ΥΓ... Ναθ, άμα δεν έχεις oled με hdr 10, άστο, βλέπεις αλλά απ αυτά που βλέπω εγώ
Κάτσε βρε Νικόλα δεν έγραψες ότι το μικρό iPhone Se είναι τούμπανο σε video και foto τι λαχταράς το Huawei εκτός και αν τελικά είναι άνθρακας το μήλο.
μη περιμενεις βιντεο τοσο σωστο και σταθερο σε 4κ 60p οσο το iphone 11 pro που ειχα (δε ξερω για το μικρο SE που εχεις).
Ειδικα το HDR στο iphone , αλλα και η πιο νομραλ σταθεροποιηση ειναι μια γενια , ισως και 2 μπροστα απο οποιοδηποτε αλλο τηλεφωνο.
Εχει βελτιωθει πολυ η Huawei στο βιντεο, αλλα θελει δουλεια ακομα σε λεπτομερειες.
Η εφαρμογη επισης ανανεωνεται συνεχως, εχει παρει ηδη 2 αναβαθμισεις... το προσπαθουν παντως.
Το mate 30 pro πχ εχει "ωριμασει" περισσοτερο σα software και τραβαει καλυτερες φωτο και βιντεο απο το π40 προ.
Πιστευω σε 1-2 αναβαθμισεις θα φτασει σε πολυ καλο σημειο, εχει το Hradware για να το υποστηριξει.
για τον υπερ ευρυγωνιο, ακομα δεν εχω τραβηξει κατι σοβαρο...θα δοκιμασω και θα σου πω.
ΥΓ... περιμενει στη γωνια κι ενα XIAOMI MI 10 PRO , ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΛΑΒΩ!![]()
Μην στραβώνεις κουβέντα κάνουμε.Το SE είναι τούμπανο, απλά θα ήθελα και ένα κινητό που να έχει ευρυγώνια κάμερα στο ίδιο σχεδόν επίπεδο με την βασική κάμερα, και τα μόνο κινητά που έχουν καλό ευρυγώνια και όχι λάσπη για τα δικά μου δεδομένα είναι το P40 pro και το mate 30 pro, όποτε αν έχουν και καλό βίντεο συν ο καλός επεξεργαστής είναι λόγος να τα πάρω. Αντίθετα το mi note 10 που ειχε πριν ο Γιάννης είναι αξιόλογο κινητό αλλά μου περνάει πλέον αδιάφορα, μέτριος επεξεργαστής, μέτριο στην καλύτερη βίντεο και λάσπη ευρυγωνιος, για αυτό και δεν το πήρα μαζί με κάποιους άλλους λόγους (ενώ ήμουν πολύ κοντά) και επέλεξα το iPhone SE,Τόσο απλά μην ψάχνουμε παντού δολοπλοκίες ή να την πούμε στον άλλο.
εκτος των υπολοιπων φωτογραφιων που ειναι καταπληκτικες,αυτο που κανει ιδιαιτερη εντυπωση,ειναι το οπτικο zoom 125,που δινει πεντακαθαρες εικονες.
μπραβο huawei,μπραβο Γιαννη για τον κοπο σου..
και που να δεις αυτο του μεγαλου p40 pro plus !
Aλλα αμφιβαλω αν ερθει Ευρωπη!
εκπληκτικη δουλεια απο την huawei σε ολα τα επιπεδα(φωτο,hardware,software,ποιοτητα κατασκευης,after sale support..)με τεραστια βηματα απο χρονια σε χρονια.
πολυ κριμα η απουσια των google services που ουσιαστικα της κοβουν το 50% της δυναμικης της...
πολυ πιθανο αυτην την στιγμη να μιλαγαμε για την νουμερα ενα εταιρια σε πωλησεις στην κατηγορια των premium mobile phones...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.