Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα Από Κίνα

Μάλλον το βρήκα το επόμενο κινητό μου........http://www.minideal.net/original-xi...quad-core-smartphone-with-4-7inch-screen.html

Ελπίζω να κρατήσει την προσφορά μέχρι την Δευτέρα, γιατί δεν έχω paypal και θα χρειαστώ κανά φίλο.

και ήμουν έτοιμος να σου πω να βάλεις κάτι παραπανω και να πας στο red rice

Re: Κινητά Τηλέφωνα Από Κίνα

Ή στο Lenovo S660. Μπορεί να έχει οθόνη qHD αντι για HD αλλα έχει 50% μεγαλύτερη μπαταρία.

Πάρε το xiaomi έχω ήδη το πρώτο και αξίζει 1000%.
Πάρτο καλύτερα από εδώ έχω πάρει 6 κινητά και είναι άψογοι
http://www.vickmall.com/xiaomi-hong...-8g-rom-4-7-inch-hd-screen-3g-wcdma-grey.html
και μπες στο chat και μίλα με τη selina και ζήτα και κανένα έξτρα δωράκι(earphones,car charger,phone stand).

Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα Από Κίνα

Παντως παιδια οτι και να προτιμήσετε κοιταξτε να εχει το MTK6592.
Σε δυο συσκευες που τον εχω συναντήσει τρεχουν απιστευτα τα κινητα ειτε ειναι με 1gb ram ειτε με 2gb.
Τελευταιως βγαινουν και με την τελευταια android 4.4

Είναι ακόμα κάπως ακριβά τα octa-core όμως.

Edit: Άκυρο, βρίσκεις στην ίδια τιμή με το S1, με κάποιες υποχωρήσεις όμως σε μνήμη και οθόνη όμως.

Last edited:

Εγω εχω να πω οτι μεχρι να ψαχτω περισσοτερο φοβομουν τα κινεζικα τηλεφωνα. Ψαχνοντας σε κινεζικα καταστηματα ειδα απο αγνωστες μαρκες μεχρι γνωστες που εχουν κυκλοφορησει και στην Ελλαδα με μεγαλη επιτυχια (zte, huawei)
Σιγουρα το να παρεις ενα no name κινεζικο δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη αλλα με καποια χρηματα περισσοτερο πραγματικα μπορεις να αγορασεις μια χαρα συσκευες!
Για μενα απο τις καλυτερες και πιο ποιοτικες συσκευες ειναι η oppo και για αυτο προχωρησα στην αγορα του find 5 χωρις να το εχω μετανιωσει στιγμη.Μια ακομα φανταστικη συσκευη ειναι το xiaomi mi3 αλλα συγκρινοντας το με το oppo προτιμησα το δευτερο και ας υστερω σε χαρακτηριστικα μιας και η κατασκευη και εμφανιση ειναι εντελως αλλου..(αν εχετε τη δυνατοτητα να τα βαλετε διπλα διπλα οπως εγω θα το καταλαβετε και εσεις)
Επισης το zte nubia 5s εχει τον snapdragon 800 με χαρακτηριστικα οπως το xiaomi mi3, το find 7a (υπεροχο μιας κ το εχει ενας φιλος αλλα μεγαλο για τα γουστα μου)
Οσο για το sar (μεγαλη κουβεντα) συγκεκριμενα στο εγχειριδιο του oppo αναφερει τις τιμες για σωμα και κεφαλι.
Αρα υπαρχουν ποιοτικες και μη συσκευες σε ολες τις εταιριες και ο καθενας αποφασιζει με την τσεπη και τις δυνατοτητες που θελει..
Φιλος αγορασε με 180 ενα samsung για το γιο του (δεν θυμαμαι ποιο ) με αναλυση 480 Χ 800 και 1 gb ραμ, αν αυτο ηταν κινεζικο ποσα θα δινατε??

Xiaomi Hongmi 1S
Παραγγελία από Vickmall στις 26 Μαίου ζητώντας τους τα παρακάτω:
OTG cable, Root+Google Play+multi-language, Screen Film+Silicone Case+earphones
Παρέλαβα σήμερα το πρωί,αρκετά πιο γρήγορα απ'ότι περίμενα.
Το τηλέφωνο ήρθε root,με Ελληνικά και Google Play.
Διαβάζω το σχετικό με το τηλέφωνο thread στο myphone και ειλικρινά τους λυπάμαι!
Είναι δυνατόν να παιδεύονται με το να περνάνε διάφορες rom και να καταστρέφουν το τηλεφωνάκι;
Plug n' Play και έτοιμος.
Άλλαξα τη γλώσσα,κατέβασα από το Play,Clean Master,Tennis 3d και έτοιμος.
Φοβερό WiFI,GPS,Rear-και με μεγάλη μου έκπληξη καλύτερη και από του Note 3-Front Camera.
Δεν ξέρω ακόμα από αυτονομία μπαταρίας.

Για τη μπαταρία του διαβάζω παράπονα. Το κινητό δεν είναι "slim", θα μπορούσαν να βάλουν μεγαλύτερη.

To otg cable τι είναι;
Σωκράτη, επίσης τα ακουστικά στα έκαναν δώρο;

OTG=On the Go. Καλώδιο για να συνδέεις USB stick στο κινητό. Δεν υποστηρίζουν όλα τα κινητά αυτή τη λειτουργία.

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα Από Κίνα

Xiaomi Hongmi 1S
Παραγγελία από Vickmall στις 26 Μαίου ζητώντας τους τα παρακάτω:
OTG cable, Root+Google Play+multi-language, Screen Film+Silicone Case+earphones
Παρέλαβα σήμερα το πρωί,αρκετά πιο γρήγορα απ'ότι περίμενα.
Το τηλέφωνο ήρθε root,με Ελληνικά και Google Play.
Διαβάζω το σχετικό με το τηλέφωνο thread στο myphone και ειλικρινά τους λυπάμαι!
Είναι δυνατόν να παιδεύονται με το να περνάνε διάφορες rom και να καταστρέφουν το τηλεφωνάκι;
Plug n' Play και έτοιμος.
Άλλαξα τη γλώσσα,κατέβασα από το Play,Clean Master,Tennis 3d και έτοιμος.
Φοβερό WiFI,GPS,Rear-και με μεγάλη μου έκπληξη καλύτερη και από του Note 3-Front Camera.
Δεν ξέρω ακόμα από αυτονομία μπαταρίας.

καλή επιλογή, έβγαλες τις κινεζιές?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα Από Κίνα

καλή επιλογή, έβγαλες τις κινεζιές?
Μία εφαρμογούλα για wallpapers έχουν μόνο και την άφησα.
Τα ακουστικά μου τα έκαναν δώρο.Ηταν μεσα σε ξεχωριστό φάκελο και γραφουν Dr.Dre.Μαιμου σίγουρα αλλά παιζουν καταπληκτικα και έχουν πολύ καλή εφαρμογή.
Τοσο καλά που το απόγευμα στο chat τους,τους παρήγγειλα ακόμα 2 ζευγάρια,προς 2 δολλάρια το ένα και ακομα 4 δολλάρια μεταφορικά.

Η μπαταρία μάλλον έιναι ότι χειρότερο σε διάρκεια.
5 ώρες άντεξε με την πρώτη φόρτιση με συνεχές σκάλισμα.

Γειά σας. Ένα τηλέφωνο για τη σύζυγο έχετε να προτείνετε, γύρω στα 150 ευρώ με καλό ίντερνετ, 5 με 5.5 το πολύ οθόνη, δυνατή μπαταρία (όσο γίνεται, ξέρετε τις γυναίκες, viber, facebook)... αυτά, ευχαριστώ. Εγώ έχω το Huawei Honor 3C.

Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα Από Κίνα

Γειά σας. Ένα τηλέφωνο για τη σύζυγο έχετε να προτείνετε, γύρω στα 150 ευρώ με καλό ίντερνετ, 5 με 5.5 το πολύ οθόνη, δυνατή μπαταρία (όσο γίνεται, ξέρετε τις γυναίκες, viber, facebook)... αυτά, ευχαριστώ. Εγώ έχω το Huawei Honor 3C.

Δες και το Coolpad f1

και εγω ειμαι στο τσακ να το χτυπησω..
ΕΠειδη ψιλοξενερωσα που δν εχει αφαιρουμενη μπαταρια, τι παιζει απο διαρκεια γενικα;
ξερω οτι ειναι πολυ υποκειμενικο, αλλα γενικα..
τωρα εχω ενα galaxy s2