tiniakos
AVClub Fanatic
Πόσο φτηνό;Κινητά vs μηχανές πήγαν στο κατάλληλο νήμα. Τώρα για πέστε, κανά φτηνό κινητό με υπερευρυγώνια της προκοπής υπάρχει?
Πόσο φτηνό;Κινητά vs μηχανές πήγαν στο κατάλληλο νήμα. Τώρα για πέστε, κανά φτηνό κινητό με υπερευρυγώνια της προκοπής υπάρχει?
Κινητά vs μηχανές πήγαν στο κατάλληλο νήμα. Τώρα για πέστε, κανά φτηνό κινητό με υπερευρυγώνια της προκοπής υπάρχει?
Τράβηξα πρόσφατα εσωτερικούς χώρους με iphone 13 και το poco f3 με τις υεπερευρυγώνιες, για άμεση χρήση. Μόλις τις έβαλα στον υπολογιστή τράβαγα τα μαλιά μου...οχι δυστυχως.... εδω και οι ναυαρχιδες δεν εχουν τοσο καλο υπερ-ευρυγωνιο.
Δεν ενδιαφερει το κοσμο και τις εταιρειες τοσο.... ισως στο μελλον.
δινουν πολυ περισσοτερο εμφαση στους τηλεφακους (προσωπικα συμφωνω), αλλωστε ειναι και πολυ δυσκολο να εχεις καλα οπτικα σε τοσο ευρυγωνια καδρα.
Πέραν της πλάκας, το θέλω για περιθωριακή επαγγελματική χρήση, δηλαδή απλά να έχει γωνίες - στο poco είναι μαύρες, στο iphone τέρμα θολές...Και μαλώνετε εμένα ότι τρολάρω τα νήματα.
To κάνεις επίτηδες για να τσακωθούμε να γίνει μπάχαλο;
Δεν μπορεί έχεις επιλέξει μια μια τις λέξεις να πετύχεις το μέγιστο αποτέλεσμα
φτηνό κινητό με υπερευρυγώνια
Φτηνό; Είναι δυνατόν;
Κινητό; Κόκκινο πανί.
Υπερευρυγώνια, εδώ δεν συμφωνούμε για main της προκοπής, θες και υπερευρυγώνια κινητού, που αν είσαι κοντά βγάζεις πρόσωπα σαν πινακα του Πικασο, και αν εισαι μακριά η θάλασσα κοντεύει να αδειάσει να χυθεί όλο το νερό δεξιά και αριστερά ;
![]()
![]()
Πριν κάτι χρόνια για μια καφετέρια εσωτερικές φωτογραφίες για να φτιαξουν website και για τα social, ήρθε επαγγελματίας με DSLR με φακούς με φλας με τριποδα, παιδεύτηκαν απο εδώ παιδεύτηκαν απο εκει, ανεβηκαν σε σκαλες κρεμάστηκαν απο το ταβάνι ξαπλωσαν στο πατωμα τραβηξαν και με τα κινητα και στο τέλος του iphone τις ευρυγωνιες να δειχνει όλο τον χώρο χρησιμοποίησαν για το project.........Πέραν της πλάκας, το θέλω για περιθωριακή επαγγελματική χρήση, δηλαδή απλά να έχει γωνίες - στο poco είναι μαύρες, στο iphone τέρμα θολές...
Πριν κάτι χρόνια για μια καφετέρια εσωτερικές φωτογραφίες για να φτιαξουν website και για τα social, ήρθε επαγγελματίας με DSLR με φακούς με φλας με τριποδα, παιδεύτηκαν απο εδώ παιδεύτηκαν απο εκει, ανεβηκαν σε σκαλες κρεμάστηκαν απο το ταβάνι ξαπλωσαν στο πατωμα τραβηξαν και με τα κινητα και στο τέλος του iphone τις ευρυγωνιες να δειχνει όλο τον χώρο χρησιμοποίησαν για το project.........
Αν την παλεύεις με το λογισμικό πήγαινε σε Huawei δαγκωτο για uktrawide ή κοίτα κανένα Honor. Κανένα άλλο κινητό που έχω πιάσει δεν έχει καλό ultrawide. Απλά οι ναυαρχίδες σε ορισμένες περιπτώσεις οριακά βλέπονται τα αρχεία τους. Στα φτηνά και τα παλιά κινητά απλά κλαις αν δεις φωτός από ultrawide.Χμ... Λες να κοιτάξω προς honor μεριά?
Από αυτά που έχω διαβασει όλα τα κινητά πάσχουν στους υπερευρυγωνιους φακούς τους .
Πλάκα πλάκα αρκετά καλή είναι, καλύτερη φαίνεται σε πρόχειρη ματιά από τους Ultrawide των κινητών που έχω!! Πάσχει φυσικά και αυτή στα άκρα από την γνωστή λάσπη αλλά όχι τόσο όσο σε άλλα κινητά και με λίγο επεξεργασία μετά σε υπολογιστή θα στρώσει κάπως.Από αυτά που έχω διαβασει όλα τα κινητά πάσχουν στους υπερευρυγωνιους φακούς τους . Προσωπικά σπάνια χρησιμοποιώ υπερευρυγωνιο . Αλλά έτσι για σύγκριση σας έβγαλα μια με το pixel 8 pro που ο φακός του είναι 11mm equivalent
![]()
Sent from my Pixel 8 Pro using Tapatalk
Α οκ κατάλαβα ,θενκςΔεν πασχουν με βεβαιοτητα στον υπερευρυγωνιο αλλα στο οτι καθε φακος χρησιμοποιει διαφορετικον αισθητηρα.
Μονο ο βασικος φακος "απευθυνεται" στον κυριο αισθητηρα για τον οποιο διαφημιζεται ενα κινητο.....οι υπολοιποι αισθητηρες ειναι πονεμενη ιστορια που συνηθως την κρυβουν τεχνηεντως.
Είναι αδύνατον να βαλεις π.χ. αισθητήρα μιας Ιντσας με φακό 120mm μέσα σε κινητό. Δεν βγαίνει από άποψη χώρου και φυσικής γενικότερα. Χρόνο με τον χρόνο βελτιώνονται βέβαια τα πράγματα. Λίγο η τεχνολογία, λίγο οι αλγόριθμοι, λίγο ότι στριμώχνουν όλο και πιο μεγάλους αισθητήρες και πιο καλούς φακούς βλέπουμε διάφορες γεννια με γεννια.Δεν πασχουν με βεβαιοτητα στον υπερευρυγωνιο αλλα στο οτι καθε φακος χρησιμοποιει διαφορετικον αισθητηρα.
Μονο ο βασικος φακος "απευθυνεται" στον κυριο αισθητηρα για τον οποιο διαφημιζεται ενα κινητο.....οι υπολοιποι αισθητηρες ειναι πονεμενη ιστορια που συνηθως την κρυβουν τεχνηεντως.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.