν.Μεγειές έτσι κ'αλλιώς.

με την alpha Bank έχει θέμα απ οτι άκουσα.
Δεν μπορείς να εγκαταστήσεις επίσης Netflix και ίσως και κάποιες άλλες εφαρμογές, αλλά δεν με πειράζει και τόσο αυτό.

Περιμένω και κάποια αναβάθμιση που λύνει μερικά θέματα στη φωτογραφική, αλλά δεν έχει έρθει ακόμα στο δικό μου.
Ενα από τα προβλήματα του Android....

Θα ήθελα να δοκιμάσω και το Samsung και το μεγάλο xiaomi κάποια στιγμή.... Θα δούμε.

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk

το θεμα με το p40 pro ειναι οτι ειναι ακομα πολυ φρεσκο και δεν εχει διορθωσει ολες τις ατελειες στην εφαρμογη της φωτογραφιας.
Εχει καποια θεματα ασταθειας , ειδικα σε WB και καποιο purple tint σε βραδυνα θεματα.
Εχει ηδη βγει στην Κινα update που τα διορθωνει, αλλα δεν εχει ερθει ακομα στα μερη μας.

Σε αντιθεση , το ΧΙΑΟΜΙ ειναι περιπου 7 μηνες κι εχει διορθωσει τα οποια θεματα ειχε αρχικα.
Ειχε απο τα καλυτερα WB που εχω δει .

...μολις τελειωσα το στησιμο, τις επομενες μερες πιστευω να μπορεσω να βαλω καποια δειγματα.

Προς το παρον κοιταω το εστιακο ευρος που καλυπτει, απο 18mm εως 125mm περιπου (με οπτικο ζοομ) και 250 υβριδικο.

Υπερεχει δηλ. στο τελε ακρο εναντι του xiaomi , χανει στο wide ακρο.

Και που να ειχα το μεγαλο PLUS που εχει 10χ οπτικο!

Εδω ειναι τα 18 εως 125mm οπτικο ζοομ.

2 δειγματα του AI ,αναγνωριζει το θεμα και boostαρει λιγο τα χρωματα.
Δειτε και ποσο ωραιο bokeh και ρηχο βαθος πεδιου, λογω μεγαλου αισθητηρα (δεν εχει τεχνητο θολωμα)

κι εδω ενα δειγμα παλι του AI, που ενεργοποιει αυτοματα το smart HDR.... πολυ καλη δυναμικη περιοχη .

YG... να τονισω οτι τα Huawei ΔΕΝ παιρνουν GCAM, λογω διαφορετικου επεξεργαστη . Οτι βλεπετε ειναι απο στοκ εφαρμογη.

με την alpha Bank έχει θέμα απ οτι άκουσα.
Δεν μπορείς να εγκαταστήσεις επίσης Netflix και ίσως και κάποιες άλλες εφαρμογές, αλλά δεν με πειράζει και τόσο αυτό.

Περιμένω και κάποια αναβάθμιση που λύνει μερικά θέματα στη φωτογραφική, αλλά δεν έχει έρθει ακόμα στο δικό μου.
Ενα από τα προβλήματα του Android....

Θα ήθελα να δοκιμάσω και το Samsung και το μεγάλο xiaomi κάποια στιγμή.... Θα δούμε.

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk
Πουλάνε και διαφημίζουν επίσημα στην Ελλάδα κινητό των 1000 ευρώ που δεν παίζει Netflix!
Απίστευτοι.

2 δειγματα του AI ,αναγνωριζει το θεμα και boostαρει λιγο τα χρωματα.
Δειτε και ποσο ωραιο bokeh και ρηχο βαθος πεδιου, λογω μεγαλου αισθητηρα (δεν εχει τεχνητο θολωμα)

Γιαννη ή εγω δεν φοραω γυαλια ή εσυ.

Αυτες ρε συ δεν βλεπονται. Καταρχην που ειναι η εστιαση ? (στην πρωτη)

Και στην δευτερη ειναι οριακα ορατη απο το color saturation.

Θα με κανεις να ανοιξω την κανονικη μου οθονη....